-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mėsa

Visos temos
Mėsa Fotolia nuotr./Kiauliena

Mėsa – gyvulinio kilmės maistas, gaminamas iš gyvūnų.

Tai yra vienas iš pagrindinių šaltinių baltymų, vitaminų ir mineralinių medžiagų žmonių mityboje. Įvairios mėsos rūšys yra populiarus maisto produktas daugelyje kultūrų ir yra gaminamos įvairiais būdais, tokiais kaip kepta, virta, kepta ant grilio arba naudojama kaip ingredientas kituose patiekaluose.

Labiausia paplitusi mėsa maisto gamybai: jautiena, kiauliena, vištiena, aviena, ėriena ir panašiai.

Makaronai su mėsa

Paprasta ir genialu: makaronų ir maltos mėsos sąjunga – palepinkite gomurį

Jautienos troškinys
Reklama

Nuo troškinio iki didkepsnio: kaip išsirinkti tinkamą jautienos dalį?

Mėsos turguje

Aktualu mėsa ir paukštiena prekiaujantiems gyventojams: VMI atnaujina pajamų apskaitos tvarką

Šviežia mėsa
Reklama

Vištiena ar kiauliena: kokia mėsa dažniausiai grilinama?

Vaizdo įrašas apie mėsos pakaitalą, tariamai gaminamą iš kanalizacijos nuotekose randamų bakterijų, internete paskelbtas dar 2010 m.

Ar tikrai Japonijos laboratorijoje sukurta mėsa iš fekalijose rastų bakterijų?

Brandintos jautienos paruošimas NORFOJE
Reklama

Trys „Norfos“ sėkmės raktai: kas užtikrina įmonės klestėjimą?

Maltos kiaulienos ir keptų bulvių apkepas
Reklama

Patiekalų su malta kiauliena gidas: nuo Kėdainių blynų iki Meksikos

Apsilankymas įmonėje „Mėsos guru“

Fiktyviai mėsą iš Lenkijos pirkę vyrai kaltinami nesumokėję per 150 tūkst. eurų mokesčių

Kristina Razminienė

Iki 30-ies beveik nesirgusi Kristina virto ligų maišu: išeitį rado ne gydytojai, bet ji pati

Užsisakykite 15min naujienlaiškius