Dabar populiaru

Naujausios

Publikuota: 2017 rugsėjo 17d. 10:00

Receptų rinkinys: čatniai, džemai ir pagardai, tinkantys prie mėsos ar sūrio

Krekeris su sūriu ir čatniu
Vida Press nuotr. / Krekeris su sūriu ir čatniu

Iš vaisių bei uogų galime išvirti ne tik prie blynelių ar košių derančių uogienių bei džemų, bet ir šį tą rimtesnio, pikantiškesnio. Turime galvoje prieskoniais, svogūnais, česnakais ir kitais priedais paskanintus pagardus, kurių bus galima ragauti su mėsa, sūriu, nesaldžiais sausainiais. Jei dar nebandėte, išbandykite, nepasigailėsite!

Receptai
Receptas: Slyvų čatnis
4 asmenims
Pagaminsite per 1 val. 15 min.
0.0 / 0
Kaip gaminti

1. Slyvas nuplaukite, išimkite kauliukus, perpjaukite į keturias dalis. Kubeliais supjaustykite svogūną.

2. Sudėkite visus ingredientus į puodą, užvirinkite, sumažinkite ugnį iki minimumo. Virkite apie valandą laiko, nepamiršdami vis pamaišyti.

3. Dar karštą čatnį supilstykite į sterilizuotus stiklainius.

 

Ingredientai
Slyvos: 400.00 g
Svogūnai: 200.00 g (saldaus)
Razinos: 50.00 g
Cukrus: 100.00 g („muscovado“)
Čili paprikos dribsnių: 1.00 arbat. š.
Garstyčių sėklos: 1.00 arbat. š. (geltonųjų)
Actas: 150.00 ml (obuolių)
Cinamonų lazdelė: 1.00 vnt.
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Kriaušių, svogūnų ir džiovintų slyvų košė
4 asmenims
Pagaminsite per 2 val.
4.5 / 4
Kaip gaminti
  1. Kriaušes nuplaukite, nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Slyvas nuplaukite ir supjaustykite.
  2. Nuluptus svogūnus ir česnako skilteles susmulkinkite. Į puodą įpilkite kelis šaukštus vandens, sudėkite kriaušes, svogūnus, slyvas, česnakus, supilkite actą ir citrinų sultis, įberkite druskos, pipirų, imbiero.
  3. Išmaišykite ir maišydami virkite ant silpnos ugnies apie 40 minučių. Suberkite cukrų, išmaišykite ir kaitinkite dar penkias minutes. Košę sukrėskite į stiklainius ir užsukite dangtelius.
Knyga „Konservuojame namie“
Knyga „Konservuojame namie“

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Receptas iš knygos „Konservuojame namie“, kulinarė Asta Žvikevičienė

Ingredientai
Kriaušės: 1500.00 g
Džiovintos slyvos: 250.00 g (be kauliukų)
Svogūnai: 500.00 g
Česnakai: 4.00 skiltelės
Actas: 200.00 ml (vyno)
Citrinos: 2.00 vnt. (100 ml - sulčių)
Druska: 2.00 valg. š.
Juodieji pipirai: 1.00 arbat. š.
Imbieras: 1.00 arbat. š. (smulkinto)
Cukrus: 500.00 g
Vanduo: 1.00 l
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Svogūnų džemas
6 asmenims
Pagaminsite per 2 val.
2.9 / 7
Kaip gaminti
  1. Svogūnus supjaustykite plonais šiaudeliais, pabarstykite cukrumi ir kepkite ant mažos kaitros, kol svogūnai susmegs.
  2. Nuolat maišykite. Jeigu naudojate džiovintus čiobrelius, įberkite jų iš karto.
  3. Šviežius žalumynus sukrėskite kepimo pabaigoje.
  4. Į apkeptus svogūnus supilkite vyną ir actą. Kaitinkite, kol išgaruos.
  5. Įberkite druskos ir pipirų, išmaišykite.
  6. Svogūnus sukrėskite į sietelį, kad nuvarvėtų aliejus.
  7. Puikiai tinka kaip pagardas prie ožkų pieno sūrio, paukštienos patiekalų ir pašteto.

 

Ingredientai
Raudonasis svogūnas: 2.00 kg
Cukrus: 200.00 g
Aliejus: 50.00 ml
Vynas: 200.00 ml (raudonojo)
Balzaminis actas: 2.00 valg. š. (2 - 3)
Druska: 2.00 žiupsnelis (pagal skonį)
Čiobreliai: 3.00 vnt. (3 - 4 šakelės šviežių arba 1 arbat. š. - džiovinto)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Obuolių ir svogūnų košė su mėtomis
6 asmenims
Pagaminsite per 1 val.
5.0 / 2
Kaip gaminti
  1. Obuolius nuplaukite, supjaustykite kubeliais, užpilkite cukrumi ir palikite dvi–tris valandas, kad atsirastų sulčių.
  2. Puode storu dugnu įkaitinkite aliejų ir gerai apkepkite nuluptus ir supjaustytus svogūnus. Sumeskite į puodą žieveles, obuolius, pagardinkite actu, druska ir kaitinkite ant mažos ugnies apie 20 minučių.
  3. Tuomet suberkite susmulkintas mėtas ir dar kelias minutes pakaitinkite. Košę sukrėskite į švarius stiklainius ir dėkite į puodą su vandeniu.
  4. Kaitinkite apie 20 minučių ir sandariai užsukite. Ši košė labai pagardina vištienos, triušienos, kalakutienos patiekalus.
Knyga „Konservuojame namie“
Knyga „Konservuojame namie“

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Receptas iš knygos „Konservuojame namie“, kulinarė Asta Žvikevičienė

Ingredientai
Obuoliai: 1.00 kg
Svogūnai: 500.00 g
Citrinos: 1.00 vnt. (0,5 žievelių arba apelsino)
Mėtos: 1.00 sauja
Alyvuogių aliejus: 125.00 ml
Actas: 3.00 valg. š.
Cukrus: 370.00 g (370 - 500)
Druska: 1.00 arbat. š.
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Pomidorų ir migdolų košė
6 asmenims
Pagaminsite per 1 val.
4.1 / 8
Kaip gaminti
  1. Pomidorus nuplaukite, nuliekite verdančiu vandeniu ir nulupkite. Išpjaustykite kietesnes vietas prie kotelių. Susmulkinkite norimo dydžio gabalėliais.
  2. Nutarkuokite citrinos žievelę ir išspauskite sultis, sumaišykite su pomidorais. Mišinį sukrėskite į puodą storu dugnu ir užvirinkite.
  3. upilkite uogienių cukrų ir nuolatos maišydami virkite apie dešimt minučių. Sumeskite migdolus ir dar kartą užvirkite. Nugriebkite susidariusias putas, išpilstykite į iškaitintus stiklainius.
  4. Tegul pusvalandį aušta, tada sandariai uždarykite ir laikykite šaltai.
Knyga „Konservuojame namie“
Knyga „Konservuojame namie“

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Receptas iš knygos „Konservuojame namie“, kulinarė Asta Žvikevičienė

Ingredientai
Pomidorai: 1.00 kg (prinokusių)
Citrinos: 1.00 vnt.
Cukrus: 500.00 g (500 - 600 uogienių)
Migdolai: 50.00 g (50 - 70 stambiai sukapotų)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Slyvų čatnis
4 asmenims
Pagaminsite per 1 val.
3.0 / 2
Kaip gaminti

Iš uogų išimkite kauliukus. Sudėkite visus ingredientus į puodą. Užvirinkite ir virkite ant mažos ugnies apie 45 minutes. Po to viralą sutrinkite trintuvėje.

Vartokite atvėsintą. Sandariame inde galima laikyti šaldytuve.

Ingredientai
Slyvos: 1.00 kg (arba trešnių)
Imbieras: 1.00 vnt. (šviežio, 2 cm ilgio gabaliuko)
Rudasis cukrus: 4.00 valg. š.
Čili pipiras: 0.50 vnt. (šviežio, supjaustyto)
Actas: 1.00 valg. š. (obuolių)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Pipirinis rausvųjų svogūnų džemas
4 asmenims
Pagaminsite per 1 val.
2.3 / 3
Kaip gaminti
  1. Svogūnus nulupkite, nuplaukite, supjaustykite plonais žiedais. Viską, išskyrus uogienių cukrų, sudėkite į puodą.
  2. Užvirinkite, ant mažos ugnies kaitinkite 15 minučių. Jei reikia, įpilkite dar vandens.
  3. Supilkite cukrų ir virkite dar keletą minučių. Džemą sukrėskite į sterilius indus, sandariai uždarykite.

Šis džemas labai pagardina mėsos patiekalus.

Knyga „Konservuojame namie“
Knyga „Konservuojame namie“

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Receptas iš knygos „Konservuojame namie“, kulinarė Asta Žvikevičienė

Ingredientai
Raudonasis svogūnas: 1.00 kg
Vynas: 400.00 ml (raudono)
Vanduo: 100.00 ml
Cinamonų lazdelė: 1.00 vnt.
Žvaigždanyžius: 1.00 vnt.
Gvazdikėliai: 8.00 vnt.
Juodieji pipirai: 1.00 arbat. š. (maltų)
Cukrus: 500.00 g (uogienių)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Vyšnių pagardas prie mėsos
4 asmenims
Pagaminsite per 20 min.
5.0 / 1
Kaip gaminti
  1. Vyšnias sudėkiite į puodą ir suberkite cukrų, po žiupsnelį druskos ir rozmarinų, supilkite vandenį.
  2. Kaitinkite ant silpnos ugnies, kol pusė skysčio nugaruos ir sutirštės, tada supilkite brendį ir kaitinkite dar apie 5 min.
Ingredientai
Vyšnios: 400.00 g (be kauliukų)
Vanduo: 200.00 ml
Brendis: 100.00 ml
Cukrus: 1.00 valg. š.
Druska: 1.00 žiupsnelis
Citrinos: 1.00 vnt. (šaukštas sulčių)
Rozmarinai: 1.00 arbat. š. (0,5)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Kriaušių čatnis
5 asmenims
Pagaminsite per 30 min.
3.2 / 6
Kaip gaminti
  1. Susmulkinkite ir keptuvėje pakaitinkite kriaušes, svogūną, česnaką ir imbiero šaknį.
  2. Kai viskas suminkštės, suberkite cinamoną, gvazdikėlius, cukrų, sezamo sėklas, razinas, įpilkite citrinų sulčių, suberkite druską ir viską kaitinkite tol, kol dalis skysčio nugaruos.

Plačiau skaitykite „3 labai gardžių čatnių receptai“

Ingredientai
Kriaušės: 500.00 g
Svogūnai: 1.00 vnt. (didelis)
Česnakai: 1.00 skiltelės
Imbieras: 10.00 g (gabalėlis šaknies)
Cinamonas: 1.00 žiupsnelis
Gvazdikėliai: 1.00 žiupsnelis
Cukrus: 4.00 valg. š.
Sezamo sėklos: 1.00 valg. š.
Razinos: 1.00 sauja (besėklės)
Citrinos: 1.00 vnt. (sultys, pagal skonį)
Druska: 1.00 žiupsnelis
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Aštrusis pagardas
5 asmenims
Pagaminsite per 1 val. 20 min.
3.4 / 5
Kaip gaminti
  1. Į puodą suberkite spanguoles, sumeskite nuluptą smulkintą apelsiną ir kito apelsino žievelę.
  2. Supilkite porto vyną, spanguolių trauktinę, suberkite rudąjį cukrų, įmeskite cinamonų lazdelę, kelis gvazdikėlius ir aitriąją papriką.
  3. Viską ant silpnos ugnies kaitinkite apie pusvalandį, po to išgriebkite prieskonius.
Ingredientai
Spanguolės: 2.00 st.
Apelsinai: 2.00 vnt.
Vynas: 100.00 ml (porto)
Spanguolių trauktinė: 1.00 valg. š.
Rudasis cukrus: 100.00 g
Cinamonų lazdelė: 1.00 vnt.
Gvazdikėliai: 2.00 žiupsnelis
Aitrioji paprika: 1.00 vnt. (nedidelė)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Pikantiškas libanietiškas moliūgo pagardas
2 asmenims
Pagaminsite per 1 val.
3.5 / 13
Kaip gaminti

Patarimas:

Dar vienas variantas kaip galite patiekti šį pagardą: riekelė skrudintos duonos, užtepta moliūgo pagardu su šviežiomis daržovėmis.

Ruošimo eiga:

  1. Moliūgą nulupkite, išvalykite sėklas ir supjaustykite 1-1,5 cm dydžio kubeliais. Imbierą nulupkite ir sutarkuokite smulkia burokine tarka. Plaušus išmeskite. Keptuvėje įkaitinkite aliejų. Kai aliejus įkais, suberkite asafetidą ir kmyninį kuminą. Kai kuminas patamsės, sudėkite tarkuotą imbierą, saldžiosios ir aitriosios paprikos miltelius.
  2. Maišydami kepkite keliolika sekundžių ir sudėkite moliūgą. Suberkite „curry" miltelius, pasūdykite, išmaišykite, sumažinkite ugnį, keptuvę uždenkite ir troškinkite 5-7 minutes. Retkarčiais pamaišykite.
  3. Pabaigai suberkite cukrų, supilkite pomidorų pastą ir citrinos sultis. Išmaišykite ir troškinkite atidengtą dar 5 minutes. Jei moliūgas suminkštėjo, bet nesukrito, pertrinkite bulvių trintuve.
  4. Patiekite pabarstę sukapotais žalumynais.

Receptas iš tinklaraščio JOGOS MITYBA

Ingredientai
Moliūgai: 600.00 g (bet kokios rūšies oranžinio)
Alyvuogių aliejus: 3.00 valg. š. (3 - 4)
Pomidorų pasta: (skystos) 50.00 ml
Asafetida: (1/4) 1.00 arbat. š.
Karis: 1.00 arbat. š.
Saldžiosios paprikos milteliai: 1.00 arbat. š.
Imbieras: 1.00 vnt. (apie 2,5 cm gumbo gabalėlio)
Kuminai: 1.00 arbat. š. (1,5 kmyninio)
Sultys: 1.00 arbat. š. (0,5 citrinų)
Aitrioji paprika: 1.00 žiupsnelis (labai mažai - miltelių)
Petražolės: 1.00 sauja (šluotelės smulkiai sukapotos šviežios petražolės arba kalendros žalumynų)
Cukrus: 1.00 arbat. š.
Druska: 1.00 žiupsnelis
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Prieskoninis pomidorų čatnis
6 asmenims
Pagaminsite per 30 min.
4.0 / 6
Kaip gaminti
  1. Pomidorus supjaustykite kubeliais, svogūną – plonais pusžiedžiais.
  2. Actą su cukrumi užvirinkite, įmeskite svogūno gabalėlius ir kaitinkite 5–6 minutes. Kai svogūnai taps permatomi, sudėkite likusius produktus (išskyrus juodgrūdes).
  3. Užvirinkite, sumažinkite kaitrą ir virkite atsargiai maišydami, kol sutirštės.
  4. Galiausiai suberkite juodgrūdes. Pamaišykite ir virkite dar 3–4 minutes.
  5. Karštą masę sudėkite į švarius indelius ir laikykite šaldytuve.
Ingredientai
Pomidorai: 500.00 g (nuvalytų)
Razinos: 100.00 g (geltonųjų besėklių)
Actas: 200.00 ml (obuolių (6 proc.))
Rudasis cukrus: 150.00 g
Svogūnai: 100.00 g
Juodgrūdžiai: 1.00 arbat. š.
Aitrioji paprika: 1.00 arbat. š. (0,5 džiovintų)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Moliūgų ir pomidorų čatnis
6 asmenims
Pagaminsite per 1 val.
1.0 / 1
Kaip gaminti
  1. Moliūgą ir pomidorus supjaustykite nedideliais kubeliais.
  2. Nuvalykite ir smulkiai supjaustykite česnakus ir svogūną.
  3. Sugrūskite pipirus. Jei neturite grūstuvės, galite naudoti pipirų žirnelius.
  4. Sudėkite visus produktus į indą, supilkite actą, užvirinkite, sumažinkite kaitrą ir virkite maišydami, kol sutirštės.
  5. Sudėkite į švarius indelius ir laikykite šaldytuve.
Ingredientai
Moliūgai: 350.00 g
Pomidorai: 200.00 g
Svogūnai: 100.00 g
Česnakai: 1.00 skiltelės
Razinos: 50.00 g (geltonųjų)
Rudasis cukrus: 200.00 g
Imbieras: 1.00 arbat. š. (nugriebto)
Pipirai: 1.00 arbat. š. (po 0,5 arbat. š. - juodųjų ir kvapniųjų žirneliais)
Vynas: 250.00 ml (balto arba obuolių acto 6 proc.)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Slyvų, obuolių ir svogūnų čatnis
4 asmenims
Pagaminsite per 1 val.
3.3 / 4
Kaip gaminti
  1. Iš slyvų išimkite kauliukus, supjaustykite jas į keturias dalis.
  2. Obuolius nulupkite ir supjaustykite kubeliais, svogūną – plonais pusžiedžiais.
  3. Susmulkinkite česnakus.
  4. Visus produktus sudėkite į indą, supilkite actą, užvirinkite, sumažinkite kaitrą ir virkite maišydami, kol sutirštės.
  5. Sudėkite į švarius indelius ir laikykite šaldytuve.
Ingredientai
Slyvos: 450.00 g (mėlynųjų)
Obuoliai: 200.00 g (saldžiarūgščių)
Svogūnai: 1.00 vnt. (mažas)
Česnakai: 2.00 skiltelės
Imbieras: 1.00 valg. š. (tarkuotos šaknies)
Actas: 250.00 ml (raudonojo vyno)
Rudasis cukrus: 250.00 g
Aitrioji paprika: 1.00 žiupsnelis (džiovintos)
Druska: 1.00 žiupsnelis
Prieskoniai: 1.00 arbat. š. (0,5 - kiniškų penkių prieskonių mišinio)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Obuolių čatnis
10 asmenims
Pagaminsite per 1 val. 20 min.
3.9 / 7
Kaip gaminti
  1. Obuolius supjaustykite nedideliais kubeliais. Svogūnus sukapokite smulkiai. Visus produktus sumaišykite dideliame prikaistuvyje. Kaitinkite ant vidutinio stirpumo ugnies, kol užvirs. Virkite apie 30 min., neuždengusios prikaistuvio dangčiu. Masė turi sutirštėti.
  2. Nuimkite prikaistuvį nuo ugnies ir palikite atvėsti. Atvėsusį čatnį sudėkite į švarius, sausus stiklainėlius ir sandariai uždarykite. Laikykite šaldytuve.
  3. Pikantiško skonio obuolių čatnis puikiai tinka prie mėsos patiekalų, pavyzdžiui, keptos vištienos, jautienos, kumpio ar kiaulienos pjausnių. Į obuolių čatnį įmaišius kreminio sūrio, jis tampa puikiu pikantišku užtepu ant skrebučių, riestainių ar krekerių. O į tą patį čatnio recepto įmaišius alyvuogių aliejaus, jame galima marinuoti mėsą.  
Ingredientai
Obuoliai: 1500.00 g (nuluptomis odelėmis ir be sėklalizdžių)
Rudasis cukrus: 750.00 g (muskovado)
Razinos: 500.00 g
Svogūnai: 2.00 vnt. (vidutinio dydžio)
Garstyčios: 2.00 arbat. š. (garstyčių grūdeliai)
Imbieras: 2.00 arbat. š. (maltas)
Druska: 1.00 arbat. š.
Obuolių sidro actas: 700.00 ml
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Pomidorų ir migdolų košė
6 asmenims
Pagaminsite per 1 val.
4.1 / 8
Kaip gaminti
  1. Pomidorus nuplaukite, nuliekite verdančiu vandeniu ir nulupkite. Išpjaustykite kietesnes vietas prie kotelių. Susmulkinkite norimo dydžio gabalėliais.
  2. Nutarkuokite citrinos žievelę ir išspauskite sultis, sumaišykite su pomidorais. Mišinį sukrėskite į puodą storu dugnu ir užvirinkite.
  3. upilkite uogienių cukrų ir nuolatos maišydami virkite apie dešimt minučių. Sumeskite migdolus ir dar kartą užvirkite. Nugriebkite susidariusias putas, išpilstykite į iškaitintus stiklainius.
  4. Tegul pusvalandį aušta, tada sandariai uždarykite ir laikykite šaltai.
Knyga „Konservuojame namie“
Knyga „Konservuojame namie“

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Receptas iš knygos „Konservuojame namie“, kulinarė Asta Žvikevičienė

Ingredientai
Pomidorai: 1.00 kg (prinokusių)
Citrinos: 1.00 vnt.
Cukrus: 500.00 g (500 - 600 uogienių)
Migdolai: 50.00 g (50 - 70 stambiai sukapotų)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Morkų džemas
6 asmenims
Pagaminsite per 1 val.
3.4 / 13
Kaip gaminti
  1. Morkas nuplaukite, nuskuskite ir smulkiai sutarkuokite. Sudėkite į dubenį, užpilkite cukrumi. Išspauskite citrinos ir apelsino sultis, sutarkuokite citrinos žievelę. Viską gerai sumaišykite. Uždenkite dubenį maistine plėvele ir dėkite į šaldytuvą. Palaikykite per naktį.
  2. Perdėkite morkų mišinį į prikaistuvį. Sudėkite cinamonų lazdeles, gvazdikėlius, maltą muskatą ir cinamoną. Užpilkite vandeniu ir maišykite. Virkite apie 30–40 min. ant vidutinio stiprumo ugnies, kartais pamaišydamos, kol masė taps džemo konsistencijos.
  3. Nuimkite prikaistuvį nuo ugnies ir šiek tiek atvėsinkite džemą. Išimkite cinamonų lazdeles ir gvazdikėlius. Džemą supilstykite į stiklainėlius, uždenkite sandariais dangteliais. Laikykite šaldytuve.  

Plačiau skaitykite: „Vasaros skoniai: ruošiame gardų džemą“

Ingredientai
Morkos: 500.00 g
Cukrus: 400.00 g
Citrinos: 1.00 vnt. (tarkuota žievelė ir sultys)
Apelsinai: 1.00 vnt. (nedidelio apelsino sultys)
Cinamonų lazdelė: 2.00 vnt.
Gvazdikėliai: 3.00 vnt.
Muskatas: 5.00 g (maltas)
Cinamonas: 5.00 g (maltas)
Vanduo: 450.00 ml
Peržiūrėti detalesnę informaciją

DAR DAUGIAU ĮVAIRIŲ RECEPTŲ RASITE ČIA

Pažymėkite klaidą tekste pele, paspaudę kairįjį pelės klavišą
Pranešti klaidą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą

Naujienos

Aktualu

„Žolės“ legalizavimo laukiantys kanadiečiai mato ir grėsmę, ir verslo galimybes

Vardai

Damų diena Askoto žirgų lenktynėse: kai kurios pamiršo geras manieras ir atleido vadeles

Sportas

Šveicarija paskutinę minutę išplėšė pergalę prieš Serbiją

Laisvalaikis

Krikšto ceremonijos metu kūdikiui smogęs dvasininkas nušalintas nuo pareigų

Verslas

Kaimo turizmo sodyboms – sunkūs laikai

Gazas

Atnaujintoje sankryžoje užprogramuotas konfliktas, bet Vilniaus savivaldybė rami

Verslas

Vilniaus barai didesnio sirgalių antplūdžio tikisi tik prasidėjus futbolo čempionato ketvirtfinaliams

Vardai

E.Vitulskienė plius dydžio moterims nori įkvėpti pasitikėjimo: žiūrėkite pirmą drabužių kolekciją

Tradicinė Rasos šventė Verkių parke

Verslas

Kodėl daug prekių iš Kinijos į Lietuvą ir Europą siunčiamos tiesiog nemokamai?

Vardai

Mia nusirėžė plaukus: „Norėjau nusiskusti. Mano gyvenime – naujas etapas“

Patikrinta 15min Aktualu

Tiesa ar melas? Teisininku prisistatęs Artūras Skardžius: „Lietuvos televizijoj mokama vokeliais“, „žemės nuoma – ne verslas“

Gyvenimas

7 principai, kurie padės sukurti šeimos finansų tvarkymo modelį

15min iš Rusijos Sportas

V.Putino flirtas su FIFA prezidentais – pleištas futbolui ir provokacija Vakarams

Vardai

Rūta Ščiogolevaitė pagimdė ketvirtą vaiką: „Taip, jau galite sveikinti“

Pasaulis kišenėje

Kazachstanas: du miestai, du veidai

Gyvenimas

Moteris neapsikentė atmosferos Alytaus „Nuare“: manau, šunis užmigdė be pagrindo

Aktualu

Angelą Merkel galėtų išgelbėti Albanija?

Mokslas.IT

Futuristė: virtualiosios realybės technologijos Vakarų pasaulį pasieks bene vėliausiai

Verslas

ES sankcijos JAV: ar už amerikietiškus džinsus mokėsime brangiau?

Naujienos

Aktualu

„Žolės“ legalizavimo laukiantys kanadiečiai mato ir grėsmę, ir verslo galimybes

Vardai

Damų diena Askoto žirgų lenktynėse: kai kurios pamiršo geras manieras ir atleido vadeles

Sportas

Šveicarija paskutinę minutę išplėšė pergalę prieš Serbiją

Laisvalaikis

Krikšto ceremonijos metu kūdikiui smogęs dvasininkas nušalintas nuo pareigų

Verslas

Kaimo turizmo sodyboms – sunkūs laikai

Gazas

Atnaujintoje sankryžoje užprogramuotas konfliktas, bet Vilniaus savivaldybė rami

Verslas

Vilniaus barai didesnio sirgalių antplūdžio tikisi tik prasidėjus futbolo čempionato ketvirtfinaliams

Vardai

E.Vitulskienė plius dydžio moterims nori įkvėpti pasitikėjimo: žiūrėkite pirmą drabužių kolekciją

Tradicinė Rasos šventė Verkių parke

Verslas

Kodėl daug prekių iš Kinijos į Lietuvą ir Europą siunčiamos tiesiog nemokamai?

Vardai

Mia nusirėžė plaukus: „Norėjau nusiskusti. Mano gyvenime – naujas etapas“

Patikrinta 15min Aktualu

Tiesa ar melas? Teisininku prisistatęs Artūras Skardžius: „Lietuvos televizijoj mokama vokeliais“, „žemės nuoma – ne verslas“

Gyvenimas

7 principai, kurie padės sukurti šeimos finansų tvarkymo modelį

15min iš Rusijos Sportas

V.Putino flirtas su FIFA prezidentais – pleištas futbolui ir provokacija Vakarams

Vardai

Rūta Ščiogolevaitė pagimdė ketvirtą vaiką: „Taip, jau galite sveikinti“

Pasaulis kišenėje

Kazachstanas: du miestai, du veidai

Gyvenimas

Moteris neapsikentė atmosferos Alytaus „Nuare“: manau, šunis užmigdė be pagrindo

Aktualu

Angelą Merkel galėtų išgelbėti Albanija?

Mokslas.IT

Futuristė: virtualiosios realybės technologijos Vakarų pasaulį pasieks bene vėliausiai

Verslas

ES sankcijos JAV: ar už amerikietiškus džinsus mokėsime brangiau?

Vardai

Idėjos savaitgaliui

Video

Maudymosi kostiumėlių tendencijos

Pinigai mano ateičiai

30 geriausių restoranų

Remontas be nervų

Sveikata

Svajonių virtuvė

Parašykite atsiliepimą apie MAISTO rubriką