Dabar populiaru
Publikuota: 2019 spalio 11d. 19:00

Žurnalo „Geras skonis“ rudens numeryje – apie ypatingą fotoprojektą ir gurmaniškas kryptis

Žurnalo „Geras skonis“ 2019 rudens viršelis
Žurnalo „Geras skonis“ 2019 rudens viršelis

Prekybos vietose jau pasirodė žurnalo „Geras skonis“ rudens numeris. O jis šįsyk išsiskiria ne tik naujais herojais bei įdomiomis istorijomius, bet ir ypatingu vizualumu.

Dvidešimt metų apie maistą, gėrimus, vartojimo kultūrą rašantis, geriausius Lietuvos ir viso pasaulio šefus pristatantis žurnalas, didelį dėmesį skiria straipsnius iliustruojančioms nuotraukoms, kurių autoriai – geriausi šalies maisto fotografai. Šį sykį skaitytojai kviečiami į užkulisius – į pažintį su vienu žymiausių maisto fotografų – Robertu Daskevičium.

Martyno Plepio nuotr./Robertas Daskevičius, Ali Gadžijevas ir Martynas Praškevičius
Martyno Plepio nuotr./Robertas Daskevičius, Ali Gadžijevas ir Martynas Praškevičius

Šalia įkvepiančio keliauti, kurti ir gaminti interviu, pateikiama net 10 rudens stalui tinkamų originalių receptų – nuo užkandžių, sriubų iki karštųjų patiekalų bei gėrimų. Visi jie – geriausių mūsų šalies virtuvės šefų kūriniai ir pasiūlymai jūsų gastronominiams atradimams, Roberto blykstės užfiksuoti amžiams.

Kad ir kaip smagu bus gaminti ir džiuginti šeimą bei draugus savo gastronominiais šedevrais, įkvėptais nuostabių Roberto nuotraukų, žurnalas kviečia neužsisėdėti savo virtuvėse. Tradicinėje žurnalo rubrikoje „Geras skonis“ rekomenduoja“ pateikiami pasiūlymai, praskaidrinsiantys ilgus rudens vakarus. Versdami naujo numerio puslapį po puslapio, rasite ir daug pasiūlymų gurmaniškiems rudens atradimams.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Restoranas „Mirazur“ Prancūzijoje
AFP/„Scanpix“ nuotr./Restoranas „Mirazur“ Prancūzijoje

Besižvalgantiems krypčių gastronominėms kelionėms, šį rudenį rekomenduojamos dvi. Tai geriausiu pasaulio restoranu šiemet pripažintas Prancūzijoje, Mantono (Menton) miestelyje įsikūręs „Mirazur“ arba egzotiškasis Tailandas! Šis kraštas jau seniai tituluojamas rojumi žemėje. Visžalė augalija, nuo kurios įvairovės ir gaivališkumo tiesiog svaigsta galva, užburiantys ryškiaspalviai žiedai, kurių pavadinimams išvardyti ir ištisos dienos neužtektų, balto smėlio ir skaidraus vandens skalaujami paplūdimiai, niekada nemiegantys didmiesčiai ir atokios absoliučios ramybės oazės yra tik dalis to, ką keliautojams gali padovanoti Tailandas.

Rudeniniame „Gero skonio“ numeryje pristatoma ir nauja rubrika „HORECA verslui“, skirta svetingumo verslo profesionalams.

Komentarai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą

Vardai

Praktiški patarimai

Skanumėlis
Gerumu dalintis gera

Dabar tu gali

Maistas

Parašykite atsiliepimą apie MAISTO rubriką