Dabar populiaru

Receptai pagal ingredientą „Želė“ 2 puslapis

Gaivus nekeptas tortas su maskarpone ir cinamonu

Gaivus nekeptas tortas su maskarpone ir cinamonu 12 asm.

1. Susmulkinkite smulkintuvu riešutus, sausainius iki trupinių ir sumaišykite su išlydytu sviestu. 2. Gautą masę dėkite į torto formą ir formuokite torto pagrindą. Kad sustingtų, 30 min. dėkite į šaldytuvą. 3. Užpilkite želatiną šaltu vandeniu ir...
Skanuolis tortas

Skanuolis tortas 8 asm.

1. Sausainius sutrupinkite. Sviestą išlydykite, supilkite ant sausainių ir išmaišykite. 2. Torto formą išklokite specialiu kepimo popieriumi, sudėkite sausainius ir gerai juos paspauskite. Truputį sausainių pasilikite kitam sluoksniui, bet daug maž...
„Vieno kąsnio“ tortukas

„Vieno kąsnio“ tortukas 1 asm.

1. Grietinėlėje ištirpinkite cukrų ir sumaišykite su varške. 2. Želatiną vis pakaitinant ištirpinkite piene ir supilkite į varškės masę, permaišykite. 3. Gautą kremą liekite ant norimo indo dugno, sudėkite trupintus sausainius ir vėl ant viršaus...
Žymės: desertas, želė
Žvaigždutės sniege

Žvaigždutės sniege 2 asm.

1. Užvirinkite vandenį (šiek tiek mažesnį kiekį nei įprastai būna nurodyta ant želės pakelio - geriausia apie 350ml). 2. Vandenį sumaišykite su želė, įpjaustykite keletą spanguolių ir supilkite atvėsti į didelio ploto indą, kad želės sluoksnis būtų...
Spanguolių ir varškės pyragas

Spanguolių ir varškės pyragas 6 asm.

1. Pirmiausia reikia pasiruošti varškę: įmušti kiaušinius, supilti du trečdalius indelio kondenduoto pieno, sukrėsti varškę ir viską išplakti elektriniu plakikliu iki kreminės masės. 2. Tada ruoškite tešlą: sviestą apipilkite miltais ir kapokite...
Plokštainis su želė

Plokštainis su želė 8 asm.

1. Sviestą ištrinkite su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir tryniais. Sukant po truputį suberkite miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Kai masė pasidarys vienalytė, atsargiai įmaišykite standžiai išplaktus baltymus. 2. Paruoštą tešlą sukrėskite į...
Gaivus ananasų pyragas

Gaivus ananasų pyragas 6 asm.

1. Nuluptą ananasą susmulkinkite kubeliais ir apibarstykite dviem šaukštais cukraus.  2. Dubenyje iš papločiui gaminti skirtų produktų suminkykite tešlą. Suvyniokite į maistinę plėvelę ir valandai padėkite į šaldytuvą. 3. Ant miltais pabarstyto...
Desertas „Labas rytas“

Desertas „Labas rytas“ 4 asm.

1. Šiek tiek atšilusią tešlą plonai iškočiokite, įdėkite į skardą ir iškepkite (15 min.).   2. Pieną užvirinkite su paprastu ir vaniliniu cukrumi, suberkite manų kruopas, išmaišykite, uždenkite ir nukelkite nuo ugnies. Į praaušusią ir sutirštėjusią...
Vaisių tortas

Vaisių tortas 8 asm.

1. Tešlą atšildykite, klokite į riebalais pateptą gofruotą apvalią kepimo formą, subadykite šakute, ant viršaus uždėkite kepimo popierių ir užberkite žirnių arba lęšių, kad tešla nekiltų. Kepkite apie 20 min. iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje....
Parašykite atsiliepimą apie MAISTO rubriką