Dabar populiaru

Receptai pagal ingredientą „Ryžių miltai“

Šokoladinis tortas su avokadais

Šokoladinis tortas su avokadais 8 asm.

Renata Ničajienė (sezoninėvirtuvė.lt): Nepatikėsite, kokio gerumo tai tortas! Nors šokoladinis, bet visai ne per saldus ir netgi gaivus.

Vaikystės obuolių pyragas be kvietinių miltų

Vaikystės obuolių pyragas be kvietinių miltų 8 asm.

Renata Ničajienė (sezoninėvirtuvė.lt): Rudenį labiausiai norisi obuolių pyrago, tokio visai paprasto ir jaukaus, greitai iškepamo ir primenančio nerūpestingą vaikystę. Šį obuolių pyragą patį pirmąjį išmokau vaikystėje išsikepti pati. Originalų vaikystės obuolių pyrago receptą esu surašiusi savo knygoje „Nostalgiški skanumynai“, bet receptas, kuriuo šiandien dalinuosi, kiek kitoks.

Kūčiukai be gliuteno

Kūčiukai be gliuteno 6 asm.

Šių begliutenių kūčiukų receptą pristato knygos knygos „Gyvenimas be gliuteno“ autorė Kristina Pozingytė. 

 

Šokoladinis tortas be glitimo

Šokoladinis tortas be glitimo 8 asm.

Šį tortą projekto „100 tortų Lietuvai“ proga pristatė neceliakinį jautrumą glitimui turinti ir daug apie šį negalavimą žinanti Inga Krasuckienė. Rašydama kulinarinę knygą „Kepiniai be glitimo“ į pagalbą ji pasikvietė vieną žymiausių profesionalių konditerių Lietuvoje Jekateriną Zvonkuvienę.

 

Miltiniai blynai be gliuteno

Miltiniai blynai be gliuteno 4 asm.

Tešlą blynams galima maišyti su pienu, o galima tiesiog su šaltu vandeniu – tuomet jie išeina traškesni.

Blynai-širdelės be glitimo

Blynai-širdelės be glitimo 4 asm.

1. Kiaušinius išplakite su cukrumi, supilkite ištirpintą sviestą ir gerai išplakite. 2. Kitame inde sumaišykite likusius birius produktus ir šio mišinio dėkite po šaukštą į turimą plakinį bei gerai išmaišykite. 3. Į įkaitintą širdelių formos keptuvę...
Greitas šokoladinis pyragas su vaisiais ir riešutais

Greitas šokoladinis pyragas su vaisiais ir riešutais 6 asm.

Ingos Krasuckinienės, knygos „Kepiniai be glitimo“ autorės receptas

 

Begliutenis Kalėdinis keksas su aguonomis

Begliutenis Kalėdinis keksas su aguonomis 6 asm.

Kristinos Pozingytės, knygos „Gyvenimas be gliuteno“ autorės receptas

 

Parašykite atsiliepimą apie MAISTO rubriką