Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kulinarija

Visos temos
Kulinarija Lietuvos turizmo departamento nuotr./Šakočio kepimas

Kulinarija – patrauklios išvaizdos, gero skonio ir maistingų savybių valgio gaminimo technologija.

Justinas Kapkovičius
Reklama

To dar nebuvo: lietuviškos televizijos istorijoje – trumpiausia kulinarinė laida

Ilona Juciūtė, Aida Balandė-„Keita žemaitė“

Daugiau nei 55 tūkst. sekėjų subūrusi „Keita žemaitė“: „Neturiu nei vyresnio vyro, nei milijono“

Ugnė Bubnaitytė ir teisėjas Paulas Hollywoodas

Lietuvė Ugnė Bubnaitytė pateko į kultinį britų realybės šou: turėjo įveikti 20 tūkst. konkurentų

Slyvų pyragas

Vaikyste kvepiantis, bet sveikesnis slyvų pyragas: nuo stalo išgaruos kaip mat

Folijoje keptos bulvės

Grilyje kepti bulvių krepšeliai: maža paslaptis jas pavers tobulu patiekalu

Lašišos kepsneliai su smidrais

Prieš verdant smidrus: ką daryti, kad netektų graužti sumedėjusios daržovės?

Laurynas Suodaitis

Lauryno Suodaičio gyvenime – naujas etapas: tapo televizijos laidos vedėju

Gytis Ivanauskas laidoje „Virtuvės istorijos“

Gytis Ivanauskas – apie keisčiausią valgytą patiekalą ir vienintelį desertą, kurį sau leidžia

Veronika Montvydienė su dukra

V.Montvydienė – apie maistą šeimoje: ką pasiimtų į negyvenamą salą ir kodėl vaikai valgo grikius