-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aštri pomidorinė sriuba su mėsa

Paspaudus šaltukui norisi susišildyti karštu maistu, o virusus pagąsdinti aštriais prieskoniais. Šiandien siūlome patį tinkamiausią šiam reikalui patiekalą – aštrią pomidorinę sriubą.
Pomidorinė sriuba
Pomidorinė sriuba / 123RF.com nuotr.

Reikės:

  • nedidelio svogūno,
  • 500 g maltos jautienos,
  • 400 g skardinės konservuotų pomidorų savo sultyse,
  • 2 arb. š. čili,
  • 1 arb. š. druskos,
  • 1/2 arb. š. kumino,
  • 1 skiltelės česnako,
  • 1/4 arb. š. druskos,
  • 2 valg. š. rudojo cukraus,
  • 500 g konservuotų pupelių,
  • saujos tarkuoto kietojo sūrio,
  • žiupsnelio petražolių,
  • kelių valg. š. grietinės sriubai pagardinti.

Gaminimas:

Svogūną pakepinkite kartu su malta jautiena ant nedidelės kaitros, kol mėsa pašviesės, o svogūnas taps skaidrus. Suberkite į puodą, kuriame virsite sriubą.

Konservuotus pomidorus sutrinkite trintuvu ir supilkite į puodą su mėsa. Įpilkite 500 ml vandens, suberkite čili, kuminą, druską, maltus juoduosius pipirus, susmulkintą česnaką ir rudąjį cukrų.

Konservuotas pupeles suberkite į kiaurasamtį ir leiskite joms nuvarvėti. Suberkite į sriubos puodą prie mėsos ir pavirkite maždaug 20 minučių.

Išvirusią sriubą išpilstykite į dubenėlius ir pagardinkite grietine bei smulkiai tarkuotu kietuoju sūriu ir smulkintomis petražolėmis.

Skanaus!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius