Keptuvėje įkaitinkite aliejų. Sudėkite kalakutienos faršą ir pagardinkite druska (pagal skonį). Kepkite 6–8 minutes, dažnai maišykite. Susmulkinkite svogūną, česnaką ir suberkite į keptuvę. Išmaišykite ir kepkite dar 4 minutes. Suberkite aitriąją...
1. Mėsą perpjaukite į du vienodo dydžio kepsnius, pabarstykite druska ir pipirais, patepkite aliejumi ir pusvalandžiui padėkite į šaldytuvą.
2. Kaštainius sudėkite į dubenį ir sutrinkite šakute, kartu sutrinkite sviestą, rozmarinus, nuluptą ir...
1. Sriubą atskieskite sultiniu, užvirinkite, suberkite smulkiai supjaustytus grybus, truputį pavirkite ir nukaiskite.
2. Karštą skystį sumaišykite su mėsa, ryžiais ir petražolėmis. Viską sukrėskite į apkepo indą, gerai uždenkitei ir kepkite 170 °C...
1. Kiaušinį išplakite su druska, cukrumi ir aliejumi. Suberkite miltus ir nuolat plakdami pilkite pieną ir vandenį. Užmaišykite grietinės tirštumo tešlą ir palikite apie 30 minučių pastovėti. Nuolat pamaišykite, kad neatsirastų gumuliukų. Iškepkite...
1. Makaronus išvirkite, kaip nurodyta ant pakuotės, ir nusunkite.
2. Faršą apkepkite su pjaustytu svogūnu ir smulkintu česnaku. Brokolį išskirstykite žiedynais ir išvirkite sūdytame vandenyje, sudėkite į apkeptą faršą. Viską paskaninkite vištienos...
1. Faršą sumaišykite su smulkintu česnaku, kiaušinio tryniu, džiūvėsėliais, kario padažu. Pagardinkite pipirais ir druska. Labai gerai išmaišykite ir leiskite apie 20 minučių pastovėti, kad įsigertų prieskoniai.
2. Šlapiomis rankomis formuokite...
1. Dubenyje sumaišykite kiaulienos ir kalakutienos faršą, sudėkite sutarkuotą svogūną, citrinos žievelę ir obuolį, įmuškite kiaušinius. Viską išminkykite. Tada įberkite druskos, petražolių, krapų, pipirų ir dar kartą paminkykite masę.
2. Į pusę dž...
1.Bulves nulupkite, supjaustykite šiaudeliais ir sudėkite į skardą, išteptą sviestu.
2.Filė supjaustykite nedideliais gabaliukais ir apkepkite keptuvėje. Sudėkite smulkintus svogūnus, dar kiek pakepkite ir sukrėskite į skardą ant bulvių.
3.Keptuvė...
1. Apipjaustyti mangą, kiek įmanoma arčiau kaulo. Vaisių supjaustykite kubeliais, sudėkite į smulkintuvą ir susmulkinkite iki vienalytės masės. Paskui sudėkite abrikosus su sirupu ir viską gerai sutrinkite.
2. Filė gabaliukus išmuškite ir kepkite...
1. Smulkia tarka į faršą įtarkuokite bulvę (nuo jos mėsa bus švelni ir vienalytė), sutraiškykite česnaką, supjaustykite baziliką, įmuškite kiaušinį, pagardinkite druskair pipirais.
2. Viską gerai išminkykite. Padarykite iš faršo kukuliukus ir...
Obuolį nulupkite, perpjaukite, išimkite sėklalizdį ir supjaustykite. Svogūną nulupkite ir susmulkinkite. Į storadugnį puodą įpilkite aliejaus ir kelias minutes pakepkite svogūnus bei mairūnus. Sudėkite kopūstus, obuolio gabaliukus, supilkite karštą...
Šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. „cookies“). Jie padeda atpažinti prisijungusius vartotojus,
matuoti auditorijos dydį ir naršymo įpročius; taip mes galime keisti svetainę, kad ji būtų jums patogesnė.
Plačiau apie tai: privatumo politika.