Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pasiryžusi iškepti tobulą pyragą, kepinių nuotraukomis sužavėjo tūkstančius. Pasigrožėkite!

Ko gero, kiekvienas, kas tik imasi minkyti ar maišyti pyrago tešlą, tikisi, jog kepinys bus tobulas. Reikia pripažinti, kad tai pavyksta ne visada, tačiau tobulėjimui ribų nėra! Taip mano ir aistringa pyragų kepėja iš Londono Jo Harrington, kuri, nusprendusi iškepti TOBULĄ pyragą, dabar savo kūrinių nuotraukomis „Instagram“ tinkle žavi dešimtis tūkstančių žmonių.
Jo Harrington kepti pyragai
Jo Harrington kepti pyragai / ©Instagram/jojoromancer nuotr.

Jo Harrington net nėra profesionali šefė, jos pagrindinis darbas susijęs su visai kita sritimi, tačiau mergina labai mėgsta kepti pyragus ir kartą nutarė iškepti tikrai tobulą: trapų, bet ne per daug, puikiai subalansuoto skonio, na ir, žinoma, gražų.

Prieš kurį laiką metusi sau tokį iššūkį, londonietė dabar kas savaitę iškepa po tris pyragus ir visų jų nuotraukas skelbia savo Instagram paskyroje, taip pradžiugindama dešimtis tūkstančių sekėjų. Trapios tešlos pyragai, kurie dažniausiai įdaromi įvairiausiais vaisiais bei uogomis, būna pačių įvairiausių formų, išradingai dekoruoti, kai kuriuos jų puošia šmaikščios replikos ar juokingos figūrėlės.

Tiesą sakant, jau dabar kiekvienas pyragas atrodo tobulas, tačiau panašu, iššūkį sau metusi kepėja kol kas pasiryžusi nesustoti. Sekėjams dėl to tik geriau, smagu grožėtis Jo Harrington kūriniais ir semtis idėjų!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius