-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gurmaniškos grilio pramogos su „Smoke Dudes“: ką privalo turėti kiekvienas save gerbiantis šefas?

Tikriausiai visi sutiks, kad maistas, pagamintas gamtoje ar savame kieme, yra neatsiejama draugų susibūrimų bei šeimos iškylų dalis. Dar ilgai atmintyje išlieka skalsus kepamos mėsos kvapas. Maisto kepimas ant žarijų tampa vis įdomesnė ir daugiau išradingumo reikalaujanti pramoga, kurios sudedamosios dalys nėra vien tik tinkamai paruošta mėsa ar įmantrūs prieskoniai.
Gurmaniškos grilio pramogos su „Smoke Dudes“: ką privalo turėti kiekvienas save gerbiantis šefas?
Gurmaniškos grilio pramogos su „Smoke Dudes“: ką privalo turėti kiekvienas save gerbiantis šefas? / Partnerio nuotr.

Itin sparčiai populiarėjant grilinimo kultūrai, tobulėja ir kepimo technika bei patys griliai, jų pasirinkimas didėja sulig kiekvienu šiltuoju metų sezonu: šiandien parduotuvėse galima įsigyti norimą kepsninę be jokio vargo – pradedant paprastomis, metalinėmis šašlykinėmis ir baigiant prabangiomis keramikinėmis krosnelėmis.

Ekspertai vieningai pritaria, kad ant žarijų kepto maisto entuziastai vis labiau domisi naujovėmis ir ieško kokybiškų prekių. Dažnai dėl milžiniško mėsos bei kepsninių pasirinkimo, tinkamų anglių, padažų, garnyrų ir receptų gausos pamirštame apie kitą ne mažiau svarbų kepimo komponentą. Tai – kokybiški, grilio pramogą palengvinantys įrankiai. Kiekvienas profesionalus grilio šefas patvirtins – gerai pagaląsti peiliai, vartymo žnyplės ir termometras ar skysčių dozatorius palengvins darbą, o paruošti patiekalai leis gomuriui urgzti iš malonumo bei dovanos naujų gastronominių potyrių.

Gurmaniškos grilio pramogos su „Smoke Dudes“: ką privalo turėti kiekvienas save gerbiantis šefas?
Gurmaniškos grilio pramogos su „Smoke Dudes“: ką privalo turėti kiekvienas save gerbiantis šefas?

Taip pat nevalia pamiršti, kad bendravimas grilio kultūroje yra itin svarbus: maisto ruošimas gali tapti visos kompanijos pramoga, kurią pagardinti galima ne tik iš tolo viliojančiais kvapais, bet ir įdomiais žaidimais. Tad jeigu maisto gaminimas reikalauja ilgesnio pasiruošimo, itin pravartu visus reikalingus įrankius turėti vienoje vietoje – tai leis ne tik sutaupyti laiko, bet ir įsitraukti į aplinkinių bendravimą.

Žinoma, nėra taip sudėtinga surasti visus reikiamus priedus – juos galima susikomplektuoti patiems. Vis dėlto sukomplektuoti taip, kad viskas tilptų į vieną vietą, būtų patogiai sudėliota, o patys įrankiai – itin aukštos kokybės – užduotis ne iš lengvųjų.

Šalia grilio vietą turi užimti tik patvarūs, vienoje vietoje esantys ir kiekvieno gaminimo metu reikalingi įrankiai. Bet kuris, kepęs kepsnį nors vieną kartą, žino, kad kartais tenka viena ranka versti čirškantį didkepsnį, o kita – tepti specialų padažą ant šonkauliukų, tad vienoje vietoje ir lengvai ranka pasiekiami įrankiai padėtų sudėtingose situacijose.

VIDEO: Smoke Dudes BBQ - for ribs lovers

Jeigu esate užkietėjęs grilio entuziastas, o draugų kompanijoje net nekyla klausimas, kas stos prie kepsninės vairo – palengvinkite savo gurmanišką kelionę ilgaamžiais, unikaliais „Smoke Dudes“ įrankiais Lietuvoje kuriamame bei gaminame rankų darbo degintos medienos lagamine. Lagaminai gaminami pagal individualų užsakymą, o komplektaciją galėsite pasirinkti patys: pradedant termometru – baigiant peiliais.

Patyrę grilio specialistai atrinko tinkamiausius įrankius maisto, kepto ant žarijų, gamybai. Tad „Smoke Dudes“ rinkiniuose galima rasti viską, ko gali reikėti dar tik besiruošiant grilinimui, kepimo metu ar jau smaguriaujant keptais patiekalais. „Smoke Dudes“ komplektai ne tik kokybiški ir stilingi, bet ir praktiški. Juose kiekvienam įrankiui yra parengta funkciškai jam pritaikyta vieta. Ir tai – dar ne viskas: Norvegijoje, Jungtinėje Karalystėje, JAV, Danijoje, Latvijoje, Estijoje, Olandijoje bei Vokietijoje klientų pamėgta įmonė siūlo pasirinktas prekes paversti išskirtinėmis bei išgraviruoti kiekvieną pasirinktą detalę jūsų pasirinktu užrašu.

VIDEO: Smoke Dudes BBQ - best solutions for marinating meat

Daugiau informacijos apie unikalius, rankų darbo grilio įrankių komplektus galite rasti adresu https://smokedudes.com/. Šios lietuvių gamintojų įmonės gamoje jau galite rasti ne tik platų įrankių bei jų rinkinių asortimentą, bet ir daugybę priedų, rankų darbo stalo žaidimų liniją, kepsninių stalus ar vaikų žaidimų aikšteles bei kitą grilintojams naudingą informaciją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius