Jums reikės:
- doradų (kiekvienam valgytojui - po žuvį),
- citrininių prieskonių,
- žiupsnelio druskos,
- šlakelio aliejaus.
Gaminimas:
Pirmiausia doradą išdarinėjame. Nuskutame žvynus ir labai atsargiai prapjauname pilvą, kad nepažeistume tulžies ir ji neišsilietų, nes tokiu atveju valgydami jausime kartumą.
Išdarinėtą žuvį nuplauname ir nusausiname. Ištriname citrininiais pipirais, druska ir aliejumi. Dedame į šaldytuvą pasimarinuoti valandžukei.
Kepame ant grotelių, vis pavartydami, maždaug 20 minučių.
Patiekiame su žaliomis daržovėmis. Skonis fantastiškas!
Dėkojame Meilutei už receptą!
tik prenumeratoriams
planas
Pirmas mėnesis – tik 0,99 Eur,
vėliau – 4.99 Eur/mėn.
pasiūlymas

planas
59,88 Eur/met.

Jūs gausite:
- 15min prenumeratą
- Filmus ir serialus ŽMONĖS Cinema
- Naujienlaiškį BNS Sprintas
*Mokant telefonu yra įskaičiuojamas papildomas operatoriaus paslaugos mokestis. Tuo tarpu mokėjimas banko kortele – jums nieko papildomai nekainuos.
ApmokėtiAktyvuokite 1 mėn. nemokamą 15min prenumeratą
Turite dovanų kodą?
Nurodytos kainos galioja tik fiziniams asmenims.
Prenumeratų pasiūlymai įmonėms ir organizacijoms – prenumerata@15min.lt.
< Grįžti atgal
< Grįžti atgal
< Grįžti atgal