Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Sudėtingi Kate Hudson santykiai su tėvu: apleidęs ją ir brolį, jis savo vaikų dar ir išsižadėjo

Aktorės Kate Hudson ir jos tėčio Billo Hudsono santykiai, trumpai tariant, sudėtingi. Kartą vyras savo dukrai pasakė, kad ji jam – lyg „mirusi“. To iš savo mylimų žmonių nenorėtų išgirsti nei viena mergaitė. Nepaisant nesutarimų su vaikais, K.Hudson savo tėvui už tokius skaudžius žodžius atleido.
Billas Hudsonas su savo atžalomis, aktorė Kate Hudson
Billas Hudsonas su savo atžalomis, aktorė Kate Hudson / „Instagram“ ir Vida Press nuotr.
Temos: 1 Kate Hudson

B. Hudsonas žinomu tapo dėl grupės „The Hudson Brothers“. 1965-aisiais su dviem jaunesniais broliais sukurtame muzikiniame ansamblyje jis buvo vokalistu. Įsibėgėjus karjerai, B.Hudsonas laisvu metu dirbdavo aktoriumi. Talentingam vyrui pavyko gauti ryškius antraplanius vaidmenis filmuose „Zero to Sixty“, „Big Shots“ bei televizijos seriale „Doogie Howser, M.D.“

1976-aisiais B.Hudsonas vedė aktorę Goldie Hawn, su kuria susilaukė dviejų vaikų – sūnaus Oliverio ir dukters Kate.

View this post on Instagram

Happy abandonment day... @katehudson

A post shared by Oliver Hudson (@theoliverhudson) on

B.Hudsono nesutarimai su atžalomis prasidėjo po jo ir žmonos skyrybų 1980-aisiais. Dažnai spaudoje aprašinėtos poros grumtynės dėl vaikų ir bendro turto dalybos atskleidė nemaloniąją skyrybų pusę ir kokią neigiamą įtaką jos turi šeimos santykiams.

Apleistiems vaikams – kita tėvo figūra

2015-aisiais per Tėvo dieną, O.Hudsonas asmeninėje instagramo paskyroje pasidalijo bendra savo, sesers Kate ir tėčio nuotrauka, tačiau vietoje to, kad po ja parašytų sveikinimą, O.Hudsonas įgėlė aktoriui B.Hudsonui už tai, kad šis paliko savo atžalas. „Laimingos apleidimo dienos“, – po nuotrauka rašė O.Hudsonas.

Šis įrašas sukėlė tikrą chaosą, netrukus jį imta aptarinėti užsienio žiniasklaidos, kuri priminė apie nesutarimus Hudsonų šeimoje. Pasak Oliverio ir Kate, tėvas juos paliko, jais nesirūpino ir nerodė jokio dėmesio vos tik B.Hudsonas išsiskyrė su jų mama G.Hawn.

Nutraukusi santuoką su aktoriumi, G.Hawn užmezgė romaną su kita žinoma kino žvaigžde – Kurtu Russellu. Pasak K.Hudson, jis jai ir jos broliui buvo kaip tikras tėvas.

Užsipultas B.Hudsonas pasakojo savo šios vaikų apleidimo istorijos pusę. „Daily Mail“ jis teigė, kad dėl visko kaltinti reikėtų jo buvusią žmoną G.Hawn – tai ji neleido jam matytis su atžalomis.

„Kai atsirado Kurtas, viskas pasikeitė ir aš tapau tuo dideliu, blogu vilku“, – sakė jis.

Socialiniame tinkle B.Hudsonas rašė, kad sūnaus įrašas Tėvo dienos proga jam buvo lyg „dūris į širdį“.

„Neatpažįstu Oliverio ir Kate. Oliverio įrašas instagrame buvo pykčio kupina, pagiežinga ir sąmoninga ataka. Jis man yra miręs. Kaip ir Kate“, – vaikų išsižadėjo B.Hudsonas.

Vida Press nuotr./Aktoriai Kurtas Russellas ir Goldie Hawn
Vida Press nuotr./Aktoriai Kurtas Russellas ir Goldie Hawn

Kate Hudson tėvui atleido

Po viešo ir sukrečiančio B.Hudsono pareiškimo apie jį girdėta mažai. Tuo tarpu K.Hudson interviu su Howardu Sternu metu atskleidė savo tėvui, kad ir kaip stipriai jis ją įskaudino, vis dėlto atleidusi.

„Suprantu, kokios yra jo problemos, tačiau jis turi su tuo gyventi ir jam tai padaryti tikrai nėra lengva. Tad atleidžiu jam“, – sakė aktorė.

Anksčiau Holivudo žvaigždė, kuri yra minėjusi, kad atleidimas kitiems yra „geriausias įrankis“, padedantis jai eiti pirmyn per gyvenimą, atskleidė, jog jos mama apie tėvą niekada nėra atsiliepusi blogai. Nors tėvai išsiskyrė, kai K.Hudson buvo dar vaikas, ji suprato, kad šeima iširo ne dėl jos ir brolio kaltės.

View this post on Instagram

My loves of my life ☀️

A post shared by Kate Hudson (@katehudson) on

Šiuo metu K.Hudson gyvena su partneriu Danny Fujikawa, su kuriuo neseniai susilaukė dukters Rani Rose. Aktorė iš ankstesnių santykių augina dar du vaikus – su buvusiu vyru Chrisu Robinsonu 2004-aisiais ji susilaukė sūnaus Rydero Russello, o 2010-aisiais nuo „Muse“ lyderio Matthew Bellamy K.Hudson pagimdė Binghamą Hawną Bellamy.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius