-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Neįtikėtini makaronai: išradinga menininkė margina juos visomis vaivorykštės spalvomis

Šiek tiek paspalvinti makaronai jokia naujiena – jie būna žalsvi nuo špinatų ar juodi dėl sepijos rašalo. Tačiau tai, ką su šiuo produktu išdarinėja jų meistrė, tekstų apie maistą autorė, menininkė Linda Miller Nicholson, atima žadą. Moteris gamina itin ryškius, raštais išmargintus įspūdingus makaronus, kuriuos, rodos, būtų nedrąsu valgyti, tačiau jie nėra vien tik meno objektas, jie valgomi!
Lindos Miller Nicholson kurti makaronai
Lindos Miller Nicholson kurti makaronai / ©Instagram/saltyseattle nuotr.

Beveik 110 tūkst. savo „Instagram“ paskyros sekėjų turinti menininkė pasakoja išmokusi gaminti makaronus būdama vos ketverių metų, o jau suaugusi ji praleido kelerius metus Turine, Italijoje, kur tobulino šį meną. Ir tai dar ne viskas – impulsu makaronus dažyti neįtikėtinomis spalvomis, dekoruoti raštais jai tapo sūnus, kurį ji norėjo paskatinti valgyti daugiau daržovių. Pradžioje makaronus ji ėmė spalvinti įvairiomis lapinėmis daržovėmis, o vėliau atrado ir kitus natūralius „dažus“ – skirtingas žoleles, supermaistu vadinamus produktus (matcha arbatos miltelius, ciberžolę ir pan.).

Ilgainiui makaronų menininkei neužteko vien tik „dažyti“ makaronus – ji panoro juos marginti įvairiausiais raštais, kuriuos įprastai įsivaizduojame ant tekstilės gaminių. Jos makaronai pražysta gėlėmis, gali būti dryžuoti, languoti, taškuoti... Pasigėrėkite patys!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius