Dabar populiaru
Publikuota: 2015 gruodžio 27d. 07:00

Trys receptai su veršiena

Jautiena.
Fotolia nuotr. / Veršiena

Veršiena – tai nuo 2 savaičių iki 3 mėnesių amžiaus veršelių, girdytų iš pradžių tik pienu, o po to jau šertų ir žole, mėsa. Geriausia yra 4 – 8 savaičių amžiaus, vien tik pienu girdytų veršiukų mėsa. Veršiena būna šviesiai rausvos arba rausvos spalvos, šiek tiek rūgštoko kvapo, švelni ir minkšta. Labai jaunų veršelių mėsa būna beveik balta.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą

Vardai

Ypatingos

Talentingi vaikai

Praktiškai su „Norfa“

Laimė jaustis saugiai

Esports namai

Parašykite atsiliepimą apie MAISTO rubriką