Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Pasigėrėkite: trijų vaikų mama iš vaisių bei uogų kuria mielus ir juokingus personažus

Ir ko tik nesugalvoja išradingos mamos ir kūrybingi tėčiai, kad tik jų vaikai valgytų, vienas iš populiarių būdų – maistą patiekti kuo žaismingiau. Neaišku, ar taip gimė ir maisto kūrybininkės, vardu Sine, hobis, tačiau jos kuriamų valgomų personažų nuotraukos užkariavo socialinį tinklą „Instragram“ ir gausų sekėjų būrį verčia šypsotis bei aikčioti – tai bent fantazija!
Personažai iš vaisių ir uogų
Personažai iš vaisių ir uogų / ©Instagram/foodbites nuotr.

Šiuo metu moters paskyrą socialiniame tinkle Instagram seka beveik 250 tūkst. žmonių visame pasaulyje. Juos sužavėjo fantazija ir kūrybiškumas, kuriuos „pasikinkiusi“ Sine iš įvairių valgomų gėrybių kuria smagius ir mielus personažus.

Tie personažai gimsta iš įvairiausių vaisių, uogų, daržovių – bananų, avokadų, kriaušių, braškių, arbūzų, melionų... Juos kūrėja paverčia būtybėmis, primenančiomis animacinių filmukų veikėjus – gerietiškais veidukais, didelėmis akimis (dažnai joms panaudojamos šokoladinės akytės), plačiomis šypsenomis.

Pasigėrėkite nuostabiais kūriniais, o gal net pasisemsite idėjų, kurios pralinksmins jūsų vaikus!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius