Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tylą nutraukė sunkiai sergančios Anastasijos Zavorotniuk dukra Ana: mamos liga paveikė ir ją pačią

Garsios rusų aktorės Anastasijos Zavorotniuk dukra po ilgos pertraukos nutraukė tylą ir prisipažino, kad dėl sunkios motinos ligos ji patiria didžiulį stresą. Asmeninėje socialinio tinklo paskyroje moteris pasidalijo išgyvenimais, dėkojo žmonėms už palaikymą ir išreiškė viltį, jog jos mama greitai atsigaus, rašo Gazeta.ru.
Anastasija Zavorotniuk, Ana Zavorotniuk
Anastasija Zavorotniuk, Ana Zavorotniuk / „Instagram“ nuotr.

Pirmą kartą per keturis mėnesius A.Zavorotniuk dukra Ana kreipėsi į savo instagramo sekėjus. Įraše šalia nuotraukos, kurioje moteris įsiamžino besišypsanti ir rankoje laikanti geltoną tulpės žiedą, ji rašė dėl motinos ligos susidūrusi su rimtomis psichologinėmis problemomis, tačiau jas spręsti jai padeda artimieji ir brangiausi draugai.

„Noriu šį įrašą skirti tiems, kurie mane myli ir palaiko sunkiausiu man gyvenimo laikotarpiu, – pradėjo A.Zavorotniuk dukra. – Sakyti, kad patiriu stresą, yra maža dalis to, ką dabar išgyvenu. (…) Aš kreipiausi pagalbos, be abejo, man labai padeda šeima ir artimi žmonės. Visus jus myliu.

Ir esu tvirtai įsitikinusi, kad su jūsų palaikymu ir bendromis maldomis mano geriausia pasaulyje mama pasveiks ir džiaugsmas bei laimė vėl įžengs į mūsų namus.“

Po įrašu aktorės gerbėjai paliko šimtus komentarų, linkinčių sveikatos ir stiprybės tiek A.Zavorotniuk, tiek jos dukrai. Viena internautė rašė puikiai suprantanti, kaip jaučiasi Ana, nes ji pati praėjusiais metais slaugė sunkiai sergančią motiną, kurios gyvybė užgeso prieš kelis mėnesius.

Kiek anksčiau rusų žiniasklaida pranešė nutraukusi A.Zavorotniuk bylą dėl už komunalines paslaugas susidariusios skolos. Ji, pasak Gazeta.ru, siekė 46 tūkst. rublių (maždaug 540 eurų). Kadangi nepavyko nustatyti aktorės buvimo vietos, antstoliams teko priverstinai baigti bylos nagrinėjimą. Visą tą laiką apie A.Zavorotniuk sveikatos būklę komentarų nepateikė ir jos artimieji.

Nuo tada, kai 2019 metų rugpjūtį pasirodė pirmieji pranešimai apie pablogėjusią aktorės sveikatą, įvairūs šaltiniai, tarp kurių neva gydytojai, toje pačioje palatoje gulėję pacientai, A.Zavarotniuk draugai, dalijosi dažniausiai klaidinga ir melaginga informacija apie serialo „Mano puikioji auklė“ žvaigždės būklę.

Pirmąjį oficialų pranešimą apie A.Zavorotniuk sveikatą jos artimieji paviešino spalio viduryje. Specialiai sukurtoje instagramo paskyroje „Zavorotniuk palaikymas“ jie teigė, kad rusų žvaigždė iš tiesų serga ir yra gydoma medicinos įstaigoje bei paneigė nemažai simptomų, apie kuriuos žiniasklaidai papasakojo neva patikimi šaltiniai.

Aktorė „nebuvo ištikta komos, jai niekada nebuvo pajungtas kvėpavimo aparatas ir ji nebuvo „nejudrumo“ būsenos, jai nebuvo dingusi atmintis, sutrikusi sąmonė, ištikęs paralyžius ar visiška raumenų atrofija“.

„Visa tai yra išgalvota, – rašoma socialiniame tinkle. – Tiesa tokia, kad ji serga ir darome viską, kad liga būtų įveikta. Nieko neprašome, išskyrus nuoširdžių maldų iš užjaučiančių žmonių ir, jos artimųjų prašymu, pagarbos, (melagingomis – red. past.) ligos detalėmis nesidalyti viešai – tai asmeninis reikalas. Ir tegu Dievas atleidžia šia tema spekuliavusiems, kūrusiems skaudinančias antraštes, išgalvojusiems „detales“ ir neparemtas prognozes, besileidusiems į provokacijas (...). Nuoširdžiai nelinkime kovoti su liga ir nežinoti apie ją tiesos.

Paskyroje taip pat paneigiami rusų žiniasklaidoje skelbiami neva „sensacingi pranešimai“ ir „viešai neatskleista informacija“, kurių naujausia – gandas apie garsenybės mirtį. Apie tai neva pranešė informuotas šaltinis, tačiau A.Zavorotniuk artimieji tai tvirtai paneigė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius