Dabar populiaru

Naujausios

Publikuota: 2015 kovo 10d. 16:15

Ji24.lt receptų idėjos – patiekalai su grybais

Bandelės su grybais ir sūriu
Shutterstock nuotr. / Bandelės su grybais ir sūriu

Šiandien Ji24.lt virtuvėje – receptų pasiūlymai su grybais. Jei valgyti vien pievagrybius jau pabodo, pateikiame jums įvairesnių patiekalų pasiūlymų.

Siūlome pasigaminti mėsos ir grybų pyragą, bandeles, gardų troškinį ar išsivirti aromatingos sriubos.

Mėgstantiems aitresnį skonį, greičiausiai patiks ir aštrus troškinys su grybais, o nemėgstantys mėsos įvertins grybų troškinius su įvairiomis daržovėmis ar pomidoruose ir pievagrybiuose troškintą menkę.

Siūlome rinktis!

Receptai
Receptas: Aštrus troškinys su grybais
2 asmenims
Pagaminsite per 1 val. 15 min.
4.1 / 11
Kaip gaminti

1.Česnako skilteles, svogūną susmulkinkite ir pakepinkite aliejuje.

2.Sudėkite gabaliukais pjaustytus grybus ir maišydami troškinkite 3 minutes.

3.Sukrėskite trintus pomidorus, nukoštas pupeles, džiovintus čiobrelius, aitriąją papriką. Kaitinkite, kol užvirs, tuomet sumažinkite ugnį ir troškinkite valandą.

4.Pagardinkite druska ir tiekite su grietine.

Knygos "Sotūs pietūs" viršelis
Knygos "Sotūs pietūs" viršelis

Receptas iš knygos „Sotūs pietūs“,  kulinarė Neringa Kalasauskaitė

Ingredientai
Svogūnai: 1.00 vnt.
Česnakai: 1.00 skiltelės
Aliejus: 1.00 valg. š.
Grybai: 250.00 g (portobello, tamsieji pievagrybiai ar kt.)
Pomidorai: 2.00 vnt. (2 indeliai (po 400 g) konservuotų pomidorų be odelių)
Pupelės: 250.00 g (1 indelis raudonųjų)
Čiobreliai: 1.00 valg. š. (džiovinti)
Aitrioji paprika: 1.00 valg. š.
Druska: 1.00 žiupsnelis
Grietinė: 2.00 valg. š.
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Mėsos ir grybų pyragas
4 asmenims
Pagaminsite per 50 min.
3.5 / 2
Kaip gaminti

1. Tešlą atšildykite, iškočiokite ir įklokite į išardomą kepimo skardą. Tešlą įklokite taip, kad uždengtumėte ir kraštus. Faršą apkepkite su smulkintais svogūnais, morkomis ir grybais, pagardinkite žolelėmis, pipirais ir druska.

2. Į pravėsusį faršą suberkite tarkuotą fermentinį sūrį ir išmaišykite. Sudėkite faršo mišinį ant tešlos. Kiaušinius išplakite su pienu, paskaninkite pipirais, druska, žolelėmis ir užpilkite ant faršo. Pyragą kepkite 200 laipsnių orkaitėje 25–30 minučių.

Knyga „Viskas iš faršo“
Knyga „Viskas iš faršo“

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Receptas iš knygos „Viskas iš faršo“, kulinarė Asta Žvikienė

Ingredientai
Faršas: 500.00 g (kiaulienos)
Svogūnai: 2.00 vnt.
Morkos: 1.00 vnt.
Sūris: 50.00 g (tarkuotas fermentinis)
Grybai: 1.00 st. (konservuoti)
Aliejus: 2.00 valg. š.
Juodieji pipirai: 1.00 žiupsnelis (malti)
Druska: 1.00 žiupsnelis
Čiobreliai: 1.00 žiupsnelis (malti)
Kiaušiniai: 3.00 vnt.
Pienas: 1.00 st. (0,5 st.)
Šaldyta sluoksniuota bemielė tešla: 250.00 g (tinka ir mielinė)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Grybų ir bulvių apkepas
2 asmenims
Pagaminsite per 1 val. 15 min.
3.5 / 6
Kaip gaminti

1.Bulves nulupkite ir supjaustykite 0,5 centimetro storio griežinėliais. Porą nuvalykite, nuplaukite ir supjaustykite centimetro storio žiedais. Keptuvėje ištirpinkite sviestą ir apie 3 minutes pakepinkite porus. Pabarstykite druska ir maltais pipirais. Nukelkite nuo viryklės ir atvėsinkite.

2.Vyšninius pomidorus nuplaukite ir padalykite į keturias dalis. Grybus nuplaukite, nuvalykite, perpjaukite pusiau ir apkepinkite su sviestu. Grietinę išsukite su garstyčiomis, sumaišykite su plaktais kiaušiniais ir grietinėle.

3.Pabarstykite druska ir pipirais. Keraminę kepimo formą ištepkite sviestu, joje išdėliokite bulvių griežinėlius, ant jų sukrėskite kepintus porus, pramaišiui išdėliokite vyšninius pomidorus ir grybus.

4.Viską užpilkite kiaušinių mase ir pabarstykite tarkuotu sūriu. Kepkite 35–40 minučių.

Knygos "Sotūs pietūs" viršelis
Knygos "Sotūs pietūs" viršelis

Receptas iš knygos „Sotūs pietūs“,  kulinarė Neringa Kalasauskaitė

Ingredientai
Bulvės: 500.00 g (su lupenomis virtos)
Druska: 1.00 žiupsnelis
Pipirai: 1.00 žiupsnelis (malti)
Porai: 1.00 vnt.
Sviestas: 1.00 valg. š. (ir dar šiek tiek kepimo formai patepti)
Pomidorai: 100.00 g (vyšniniai)
Pievagrybiai: 250.00 g (nedideli)
Grietinė: 150.00 ml
Grietinėlė: 150.00 ml
Kiaušiniai: 3.00 vnt.
Garstyčios: 1.00 valg. š.
Sūris: 100.00 g (tarkuotas fermentinis)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Jautienos kepsniai su pievagrybiais
2 asmenims
Pagaminsite per 30 min.
2.5 / 6
Kaip gaminti

1. Jautienos faršą sumaišykite su smulkiai pjaustytu vienu svogūnu, kiaušiniu, pipirais, druska ir maltos mėsos prieskoniais. Iš faršo formuokite suplotus kepsnius ir apkepkite keptuvėje iš abiejų pusių.

2. Sudėkite kepsnius į aliejumi apšlakstytą skardą. Kitą svogūną supjaustykite ir apkepkite su griežinėliais pjaustytais pievagrybiais, pagardinkite pipirais ir druska.

3. Fermentinį sūrį sumaišykite su majonezu. Ant kepsnių uždėkite sūrio mišinio, kepintų pievagrybių ir kepkite 180 laipsnių orkaitėje 10–15 minučių, kol sūris išsilydys.

Knyga „Viskas iš faršo“
Knyga „Viskas iš faršo“

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Receptas iš knygos „Viskas iš faršo“, kulinarė Asta Žvikienė

Ingredientai
Jautiena: 500.00 g (500 - 600 malta)
Svogūnai: 2.00 vnt.
Juodieji pipirai: 1.00 žiupsnelis (stambiai malti)
Druska: 1.00 žiupsnelis
Maltos mėsos prieskoniai: 1.00 žiupsnelis
Kiaušiniai: 1.00 vnt.
Pievagrybiai: 100.00 g (100 - 150)
Sūris: 70.00 g (70 - 100 tarkuoto fermentinio)
Majonezas: 2.00 valg. š.
Aliejus: 4.00 valg. š.
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Su pomidorais ir pievagrybiais troškinta menkė
2 asmenims
Pagaminsite per 1 val.
3.8 / 17
Kaip gaminti

1. Česnakų skilteles ir svogūną susmulkinkite. Pomidorus pusei minutės įmeskite į verdantį vandenį, išėmus nulupkite, perpjaukite pusiau, pašalinkite sėklas. Pievagrybius nuplaukite, nuvalykite, didesnes kepurėles pasmulkinkite.

2. Aliejų įkaitinkite gilioje keptuvėje, sudėkite grybus, česnakus, svogūnus ir kepinkite 4–5 minutes. Įmaišykite pomidorus ir kepkite dar 5 minutes.

3. Žuvies gabalėlius perliekite vandeniu, nusausinkite. Apibarstykite druska, pipirais ir trumpai pakepinkite kitoje keptuvėje su trupučiu aliejaus.

4. Menkės gabalėlius panardinkite į daržovių troškinį, supilkite vyną ir uždengus troškinkite ant nedidelės ugnies 10–12 minučių. Pasūdykite, pabarstykite pipirais. Prieš patiekiant papuoškite petražolių lapeliais.

Knyga „Geri receptai“
Knyga „Geri receptai“

 

 

 

 

 

 

 

Receptas iš knygos „Geri receptai“, kulinarė Asta Žvikevičienė

Ingredientai
Česnakai: 2.00 skiltelės
Svogūnai: 1.00 vnt.
Pomidorai: 4.00 vnt. (gerai prinokę)
Pievagrybiai: 6.00 vnt. (6 - 8)
Alyvuogių aliejus: 6.00 valg. š.
Menkė: 4.00 vnt. (filė su oda)
Druska: 1.00 žiupsnelis
Pipirai: 1.00 žiupsnelis
Vynas: 4.00 valg. š. (4 - 6 balto sauso)
Petražolės: 5.00 g (lapelių)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Vyne troškinta vištiena su pievagrybiais
4 asmenims
Pagaminsite per 20 min.
3.4 / 14
Kaip gaminti

1. Vištos krūtinėlę padalinkite į keturis kepsnius, juos šiek tiek pamuškite. Miltus sumaišykite su druska, pipirais ir juose apvoliokite mėsą.

2. Keptuvėje įkaitinkite šaukštą aliejaus ir ant nedidelės ugnies maišydami 2–3 minutes pakepinkite česnaką su petražolėmis.

2. Išimkite į lėkštę. Keptuvėje įkaitinkite likusį aliejų, sudėkite mėsą ir kiekvieną pusę kepkite 2–3 minutes. Suberkite pievagrybius ir pakepkite dar 2–3 minutes. Sudėkite petražoles (česnako skilteles išimkite), supilkite vyną ir troškinkite dar 4–5 minutes. Troškindami kepsnius vieną kartą apverskite.

Knyga „30 minučių virtuvėje“
Knyga „30 minučių virtuvėje“

 

 

 

 

 

 

Receptas iš knygos „30minučių virtuvėje“, kulinarė Neringa Kalasauskaitė

Ingredientai
Vištienos krūtinėlė: 1.00 vnt. (didesnė)
Miltai: 5.00 valg. š.
Pievagrybiai: 200.00 g
Česnakai: 2.00 skiltelės
Vynas: 100.00 ml (sausas baltas)
Aliejus: 4.00 valg. š. (4-5 valg. š.)
Petražolės: 1.00 sauja
Druska: 1.00 žiupsnelis (pagal skonį)
Juodieji pipirai: 1.00 žiupsnelis (pagal skonį)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Šparaginės pupelės su kopūstais ir pievagrybiais
2 asmenims
Pagaminsite per 25 min.
2.8 / 5
Kaip gaminti

1. Šparagines pupeles supjaustykite į kelias dalis arba pusiau, susmulkinkite kopūstą. Puode užvirkite vandenį, pasūdykite, sudėkite pupeles, kopūstus ir virkite 6 minutes. Nupilkite.

2. Susmulkinkite svogūną, pievagrybius supjaustykite riekelėmis. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, suberkite svogūnus ir pievagrybius. Maišydami kepkite 5 minutes. Sudėkite virtas pupeles su kopūstais, išmaišykite, uždenkite ir troškinkite 5 minutes. Baigdami troškinti pagardinkite druska, pipirais ir smulkintu česnaku. Sumaišykite su šviežiomis salotomis arba žalumynais ir dėkite į lėkštes.

Knyga „30 minučių virtuvėje“
Knyga „30 minučių virtuvėje“

 

 

 

 

 

 

Receptas iš knygos „30minučių virtuvėje“, kulinarė Neringa Kalasauskaitė

Ingredientai
Kopūstai: 200.00 g
Pievagrybiai: 150.00 g
Svogūnai: 1.00 vnt.
Druska: 1.00 žiupsnelis (pagal skonį)
Juodieji pipirai: 1.00 žiupsnelis (pagal skonį)
Česnakai: 5.00 g (pagal skonį)
Salotos: 4.00 vnt. (lapai arba žalumynai)
Aliejus: 1.00 valg. š.
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Grybai pomidorų padaže
6 asmenims
Pagaminsite per 2 val.
3.5 / 44
Kaip gaminti
  1. Grybus nuvalykite, nuplaukite ir virkite pasūdytame ir parūgštintame vandenyje apie 20–25 minutes (kol grybai nusės ant puodo dugno). Išvirtus grybus gerai nuvarvinkite.
  2. Kitame puode įkaitinkite aliejų, sudėkite grybus, suberkite cukrų, supilkite su 200 ml vandens išmaišytą pomidorų pastą, jei reikia – įberkite dar druskos, sumeskite laurų lapelius, supilkite actą.
  3. Pomidorus nuplaukite, nulupkite, sumalkite mėsmale, supilkite į puodą ir vis pamaišydami virkite, kol tūris sumažės trečdaliu. Grybus suverskite į pomidorų padažą, išmaišykite ir užvirkite. Paragaukite, ar netrūksta druskos.
  4. Konservus išpilstykite į stiklainius, pridenkite dangteliais, dėkite į puodą su vandeniu, pašildytu iki 70 laipsnių, ir lengvai kunkuliuojančiame vandenyje kaitinkite 30–40 minučių (nelygu, kokio dydžio stiklainiai). Paruoštus konservus iškelkite iš puodo ir sandariai užsukite dangtelius.
Knyga „Konservuojame namie“
Knyga „Konservuojame namie“

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Receptas iš knygos „Konservuojame namie“, kulinarė Asta Žvikevičienė

Ingredientai
Grybai: 1.00 kg (baravykų arba raudonikių, voveraičių arba šilbaravykių, arba pievagrybių)
Druska: 1.00 arbat. š. (1,5 - grybams virti)
Citrinų rūgštis: 1.00 arbat. š. (1,5 - grybams virti)
Pomidorai: 1.00 kg
Cukrus: 2.00 valg. š.
Pomidorų pasta: 200.00 g
Vanduo: 200.00 ml
Laurų lapai: 4.00 vnt.
Aliejus: 60.00 ml
Actas: 2.00 valg. š. (9 proc.)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Balandėliai su grybais ir kiaušiniais
6 asmenims
Pagaminsite per 1 min.
4.0 / 2
Kaip gaminti
  1. Apvirkite kopūsto lapus.
  2. Aliejuje pakepkite pjaustytų svogūnų ir pjaustytų grybų ir 15 minučių patroškinkite.
  3. Virtus kiaušinius susmulkinkite ir sumaišykite su kapotais žalumynais, sudėkite grybus su svogūnais.
  4. Pasūdykite ir papipirinkite pagal skonį. Gautą įdarą dėkite ant kopūsto lapų, susukite balandėlius ir sudėkite į puodą.
  5. Užpilkite grietine ir kepkite orkaitėje.
  6. Šis patiekalas ypač naudingas diabetikams.  
Ingredientai
Kopūstai: 1.00 vnt.
Grybai: 300.00 g
Svogūnai: 3.00 vnt.
Kiaušiniai: 3.00 vnt.
Prieskoniniai žalumynai: 10.00 g (kapoti, švieži)
Druska: 1.00 žiupsnelis
Pipirai: 1.00 žiupsnelis
Grietinė: 200.00 g
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Bandelės su grybais ir sūriu
10 asmenims
Pagaminsite per 40 min.
3.3 / 37
Kaip gaminti
  1. Pievagrybius nuvalykite, susmulkinkite, saliero gumbą supjaustykite, pakepinkite svieste.
  2. Į masę sukrėskite pievagrybius ir dar šiek tiek pakepinkite.
  3. Dubenėlyje sumaišykite trupintus sūrius, riešutus, atvėsintus pievagrybius.
  4. Masę pagal skonį pasūdykite, pagardinkite pipirais ir čiobreliais.

BANDELIŲ TEŠLOS RECEPTĄ RASITE ČIA.

Ingredientai
Pievagrybiai: 500.00 g (maži)
Salierai: 200.00 g (gumbas)
Svogūnai: 1.00 vnt. (didelis)
Sviestas: 50.00 g
Varškės sūris: 200.00 g
Džiūvėsiai: 2.00 valg. š.
Graikiniai riešutai: 1.00 valg. š. (smulkinti)
Druska: 1.00 žiupsnelis (pagal skonį)
Pipirai: 1.00 žiupsnelis (pagal skonį, baltieji)
Čiobreliai: 1.00 žiupsnelis (pagal skonį, smulkinti)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Grybų pyragas
4 asmenims
Pagaminsite per 1 val.
4.5 / 16
Kaip gaminti
  1. Skardos dugną išklokite kambario temperatūros tešlos lakštais.
  2. Kiaušinius šakute išplakite su grietinėle, druska ir prieskoniais.
  3. Ant tešlos lakštų juostelėmis išklokite faršą ir grybus.
  4. Užpilkite paruoštą grietinėlę, jei dar liko tešlos lakštų supjaustykite juostelėmis ir užklokite būsimo sočiojo pyrago viršų. Skardą pašaukite į orkaitę ir kepkite 180 laipsnių orkaitėje apie 20-25 min.
  5. Greita, sotu ir paprasta.

Receptą atsiuntė Daiva S., Tauragė

Ingredientai
Grietinėlė: 200.00 g (35 proc. riebumo)
Šaldyta sluoksniuota bemielė tešla: 4.00 vnt. (lakštų)
Kiaušiniai: 2.00 vnt.
Grybai: 400.00 g (virtų, reikės tokio kiekio, kad užtektų iškloti tešlą)
Faršas: 300.00 g (kepto paukštienos, reikės tokio kiekio jog užtektų iškloti tešlą.)
Druska: 1.00 žiupsnelis
Pipirai: 1.00 žiupsnelis
Prieskoniai: 1.00 žiupsnelis
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Mišrainė „Grybukas“
4 asmenims
Pagaminsite per 20 min.
3.8 / 6
Kaip gaminti
  1. Grybus nuplaukite, susmulkinkite, palikite keletą grybukų nepjaustytų papuošimui, pagardinkite pagal skonį druska ir pipirais.
  2. Svogūną susmulkinkite, suberkite konservuotus žirnelius viską sumašykite su majonezu.
  3. Papuoškite smulkintais svogūnų laiškais, sveikomis grybų galvutėmis, ridikėliais.

Receptą atsiuntė Audronė A., Čekiškė.

Ingredientai
Grybai: 1.00 st. (šviežiai virtų arba marinuotų)
Raudonasis svogūnas: 1.00 vnt. (nedidelis)
Žirniai: 1.00 st. (0,5 konservuotų)
Majonezas: 2.00 valg. š. (2 - 3)
Druska: 1.00 žiupsnelis (pagal skonį)
Pipirai: 1.00 žiupsnelis (pagal skonį)
Ridikėliai: 3.00 vnt. (papuošimui)
Svogūnų laiškai: 1.00 sauja (papuošimui)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Kreminė špinatų ir grybų sriuba
4 asmenims
Pagaminsite per 45 min.
4.0 / 40
Kaip gaminti
  1. Puode įkaitinkite alyvuogių aliejų, sudėkite grybus ir kepkite, kol jie pasidarys aukso spalvos, tuomet suberkite pjaustytus porus.
  2. Į puodą supilkite 1,25 l vandens, sudėkite pjaustytas bulves. Užvirinkite ir virkite apie 15 minučių.
  3. Pridėkite žaliųjų žirnelių, špinatų ir troškinkite dar 10 minučių. Kai sriuba bus paruošta – sutrinkite iki vientisos masės elektriniu trintuvu. Jeigu ji per daug tiršta, tuomet įpilkite šiek tiek vandens.
  4. Paskaninkite druska, pipirais, citrinos sultimis bei jogurtu.
Ingredientai
Alyvuogių aliejus: 1.00 valg. š.
Pievagrybiai: 225.00 g (ar bet kokie kiti mėgstami grybai)
Porai: 2.00 vnt. (baltoji dalis)
Bulvės: 2.00 vnt.
Šaldyti žirneliai: 2.00 puodelis (žalieji)
Špinatai: 225.00 g
Sultys: 2.00 arbat. š. (citrinų)
Jogurtas: 1.00 puodelis (¼ puodelio - liesas be priedų)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Pažymėkite klaidą tekste pele, paspaudę kairįjį pelės klavišą
Pranešti klaidą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą

Naujienos

15min iš Maskvos Sportas

Pasaulio čempionato pinigai: dėl kokių sumų žaidžia rinktinės?

Aktualu

Konservatoriai VTEK apskundė Laurą Matjošaitytę – ir vėl nusprendė už visą VRK

Verslas

Skaičiuoklė: „Sodros“ sistemoje jau galima sužinoti savo vidutinę senatvės pensiją

Vardai

15min studijoje – „Galapagų“ muzikantai Migloko, „The Sneekers“ ir Mesijus

Sportas

„Skrieja kamuolys“: kapitonas Kane'as ir Panamos „Yes We Can“

24sek

Linksmybės „Žalgirio“ rūbinėje: sensacinga A.Milaknio naujiena ir NBA dėmesys žalgiriečiams

Pasaulis kišenėje

Geriausi miestai pasaulyje, jeigu nori dirbti mažai, o uždirbti – daug

Aktualu

Panevėžio miesto savivaldybę krečia STT, tiriama mero veikla

Vardai

MTV kino apdovanojimuose triumfavo revoliucinė „Juodoji pantera“: sužinokite visus nugalėtojus

Infografikas Verslas

Auksiniai laikai Palangos būsto rinkoje baigiasi – pirkėjų sumažėjo

Aktualu

Paulius Gritėnas: Autoritarizmas–Demokratija 1:0

Saudo Arabijoje moterys skuba į vairavimo mokyklas

Vardai

„69 Danguje“ pristato vasaros hitą ir spalvingą vaizdo klipą „Lik dabar ir čia“

Maistas

2018 m. „30 geriausių restoranų“: 22 vieta: gamtai paklūstantis „uoksas“ Kaune

Kultūra

Žemųjų Šančių bendruomenę sujungė opera: kūrinys skambės buvusiose kareivinėse 

Gyvenimas

Penki A.Chung grožio patarimai. Kodėl ji retai šukuoja plaukus?

Vardai

Floridoje nušautas 20-metis reperis XXXTentacion

Pasaulis kišenėje

Kodėl visi lėktuvai šiais laikais yra dažyti, ir dažniausiai – baltai?

Aktualu

Šiaulių policija ieško Olandijoje gyvenančio ir nuo balandžio prapuolusio vaikino

Verslas

Kaunietė iškėlė klausimą: kodėl „Lidl“ vengia vakarinės Kauno dalies?

Naujienos

15min iš Maskvos Sportas

Pasaulio čempionato pinigai: dėl kokių sumų žaidžia rinktinės?

Aktualu

Konservatoriai VTEK apskundė Laurą Matjošaitytę – ir vėl nusprendė už visą VRK

Verslas

Skaičiuoklė: „Sodros“ sistemoje jau galima sužinoti savo vidutinę senatvės pensiją

Vardai

15min studijoje – „Galapagų“ muzikantai Migloko, „The Sneekers“ ir Mesijus

Sportas

„Skrieja kamuolys“: kapitonas Kane'as ir Panamos „Yes We Can“

24sek

Linksmybės „Žalgirio“ rūbinėje: sensacinga A.Milaknio naujiena ir NBA dėmesys žalgiriečiams

Pasaulis kišenėje

Geriausi miestai pasaulyje, jeigu nori dirbti mažai, o uždirbti – daug

Aktualu

Panevėžio miesto savivaldybę krečia STT, tiriama mero veikla

Vardai

MTV kino apdovanojimuose triumfavo revoliucinė „Juodoji pantera“: sužinokite visus nugalėtojus

Infografikas Verslas

Auksiniai laikai Palangos būsto rinkoje baigiasi – pirkėjų sumažėjo

Aktualu

Paulius Gritėnas: Autoritarizmas–Demokratija 1:0

Saudo Arabijoje moterys skuba į vairavimo mokyklas

Vardai

„69 Danguje“ pristato vasaros hitą ir spalvingą vaizdo klipą „Lik dabar ir čia“

Maistas

2018 m. „30 geriausių restoranų“: 22 vieta: gamtai paklūstantis „uoksas“ Kaune

Kultūra

Žemųjų Šančių bendruomenę sujungė opera: kūrinys skambės buvusiose kareivinėse 

Gyvenimas

Penki A.Chung grožio patarimai. Kodėl ji retai šukuoja plaukus?

Vardai

Floridoje nušautas 20-metis reperis XXXTentacion

Pasaulis kišenėje

Kodėl visi lėktuvai šiais laikais yra dažyti, ir dažniausiai – baltai?

Aktualu

Šiaulių policija ieško Olandijoje gyvenančio ir nuo balandžio prapuolusio vaikino

Verslas

Kaunietė iškėlė klausimą: kodėl „Lidl“ vengia vakarinės Kauno dalies?

Vardai

Idėjos savaitgaliui

Dienos šviesa

Video

Maudymosi kostiumėlių tendencijos

30 geriausių restoranų

Remontas be nervų

Sveikata

Grožis vasarą

Pinigai mano ateičiai

Parašykite atsiliepimą apie MAISTO rubriką