Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 03 17 /09:02

Teigiami koronaviruso testo rezultatai ir „Sostų karų“ žvaigždei

Pirmadienį apie tai, jog jam taip pat nustatytas koronavirusas, socialiniame tinkle pranešė populiaraus serialo „Sostų karai“ aktorius Kristoferis Hivju, rašo „Huffington Post“.
Kitas Haringtonas seriale „Sostų karai“
Kitas Haringtonas seriale „Sostų karai“ / „Scanpix“/AP nuotr.

41-erių žvaigždė instagrame rašė esantis „geros sveikatos“ ir patiriantis lengvus peršalimą primenančius simptomus, tačiau kartu su savo šeima izoliavosi namuose „kiek tik reikės“.

Kristoferis Hivju, kaip ir kitos garsios asmenybės, kurioms nustatytas COVID-19 virusas, pasinaudojo galimybe paskatinti kitus šios pandemijos metu elgtis atsakingai.

„Yra žmonių su didesne rizika, kuriems šis virusas gali tapti baisia diagnoze, tad skatinu visus jus būti itin atsargius; plaukite rankas, laikykitės 1,5 m atstumo nuo kitų, izoliuokitės; darykite viską, ką galite, kad sustabdytume viruso plitimą“, – rašė aktorius šalia nuotraukos.

„Kartu galime įveikti šį virusą ir išvengti krizių ligoninėse. Rūpinkitės savimi, laikykitės saugaus atstumo ir būkite sveiki“, – pridūrė jis.

HBO nuotr./Kristoferis Hivju seriale „Sostų karai“
HBO nuotr./Kristoferis Hivju seriale „Sostų karai“

Prieš tai apie teigiamą koronaviruso tyrimo rezultatą pranešė ir garsus aktorius bei didžėjus Idrisas Elba, ukrainiečių kilmės aktorė, bondiados žvaigždė Olga Kurylenko.

Vieni pirmųjų Holivudo žvaigždžių, kuriems nustatytas COVID-19 virusas, buvo Tomas Hanksas su žmona Rita Wilson. Jie apsikrėtė Australijoje.

Pora, sulaukusi gydymo, iš ligoninės buvo paleista. Kaip rašo Bbc.com, šiuo metu Tomas Hanksas ir Rita Wilson saviizoliavosi išsinuomotame name Kvinslande.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius