Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Receptai pagal ingredientą „Kepimo milteliai“ 24 puslapis

Cukinijų keksiukai

Cukinijų keksiukai 4 asm.

1. Cukiniją nuplaukite, nusausinkite ir sutarkuokite. Sudėkite į sietelį, pakabinkite jį virš puodo ir palikite, kad daržovės nuvarvėtų. 2. Prikaistuvyje ant silpnos ugnies išlydykite smulkintą sviestą, palikite atvėsti. Varškę mediniu šaukštu...
Jogurtiniai keksiukai su mėlynėmis

Jogurtiniai keksiukai su mėlynėmis 4 asm.

1. Kiaušinį gerai išplakite šakute. Sukrėskite jogurtą, supilkite aliejų, dar sykį viską gerai suplakite. 2. Kitame dubenyje sumaišykite miltus, abiejų rūšių cukrų, kepimo miltelius ir druską. Sukrėskite kiaušinių ir jogurto masę, gerai išsukite...
Kąsnelio  bandelės  su sūriu

Kąsnelio bandelės su sūriu 5 asm.

1. Dubenyje gerai sumaišykite visus biriuosius produktus, tada supilkite pieną, sviestą, įmuškite kiaušinį ir kiek galima per trumpesnį laiką išmaišykite. 2. Tešlą dar paminkykite ir suvoliokite labai mažas bandeles. 3. Bandeles sudėkite ant...
Sūrio duona su  laiškiniais  česnakais

Sūrio duona su laiškiniais česnakais 4 asm.

1. Dubenyje sumaišykite birius produktus: miltus, kepimo miltelius, sodą, druską ir pipirus. 2. Sukrėskite kambario temperatūros sviestą ir gerai išmaišykite. 3. Kitame inde sumaišykite kiaušinį, kefyrą, tarkuotą sūrį ir smulkintus laiškinius č...
Forminis  batonas  su feta ir paprikomis

Forminis batonas su feta ir paprikomis 4 asm.

1. Supjaustykite papriką mažais gabalėliais. 2. Dubenyje miltus sumaišykite su kepimo milteliais, soda, supilkite margariną, plaktus kiaušinius, pieną, sukrėskite trupintą arba peiliu susmulkintą fetą, paprikos gabalėlius ir prieskonius. Tešlą...
Pelėsinio sūrio sausainėliai

Pelėsinio sūrio sausainėliai 4 asm.

Pagaminsite per 1 val. (neskaičiuojant tešlos šaldymo laiko). 1. Dubenyje sumaišykite miltus, kepimo miltelius, maltus riešutus, cukrų ir druską. Sudėkite kambario temperatūros sviesto gabalėlius, pusę nurodyto kiekio susmulkinto sūrio. 2....
Šokoladinis pyragas su šaldytomis avietėmis

Šokoladinis pyragas su šaldytomis avietėmis 6 asm.

1. Avietes atšildykite, sudėkite į sietelį, įtaisykite jį virš dubens. Kai uogos nuvarvės, palikite nudžiūti. 2. Smulkintą abiejų rūšių šokoladą sudėkite į molinį dubenėlį, įstatykite jį į karšto vandens vonelę. Maišykite, kol šokoladas išsilydys....
Pikantiški keksiukai su čederiu

Pikantiški keksiukai su čederiu 4 asm.

1. Morkas nuskuskite, smulkiai sutarkuokite. Didesniame dubenyje sumaišykite miltus ir kepimo miltelius. Sukrėskite tarkuotas morkas, suberkite pusę tarkuoto sūrio, pagal skonį druskos, maltų juodųjų pipirų, gerai sumaišykite. 2. Kitame inde kiauš...
Saldus bulvių pyragas

Saldus bulvių pyragas 4 asm.

1. Atskirtus kiaušinių trynius išsukite su cukrumi. 2. Bulves sutrinkite, sumaišykite su tryniais. Suberkite manus, riešutus, įberkite kepimo miltelių, vanilinio cukraus ir išmaišykite. 3. Baltymus su žiupsneliu druskos plakite tol, kol pasidarys...
Imbierinis pudingas su padažu

Imbierinis pudingas su padažu 4 asm.

1. Iš datulių išimkite kauliukus, minkštimą susmulkinkite. Imbierus supjaustykite mažais gabalėliais. Viską sudėkite į indą, įberkite sodos, užpilkite verdančiu vandeniu. Kai atvės, sutrinkite trintuvu. 2. Kitame inde, po vieną muškite kiaušinius,...
Aguonų pyragas

Aguonų pyragas 4 asm.

1. Citrinas nuplauti trinant šepetėliu, nutarkuokite žieveles, iš minkštimo išspauskite sultis. Aguonas nuplikykite verdančiu vandeniu. Kiaušinius ir trynį išplakite. 2. Sviestą su cukrumi sukite tol, kol pasidarys puri masė. Nuolat maišydami po...
Varškės apkepas su ryžiais

Varškės apkepas su ryžiais 4 asm.

1. Atskirkite kiaušinių trynius išsukite su cukrumi ir sumaišykite su ryžiais. Įmaišykite varškę. Riešutus sumalkite ir su žiupsneliu druskos, kepimo milteliais įmaišykite į ryžių ir varškės masę. Razinas nuplikykite verdančiu vandeniu,...
Varškės spurgos su obuoliais

Varškės spurgos su obuoliais 4 asm.

1. Kiaušinį išsukite su cukrumi, įmaišykite varškę. Sudėkite nuluptą ir sutarkuotą obuolį (iš karto, kol nespėjo pajuosti) ir išmaišykite. Suberkite su kepimo milteliais išmaišytus miltus, įberkite druskos ir išminkykite. 2. Puode įkaitinkite...
Grybų  duona

Grybų duona 8 asm.

1. Į dubenį suberkite paprastus ir visadalius kvietinius miltus, kepimo miltelius, druską ir išmaišykite. 2. Sudėkite petražoles ir dar sykį gerai išmaišykite. 3. Keptuvėje gerai įkaitinkite aliejų, suberkite smulkintus svogūnų laiškus, grūstą č...
Cukinijų  duona

Cukinijų duona 5 asm.

1. Tarkuotas cukinijas 15 minučių laikykite sietelyje, kad nuvarvėtų. 2. Po to sudėkite ant dvigubai sulenkto virtuvinio rankšluosčio, jį dar kartą perlenkite ir lengvai paspauskite, kad susigertų likęs skystis. 3. Taip paruoštas cukinijas sukrė...
Keksiukai su riešutais

Keksiukai su riešutais 4 asm.

1. Minkštą sviestą išsukite su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir druska. Maišydami po vieną įmuškite kiaušinius. 2. Suberkite išsijotus miltus, kepimo miltelius, cinamoną, riešutus (dalį palikite pabarstyti), supilkite pieną ir gerai išmaišykite. 3....
Šokoladinis pyragas su riešutais ir razinomis

Šokoladinis pyragas su riešutais ir razinomis 4 asm.

1. Šokoladą ir sviestą nuolat maišydami ištirpinkite inde, įstatytame į verdantį vandenį. Nukelkite nuo ugnies ir palikite šiek tiek atvėsti. 2. Į atvėsusią šokolado masę įmaišykite cukrų, vanilės ekstraktą, po vieną – kiaušinius. Suberkite miltus...
Šokoladiniai sausainiai su riešutais

Šokoladiniai sausainiai su riešutais 4 asm.

1. Kambario temperatūros sviestą, cukrų ir vanilinį cukrų, kiaušinį išplakite elektriniu plaktuvu. Suberkite miltus, kepimo miltelius, kakavą, tarkuotą šokoladą, įberkite druskos ir gerai išmaišykite. Įmaišykite kapotų riešutų. 2. Šaukštu...
Moliūgų pyragas su varškės kremu

Moliūgų pyragas su varškės kremu 4 asm.

1. Miltus, kepimo miltelius, druską, cukrų, prieskonius, razinas sudėkite į indą ir išmaišykite. 2. Išplaktus kiaušinius supilkite į ištirpintą ir kiek pravėsusį sviestą, įmaišykite nuo apelsino nutarkuotas žieveles, sultis. 3. Sviesto ir kiauš...
Keksas su riešutais ir džiovintais vaisiais

Keksas su riešutais ir džiovintais vaisiais 4 asm.

1. Džiovintus vaisius ir riešutus užpilkite verdančiu vandeniu ir mirkykite, kol jis atvės. Nusunkite ir paberkite ant virtuvinio rankšluosčio apdžiūti. 2. Sviestą su cukrumi išsukite elektriniu maišytuvu. Sukant po vieną įmuškite kiaušinius,...
Užsisakykite 15min naujienlaiškius