Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vis geresnės žinios apie Anastasijos Zavorotniuk būklę: jau kalbama ir apie aktorės grįžimą į sceną

Rusijos žiniasklaida skelbia, kad rudenį smegenų vėžio diagnozę išgirdusi aktorė Anastasija Zavorotniuk sparčiai sveiksta ir, pasak vieno šaltinio, netrukus menininkė gali pasirodyti ekrane ar teatro scenoje.
Anastasija Zavorotniuk
Anastasija Zavorotniuk / „Scanpix“ nuotr.

Kaip rašo Gazeta.ru, po ilgai trukusio gydymo aktorė, serialo „Mano puikioji auklė“ žvaigždė Anastasija Zavorotniuk galės vėl užsiimti profesine veikla. Apie tai portalui „Popcake“ papasakojo šaltinis, atskleidęs, kad aktorės sutuoktinis Piotras Černyšovas lankėsi pas vieną Rusijos mokslų akademijos Molekulinės biologijos instituto profesorių ir vyr. mokslo darbuotoją, su kuriuo kalbėjosi apie naują vėžio gydymo metodą, kuomet specialiai parinkti virusai užpuolą piktybinį naviką.

Vis dėlto, kaip rašoma rusų žiniasklaidoje, jo savo žmonai dailiojo čiuožimo sporto profesionalas nusprendė netaikyti. Būdamas atsargus žmogus, jis paprašė palaukti ir patikino, kad A.Zavorotniuk būklė kasdien vis gerėja, vėžys šiuo metu remisijoje, tačiau jei jai pasidarys blogiau, imsis minėto metodo.

Be to, P.Černyšovas patvirtino, kad ekspertai atliko Anastasijos ląstelių tyrimus ir žino, kaip virusai veiktų jos atveju.

„Nastia užtikrintai sveiksta, netrukus ją pamatysime kine ir scenoje“, – sakė „Popcake“ šaltinis.

TAIP PAT SKAITYKITE: Iš reabilitacijos klinikos dingo ten gydyta Anastasija Zavorotniuk: darbuotoja pateikė kelias versijas

Anastasijos Zavorotniuk artimieji toliau kovoja su plintančiais melais: šįkart neigia aktorės mirtį

Gazeta.ru rašo, kad gegužę aktorės sveikatos būklės pagerėjimą patvirtino ir jos kaimynė Nataša Koroliova.

„Taip, mes gyvename netoliese. Ačiū Dievui, kad žinios geros ir Nastia atsigauna. Linkime jai sveikatos“, – kanalui NTV sakė dainininkė, su A.Zavorotniuk vaidinusi seriale „Mano puikioji auklė“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius