Dabar populiaru
Publikuota: 2018 balandžio 10d. 08:00

Gaivumo ir lengvumo sezonas: 15 pavasariškų salotų receptų

Lengvos salotos
Vida Press nuotr. / Lengvos salotos

Pagaliau atėjo tas metas, kai norisi valgyti lengviau, gaiviau, daugiau judėti ir neapsunkinti skrandžio. Salotos tokiu atveju – idealus pasirinkimas. Žinoma, organizmui svarbių medžiagų taip pat neturi trūkti, todėl traškius, gaivius lapelius, daržoves gardinkite riebalų, baltymų turinčiais avokadais, kruopomis, kiaušiniais, žuvies ar paukštienos gabaliukais.

Receptas: Žiedinių kopūstų salotos su ridikėliais
2 asmenims
Pagaminsite per 20 min.
3.6 / 42
Kaip gaminti

1. Žiedinį kopūstą (apvirtą arba šviežią – kaip kam patinka) išskirstykite kuo mažesniais žiedynėliais. Atitinkamo dydžio kubeliais supjaustykite agurkus ir ridikėlius.

2. Salotas sluoksniuokite vienos porcijos salotinėse: iš pradžių agurkus, paskui – žiedinius kopūstus, ant viršaus – ridikėlius. Puoškite krapų šakelėmis ir svogūnų laiškais.

3. Padažą geriausia gaminti elektriniu smulkintuvu arba kokteilių plaktuvu: visus jam skirtus produktus sudėkite į vieną  indą ir sutrinkite iki vienalytės masės. Padažą patiekite atskirame indelyje. 

Ingredientai
Agurkai: 1.00 vnt. (ilgavaisis)
Žiediniai kopūstai: 1.00 vnt.
Ridikai: 300.00 g
Krapai: 50.00 g (padažui: pora saujų)
Svogūnų laiškai: 30.00 g (padažui: sauja)
Citrinos: 1.00 vnt. (padažui: šaukštas citrinų sulčių)
Grietinė: 100.00 g (padažui)
Medus: 1.00 arbat. š. (padažui; arba klevų sirupo)
Druska: 1.00 arbat. š. (padažui pagal skonį)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Ridikėlių salotos su mėtomis ir keptu fetos sūriu
2 asmenims
Pagaminsite per 30 min.
3.0 / 8
Kaip gaminti

1. Nuplautus ir nusausintus ridikėlius supjaustykite plonais griežinėliais, agurkus – kubeliais, o svogūnų laiškus susmulkinkite.

2. Daržoves sudėkite į dvi gilias lėkštes, įdėkite petražolių ir mėtų lapelių (jų nebūtina pjaustyti), išmaišykite.

3. Fetos sūrį padėkite į nedidelę kepimo formą, pabarstykite čiobreliais, įspauskite česnako skiltelę, pašlakstykite aliejumi, citrinos sultimis, pabarstykite pipirais.

4. Iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje kepkite 10-15 minučių, kol sūrio viršus gražiai pagels.

5. Salotas pašlakstykite trupučiu citrinos sulčių, aliejaus, pagardinkite pipirais ir žiupsneliu druskos.

6. Fetą perpjaukite perpus, po gabalėlį uždėkite ant salotų ir nedelsdamos patiekite.

Receptas iš tinklaraščio „Duonos ir žaidimų“

Ingredientai
Ridikėliai: 15.00 vnt. (ryšelis, t. y. 15–20 galvučių)
Agurkai: 2.00 vnt.
Svogūnų laiškai: 10.00 g
Petražolės: 10.00 g (šviežios plokščialapės)
Mėtos: 10.00 g
Fetos sūris: 200.00 g
Čiobreliai: 1.00 arbat. š. (džiovinti)
Česnakai: 1.00 skiltelės
Citrinos: 1.00 vnt. (šlakelis sulčių)
Alyvuogių aliejus: 1.00 valg. š. (tyras)
Juodieji pipirai: 1.00 žiupsnelis (šviežiai malti, pagal skonį)
Druska: 1.00 žiupsnelis (pagal skonį)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Salotos su smidrais
2 asmenims
Pagaminsite per 20 min.
3.8 / 13
Kaip gaminti

1. Šviežius smidrus išvirti (apie 15 min.), ataušinti ir supjaustyti gabaliukais.

2. Ridikėlius supjaustyti skiltelėmis, agurkus – kubeliais. Gražgarstes kruopščiai nuplauti ir  nuvarvinti.

3. Viską, išskyrus kiaušinius, sudėti į salotinę, pasūdyti, įberti pipirų, žiupsnelį cukraus, išmaišyti.

4. Iš aliejaus, garstyčių, su druska sutrinto česnako ir citrinų sulčių paruošti padažą, supilti ant salotų ir išmaišyti. Ant viršaus išdėlioti kiaušinių puseles.   

Ingredientai
Smidrai: 400.00 g (t. y. švieži smidrai)
Agurkai: 1.00 vnt.
Ridikėliai: 100.00 g
Kiaušiniai: 2.00 vnt.
Gražgarstės: 50.00 g
Cukrus: 1.00 žiupsnelis
Druska: 1.00 žiupsnelis
Pipirai: 1.00 žiupsnelis
Aliejus: 1.00 valg. š.
Garstyčios: 1.00 arbat. š.
Sultys: 1.00 arbat. š. (citrinų)
Česnakai: 1.00 skiltelės
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Gaivios pavasarinės salotos
2 asmenims
Pagaminsite per 20 min.
3.5 / 26
Kaip gaminti

1. Visas daržoves nuplaukite ir nusausinkite.

2. Salotų lapus suplėšykite, ridikėlius ir pievagrybius supjaustykite griežinėliais, pomidorus, agurkus ir sūrį – gabalėliais.

3. Paruoškite padažą: majonezą sumaišykite su garstyčiomis ir įspauskite citrinos sulčių.

Skanaus!

Ingredientai
Kiaušiniai: 2.00 vnt.
Ridikėliai: 4.00 vnt.
Salotos: 100.00 g (traškiosios gūžinės salotos)
Pomidorai: 1.00 vnt.
Agurkai: 200.00 g
Pievagrybiai: 100.00 g
Sūris: 100.00 g (fermentinis)
Majonezas: 1.00 valg. š.
Garstyčios: 1.00 valg. š. (garstyčios su actu „RUSTICA“)
Citrinos: 1.00 vnt. (šviežiai spaustos pusės citrinos sultys)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Šparaginių pupelių, smidrų ir žirnelių salotos
2 asmenims
Pagaminsite per 30 min.
3.6 / 15
Kaip gaminti

1. Šparagines pupeles nuplaukite, jei reikia, nupjaukite galus. Patrumpinkite sumedėjusius smidrų galus, atsargiai paskuskite sukietėjusias žieveles. Cukinijas supjaustykite plonais griežinėliais.

2. Pupeles, smidrus, cukinijas ir žirnelius keptuvėje užpilkite vandeniu (kad apsemtų) ir virkite kelias minutes, kol suminkštės. Nukoškite.

3. Iš nurodytų produktų išmaišykite padažą.

4. Į lėkštę sudėkite šiltas virtas daržoves, apipilkite padažu, patiekite su gražgarstėmis.

Knyga „Geri receptai“
Knyga „Geri receptai“

 

 

 

 

 

 

 

Receptas iš knygos „Geri receptai“, kulinarė Asta Žvikevičienė

Ingredientai
Šparaginės pupelės: 200.00 g
Smidrai: 200.00 g (t. y. smidrai)
Žirniai: 200.00 g (žalieji žirneliai)
Cukinijos: 200.00 g (jaunų)
Gražgarstės: 100.00 g
Alyvuogių aliejus: 4.00 valg. š. (padažui)
Citrinos: 1.00 vnt. (0,5 sulčių - padažui)
Garstyčios: 1.00 valg. š. ("Dižono" - padažui)
Medus: 1.00 arbat. š. (0,5 skysto - padažui)
Pipirai: 1.00 žiupsnelis (padažui)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Salotos su paukštiena
3 asmenims
Pagaminsite per 40 min.
3.6 / 8
Kaip gaminti

1. Puode storu dugnu įkaitinkite šaukštą aliejaus. Sudėkite smulkintus svogūnus, česnakus ir kelias minutes pakepinkite.

2. Suberkite kalendras, sudėkite tarkuotus imbierus ir maišydama kepinkite dar kelias minutes. Sudėkite nedideliais gabalėliais pjaustytą mėsą ir kepinkite, kol gražiai apkrus. Supilkite kokosų pieną, pagal skonį įberkite druskos, maltų juodųjų pipirų apie 20 minučių patroškinkite.

3. Iš skysčio išgriebtus mėsos gabalėlius palikite nuvarvėti ir atvėsti. Kriaušes supjaustykite plonais griežinėliais, gražgarstes nuplaukite, nusausinkite.

4. Į serviravimo lėkštes dėkite pikantiškos troškintos paukštienos, ant viršaus užberkite smulkintų kriaušių, parmezano, šviežių gražgarsčių. Iš nurodytų produktų sumaišykite padažą. Juo apliekite salotas.

 

Ingredientai
Vištienos krūtinėlė: 300.00 g
Kokosų pienas: 250.00 ml (nesaldintas)
Svogūnai: 1.00 vnt.
Česnakai: 1.00 skiltelės
Imbieras: 1.00 valg. š. (tarkuoto)
Kalendros: 3.00 g (žiupsnis)
Parmezano sūris: 4.00 valg. š. (drožlių)
Kriaušės: 2.00 g (šviežios)
Gražgarstės: 4.00 sauja
Juodieji pipirai: 1.00 žiupsnelis (malti pagal skonį)
Druska: 2.00 žiupsnelis (pagal skonį ir padažui)
Medus: 1.00 valg. š. (skysto - padažui)
Citrinos: 1.00 vnt. (1 valg. š. sulčių - padažui)
Vynas: 1.00 valg. š. (sauso balto - padažui)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptas: Gaivios salotos su lašiša
2 asmenims
Pagaminsite per 15 min.
3.6 / 51
Kaip gaminti
  1. Gūžines salotas nuplaukite, nusausinkite ir, suplėšę nedideliais gabalėliais, išdėliokite lėkštėje.
  2. Avokadą ir lašišos filė supjaustykite kubeliais ir taip pat suberkite į lėkštę.
  3. Paruoškite padažą: mėlynąjį svogūną supjaustykite labai plonais žiedais ir berkite į dubenį. Išspauskite citrinų sultis ir supilkite ant svogūnų, įpilkite aliejų, sukrėskite medų, garstyčias, pasūdykite. Gerai išmaišykite, paminkykite svogūnus šaukštu, kad taptų minkštesni, išskirtų sulčių.
  4. Užpilu apšlakstykite salotas ir galite tiekti. Šios salotos ypač tinka su orkaitėje keptomis bulvėmis.
Ingredientai
Salotos: 1.00 vnt. (gūžinės („Iceberg“))
Avokadai: 1.00 vnt. (gerai prinokusio)
Lašiša: 200.00 g (sūdytos filė)
Svogūnai: 1.00 vnt. (vidutinio dydžio mėlynasis - užpilui)
Citrinos: 1.00 vnt. (užpilui)
Alyvuogių aliejus: 2.00 valg. š. (užpilui)
Garstyčios: 2.00 valg. š. (užpilui)
Medus: 2.00 valg. š. (pagal skonį - užpilui)
Druska: 1.00 žiupsnelis (užpilui)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Saulėgrąžų daigų salotos su avokadų kremu
1 asmenims
Pagaminsite per 10 min.
4.5 / 13
Kaip gaminti
  1. Avokadą nulupkite, perpjaukite į kelias dalis ir suberkite į elektrinį maisto smulkintuvą. Kartu supilkite citrinų sultis, grietinėlę, suberkite trintą česnaką, žiupsnelį pipirų, pagal skonį pasūdykite ir smulkinkite iki purios kremo konsistencijos.
  2. Saulėgrąžų daigus nuplaukite, nusausinkite ir gražiai išdėliokite lėkštėje. Ant viršaus užkrėskite avokadų kremą. Galite papuošti žalumynais ar uogomis.
  3. Salotas galite valgyti vienas. Jos taip pat skanios su lašišų sumuštiniais, skrebučiais, įvairiomis duonelėmis.
Ingredientai
Saulėgrąžų daigai:(šviežių) 1.00 sauja
Avokadai: 1.00 vnt. (gerai prinokusio)
Sultys: 2.00 valg. š. (citrinų)
Grietinėlė: 3.00 valg. š.
Česnakai: 1.00 skiltelės
Druska: 1.00 žiupsnelis
Juodieji pipirai: 1.00 žiupsnelis (maltų)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Pavasario salotos su migdolų grietine
2 asmenims
Pagaminsite per 20 min.
4.9 / 7
Kaip gaminti
  1. Visas daržoves ir žalumynus švariai nuplaukite.
  2. Salotų lapus ir petražoles suplėšykite, svogūnų laiškus ir ridikėlius supjaustykite.
  3. Daržoves ir žalumynus išdėliokite lėkštėje, apibarstykite smulkiai supjaustyta paprika.
  4. Šias salotas labai skanu pagardinti aromatingu prieskoninių žolelių mišiniu. Sudžiovinkite česnakų laiškų, kalendrų ir mėtų lapelių. Sudžiūvusius žalumynus susmulkinkite ir turėsite puikaus salotų pagardo.
  5. Na, ir paskutinis akcentas – migdolų grietinė. Užkrėskite du šaukštus grietinės ant salotų, išmaišykite ir mėgaukitės į sveikatą.
  6. Paruoškite migdolų grietinę. Pusę stiklinės migdolų užpilkite vandeniu ir palikite mirkti per naktį. Suberkite riešutus į elektrinį smulkintuvą, užpilkite maždaug 400 ml vandens ir suplakite. Nukoškite. Nukoštą migdolų pieną plakite, kol masė pasidarys panaši į grietinę. Grietinę gardinkite šviežiais arba šaldytais krapais, įberkite žiupsnelį Himalajų druskos.
A. Chlebinskaitės nuotr./Knyga „Žalia – gardu. 100 žaliavalgiškų receptų“.
A. Chlebinskaitės nuotr./Knyga „Žalia – gardu. 100 žaliavalgiškų receptų“.

 

 

 

 

Receptas iš J. Djakonovaitės knygos „Žalia – gardu. 100 žaliavalgiškų receptų“.

Ingredientai
Salotos: 1.00 sauja (šviežių mėgstamų salotų lapų)
Ridikėliai: 4.00 vnt.
Svogūnų laiškai: 1.00 sauja (ryšulėlis)
Petražolės: 1.00 sauja (ryšulėlis)
Paprikos: 1.00 vnt. (gabalėlis šviežios saldžiosios)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Marinuotų ridikėlių salotos su cukinijomis
2 asmenims
Pagaminsite per 30 min.
4.6 / 14
Kaip gaminti
  1. Skustuku cukinijas supjaustykite juostelėmis.
  2. Sudėkite į puodą medų, supilkite ryžių actą, skrudintų sezamų sėklų aliejų, įberkite druską, nuolatos maišydami pašildykite. Tada atvėsinkite, sudėkite pusiau perpjautus ridikėlius ir juos pamarinuokite 10–12 min.
  3. Visus ingredientus sudėkite į lėkštę ir pagardinkite padažu.
  4. Rekomenduojamas skrudintų moliūgų sėklų ir bazilikų pesto padažas.

Patiekalų energinės vertės skaičiuoklė – spauskite ČIA.

Receptas iš knygos „Salotų anatomija“.

Knygos „Salotų anatomija“ viršelis.
                                                                                                                      Knygos „Salotų anatomija“ viršelis.

 

 

Ingredientai
Ridikėliai: 40.00 g (puselėmis)
Agurkai: 30.00 g (griežinėliais)
Cukinijos: 30.00 g (juostelėmis)
Actas: 30.00 g (ryžių)
Gervuogės: 20.00 g (puselėmis)
Sultenės: 20.00 arbat. š.
Medus: 1.00 arbat. š. (arba 10g)
Sezamų aliejus: 1.00 arbat. š. (skrudintų sezamų sėklų aliejus - 2 g arba 1/3 arbat. š.)
Druska: 1.00 žiupsnelis (2 g su mažiau natrio)
Aguonos: 2.00 g (½ arbat. š.)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Salotos su pavasario žalumynais
2 asmenims
Pagaminsite per 15 min.
3.8 / 26
Kaip gaminti
  1. Salotų, špinatų ir kiaulpienių lapus švariai nuplaukite ir nuvarvinkite. Jei reikia, suplėšykite smulkesniais gabalėliais.
  2. Avokadą nulupkite, pomidorus nuplaukite. Supjaustykite norimo dydžio gabalėliais.
  3. Sūrį ir nuluptą obuolį sutarakuokite šiaudeliais.
  4. Paruoškite padažą. Išspauskite citrinų sultis. Į jas supilkite aliejų, sukrėskite garstyčias ir medų, suberkite sutrintą česnaką, pasūdykite. Gerai išmaišykite iki vientisos masės.
  5. Padažu apšlakstykite salotas ir patiekite. Jos puikiai tinka valgyti vienos, su skrebučiu ar trapučiu, su bulvėmis, taip pat kaip garnyras su kiaušinių, mėsos patiekalais.
Ingredientai
Špinatai: 1.00 sauja (šviežių)
Kiaulpienės: 1.00 sauja (jaunų lapelių)
Salotos: 1.00 sauja (mėgstamų žalialapių)
Pomidorai: 2.00 vnt.
Avokadai: 1.00 vnt.
Obuoliai: 1.00 vnt.
Sūris: 100.00 g (brandinto)
Citrinos: 1.00 vnt. (padažui)
Česnakai: 2.00 skiltelės (padažui)
Medus: 1.00 valg. š. (pagal skonį - padažui)
Alyvuogių aliejus: 2.00 valg. š. (padažui)
Garstyčios: 1.00 valg. š. (padažui)
Druska: 1.00 žiupsnelis (padažui)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Gaivios krevečių salotos
2 asmenims
Pagaminsite per 10 min.
3.8 / 35
Kaip gaminti
  1. Salotas nuplaukite, suplėšykite ir gražiai išdėliokite  į dvi lėkštes.
  2. Jei gaminsite salotas didesnei kompanijai, imkite  daugiau produktų ir dėliokite į tiek lėkščių, kiek reikės. Šių salotų geriau nemaišyti viename dubenyje - ne taip gražiai atrodys.
  3. Kiaušinius išvirkite, padalinkite į kelias dalis ir taip pat išdėliokite lėkštėse. Į tas pačias lėkšte dėliokite krevetes, gabalėliais pjaustytus ananasus, įberkite  konservuotų kukurūzų, tarakuotą parmezano sūrį.
  4. Dubenėlyje paruoškite padažą: sukrėskite majonezą, jogurtą, supilkite citrinų sultis, suberkite prieskonius, trintas česnako skilteles. Gerai išmaišykite.
  5. Salotas apšlakstykite padažu prieš pat tiekdamos į stalą.

 

Ingredientai
Salotos: 200.00 g (tiks sviestinės, ledkalnio ir pan.)
Krevetės: 100.00 g (sūdytų)
Kiaušiniai: 2.00 vnt.
Parmezano sūris: 100.00 g (tarkuoto)
Ananasai: 100.00 g (konservuotų)
Kukurūzai: 100.00 g (konservuotų)
Majonezas: 2.00 valg. š. (padažui)
Jogurtas: 2.00 valg. š. (natūralaus - padažui)
Sultys: 1.00 arbat. š. (citrinų)
Provanso žolelių prieskoniai: 1.00 arbat. š. (žiupsnelis - padažui)
Česnakai: 2.00 skiltelės
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Salotos su šparagais
2 asmenims
Pagaminsite per 15 min.
3.3 / 6
Kaip gaminti

1. Šviežius šparagus išvirkite (apie 15 min.), ataušinkite ir supjaustykite gabaliukais.

2. Ridikėlius supjaustykite skiltelėmis, agurkus – kubeliais. Gražgarstes kruopščiai nuplaukite ir nuvarvinkite. Viską, išskyrus kiaušinius, sudėkite į salotinę, pasūdykite, įberkite pipirų, žiupsnelį cukraus, išmaišykite.

3. Iš aliejaus, garstyčių, su druska sutrinto česnako ir citrinų sulčių paruošti padažą, supilkite ant salotų ir išmaišykite. Ant viršaus išdėliokite kiaušinių puseles.     

Ingredientai
Smidrai: 400.00 g (šparagai švieži)
Agurkai: 150.00 g
Ridikėliai: 100.00 g
Kiaušiniai: 2.00 vnt. (kietai virti)
Gražgarstės: 50.00 g
Cukrus: 1.00 žiupsnelis
Druska: 1.00 žiupsnelis
Juodieji pipirai: 1.00 žiupsnelis (malti)
Aliejus: 1.00 valg. š.
Garstyčios: 1.00 arbat. š.
Citrinos: 1.00 vnt. (1 arbat. š. - sulčių)
Česnakai: 1.00 skiltelės
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Gaiviosios salotos
2 asmenims
Pagaminsite per 20 min.
1.0 / 1
Kaip gaminti

1. Konservuotus pievagrybius bei ananasus nuvarvinkite ir supjaustykite.

2. Sudėkite virtas krevetes, ant viršaus majonezą, išmaišykite ir galite tiekti.

P. S. Jei norite, kad salotos būtų dar gaivesnės, įpjaustykite agurkų, salotų lapų ar kitų daržovių.

Skanaus :)

Ingredientai
Pievagrybiai: 200.00 g (pusė indelio konservuotų)
Ananasai: 200.00 g (pusė indelio konservuotų)
Krevetės: 400.00 g (šaldytos, virtos)
Majonezas: 2.00 valg. š.
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Salotos su marinuotu sūriu
2 asmenims
Pagaminsite per 8 val. 30 min.
0.0 / 0
Kaip gaminti

1. Sūrį supjaustykite kubeliais, sudėkite į stiklainį pramaišiui su citrinų griežinėliais, prieskoninėmis žolelėmis, druska, pipirų mišiniu (galite įdėti ir maltos aitriosios paprikos). Sandariai uždarykite ir marinuokite sūrį per naktį vėsioje patalpoje.

2. Salotas gerai nuplaukite, nusausinkite, suplėšykite norimo dydžio gabalėliais ir sudėkite į lėkštę. Kartu dėkite nuvarvintą marinuotą sūrį, citrinų griežinėlius, pjaustytus džiovintus pomidorus.

3. Apšlakstykite aliejumi, kuriame marinavote sūrį.

Vegetariški patiekalai
Vegetariški patiekalai

Receptas iš knygos „Vegetariški patiekalai“,  kulinarė Asta Žvikevičienė

Ingredientai
Varškės sūris: 400.00 g
Alyvuogių aliejus: 100.00 ml (pusė stiklinės)
Citrinos: 1.00 vnt. (pusė griežinėliais supjaustyta)
Prieskoniniai žalumynai: 1.00 arbat. š. (pagal skonį)
Pipirai: 1.00 žiupsnelis
Druska: 1.00 žiupsnelis
Salotos: 1.00 vnt. (gūžė)
Džiovinti pomidorai: 10.00 vnt.
Peržiūrėti detalesnę informaciją

DAR DAUGIAU ĮVAIRIŲ RECEPTŲ RASITE ČIA

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą

Naujienos

Vardai

Į šv. Mišias už Eimuntą Nekrošių rinkosi artimieji, teatro kolegos ir jo kūrybos gerbėjai

15min iš Romos Kultūra

Viskas? Daugiau nebus Nekrošiaus premjerų? Italija netiki...

Kultūra

15min skaitytojai ir literatūros ekspertai rinks geriausias šių metų knygas

Aktualu

Molėtų ir Ignalinos savivaldybėse – STT kratos: neskaidriais pirkimais įtariami Liberalų sąjūdžio nariai

Sportas

0 taškų, bet kitas šansas jau arti – kas laukia Lietuvos futbolo rinktinės?

„Eurolygos diena“: CSKA prieš „Žalgirį“ traukia naują V.Putino palaimintą ginklą (3/4)

Verslas

Susikirto dėl metro statybų: ar Vilniuje jį apskritai įmanoma įrengti

24sek

Apie sunkų laikotarpį atsivėręs Domantas Sabonis: „Indianoje man palaima“

Pasaulis kišenėje

Lietuvis skulptorius susižėrė apdovanojimus smėlio skulptūrų festivalyje JAV

Vardai

Monika Šalčiūtė prakalbo apie santykius su Donatu Motiejūnu: „Nežinau, ar draugavau, ar buvau meilužė“

15min iš Maskvos 24sek

Trauma, išbraukusi P.Jankūną iš keleivių į Maskvą sąrašo: kas nutiko kapitonui?

Gyvenimas

Jūsų artimas žmogus išgyvena emocinę krizę? Leiskite jam kalbėti

Verslas

Prabangos verslo įkūrėjui – įpareigojimas sumokėti trečdalį milijono eurų

Verslas

Andrius Kubilius liudija: gyvenome laisvo kritimo be parašiuto sąlygomis

Aktualu

Rusas nepraslydo: Interpolo vadovu išrinktas Pietų Korėjos atstovas

Gyvenimas

Manikiūras: madingiausios šio sezono spalvos, raštai ir nagų formos

Vardai

Donatui Montvydui pozavusios žmonos Veronikos nuotrauka – tarsi nuo viršelio: „Jis turi gerą akį“

Verslas

Teismas: filharmonija pagrįstai atmetė „HSC Baltic“ pasiūlymą

Gazas

Renkame „Tautos automobilį 2019“: kupė „Peugeot 508“

Sportas

Kitą sezoną Lietuvos futbolo A lygoje nori žaisti 10 klubų

Naujienos

Vardai

Į šv. Mišias už Eimuntą Nekrošių rinkosi artimieji, teatro kolegos ir jo kūrybos gerbėjai

15min iš Romos Kultūra

Viskas? Daugiau nebus Nekrošiaus premjerų? Italija netiki...

Kultūra

15min skaitytojai ir literatūros ekspertai rinks geriausias šių metų knygas

Aktualu

Molėtų ir Ignalinos savivaldybėse – STT kratos: neskaidriais pirkimais įtariami Liberalų sąjūdžio nariai

Sportas

0 taškų, bet kitas šansas jau arti – kas laukia Lietuvos futbolo rinktinės?

„Eurolygos diena“: CSKA prieš „Žalgirį“ traukia naują V.Putino palaimintą ginklą (3/4)

Aktualu

Kaune nupjauta skulptūros galva: policija aiškinasi, kas išniekino kultūrinę vertybę

24sek

Apie sunkų laikotarpį atsivėręs Domantas Sabonis: „Indianoje man palaima“

Verslas

Susikirto dėl metro statybų: ar Vilniuje jį apskritai įmanoma įrengti

Sportas

Buvęs „Ekrano“ prezidentas lieka nuteistas dėl 2,5 mln. eurų pasisavinimo

Pasaulis kišenėje

Lietuvis skulptorius susižėrė apdovanojimus smėlio skulptūrų festivalyje JAV

Vardai

Monika Šalčiūtė prakalbo apie santykius su Donatu Motiejūnu: „Nežinau, ar draugavau, ar buvau meilužė“

Maistas

Skanus ir šiltas, ir šaltas: purus maltos mėsos apkepas

15min iš Maskvos 24sek

Trauma, išbraukusi P.Jankūną iš keleivių į Maskvą sąrašo: kas nutiko kapitonui?

Gyvenimas

Jūsų artimas žmogus išgyvena emocinę krizę? Leiskite jam kalbėti

Verslas

Prabangos verslo įkūrėjui – įpareigojimas sumokėti trečdalį milijono eurų

Vardai

Donatui Montvydui pozavusios žmonos Veronikos nuotrauka – tarsi nuo viršelio: „Jis turi gerą akį“

Verslas

Teismas: filharmonija pagrįstai atmetė „HSC Baltic“ pasiūlymą

Gazas

Renkame „Tautos automobilį 2019“: kupė „Peugeot 508“

Sportas

Kitą sezoną Lietuvos futbolo A lygoje nori žaisti 10 klubų

Vardai

Ypatingos

07:48
07:40

Gera keliauti kartu

Sveikata

Būk nesustabdoma

Parašykite atsiliepimą apie MAISTO rubriką