Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Z.Ognevič abejingiems Rusijos žmonėms: „Jūs atstumti, o jūsų šalis – šiukšlių duobė“

Populiari dainininkė, Ukrainos atstovė 2013 metų „Eurovizijoje“ Zlata Ognevič Rusijos gyventojus pavadino „atstumtaisiais“ ir „prakeiktais“ žmonėmis. Menininkė paviešino emocingą vaizdo įrašą, taip pasiųsdama žinutę šalies agresorės gyventojams.
Zlata Ognevič
Zlata Ognevič / Vida Press nuotr.

Savo instagramo paskyroje paviešintoje kalboje dainininkė taip pat teigė, kad Rusija yra „raupsuotųjų šalis“, rašo „RBC-Ukraina“.

„Po visų žiaurumų ir skausmo, kurį sukėlėte mano žmonėms ir gimtajai Ukrainai (taip pat ir savo tylėjimu!), aš nebeturiu jėgų pateisinti net mažo skaičiaus žmonių, kurie liko šiukšlių duobės teritorijoje, vadinamoje Rusija“, – į Rusijos gyventojus kreipėsi Zlata Ognevič.

Ji pabrėžė, kad taip kalbėti turi moralinę teisę, lygiai taip pat, kaip Rusijos gyventojai „turi teisę tylėti ir stoti į eilę prie drabužių bei siautėti instagrame, kol Rusijos valdžia naikina civilius Ukrainos gyventojus“.

„Jums net nerūpi, kad jūsų pačių šalies piliečiai buvo suimti po mitingų! Kol šaldytuve yra sumuštinis, jums viskas gerai. Tai – kadaise buvusių puikių ir stiprių žmonių dugnas. Aš numirčiau iš gėdos arba išvažiuočiau iš šalies, jei būčiau jūsų vietoje. Bet, laimei, aš esu savo vietoje, Ukrainoje“, – kalbėjo Z.Ognevič.

TAIP PAT SKAITYKITE: Skaiva Jasevičiūtė. Kaip „gerosios“ rusų tetulytės sužvėrėjo per parą

Dainininkė pridūrė, kad prakeikia „visus, kurie tylėjo ir kurie liko neutralūs“.

„Ir man nėra gėda, ir aš nenoriu šiandien būti tolerantiška. Tai baisūs žodžiai, bet jie yra nuoširdūs“, – patikino Zlata.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius