Dabar populiaru

Krepšeliai - visi receptai 2 puslapis

Krepšeliai su riešutais ir džiovintais vaisiais

Krepšeliai su riešutais ir džiovintais vaisiais 8 asm.

1. Minkštą sviestą sumaišykite su cukrumi, toliau maišant įmuškite kiaušinį, įberkite žiupsnelį druskos. Tada suberkite miltus, sumaišytus su kepimo milteliais ir minkykite, kol pasidarys vientisa masė. Prieš kočiojant tešlą reikia bent pusvalandį...
Faršu įdaryti obuoliai

Faršu įdaryti obuoliai 4 asm.

1. Kalakutienos faršą apkepkite keptuvėje su smulkintais svogūnais ir česnakais, paskaninkite vištienos prieskoniais, pipirais, pasūdykite. 2. Į pravėsusį faršą sudėkite išmirkytas razinas, supilkite grietinėlę, sudėkite sūrį ir gerai išmaišykite....
Krepšeliai su ožkų pieno sūrio kremu

Krepšeliai su ožkų pieno sūrio kremu 6 asm.

1. Kedrines pinijas paskrudinkite sausoje keptuvėje ir atvėsinkite. 2. Ožkų pieno sūrį sutrupinkite šakute ir sumeskite į plakti skirtą indą. Ten pat suberkite kedrines pinijas, supilkite grietinėlę, česnakų spaustuvu išspauskite česnakus. 3. Ožkų...
Riešutų krepšeliai

Riešutų krepšeliai 4 asm.

1. Sviestą išsukite su cukrumi, įmaišykite kiaušinių trynius, migdolų esenciją ir miltus, užminkykite kietą tešlą, suvyniokite į maistinę plėvelę ir pusvalandį palaikykite šaltai. 2. Iškočiokite iš tešlos apskritus paplotėlius, išklokite jais...
Lašišų krepšeliai su varške

Lašišų krepšeliai su varške 5 asm.

1. Lašišų filė supjaustykite pailgomis juostelėmis ir apšlakstykite citrinų sultimis. 2. Varškės sūrį kelis kartus permalkite mėsmale, pagardinkite citrinos sultimis, druska ir pipirais. Tada labai atsargiai įmaišykite iki standžių putų išplaktą...
Tunu ir sūriu įdaryti krepšeliai

Tunu ir sūriu įdaryti krepšeliai 4 asm.

1. Paruoškite tešlą: sviestą (kuo šaltesnis, tuo geriau) ant didelės pjaustymo lentos sutarkuokite burokine tarka, po truputį berkite miltus, sumaišytus su druska, ir ilgu peiliu kapokite, kol neliks sausų miltų. Paskui apšlakstykite vandeniu (jis,...
Pangasijų krepšeliai su kalmarais

Pangasijų krepšeliai su kalmarais 2 asm.

Pangasijų filė nuplaukite, nusausinkite, įtrinkite žuvų prieskoniais, garstyčiomis, apšlakstykite citrinų sultimis ir apie 15 min. patroškinkite virš garų. Tada susukite voleliu ir išdėliokite į dvi lėkštes. Kalmarus atšildykite, nuvarvinkite,...
Pikantiški krepšeliai

Pikantiški krepšeliai 6 asm.

Sviestą sutarkuokite stambia trintuve, sumaišykite su miltais, druska ir užminkykite tešlą. Ją susukite į maistinę plėvelę ir bent 2 val. padėkite į  šaldytuvą. Išėmusi iškočiokite, stiklinaite išspauskite apskritimus ir klokite juos į norimo dydž...
Krepšeliai su mėlynėmis

Krepšeliai su mėlynėmis 6 asm.

1. Pirmiausia paruoškite tešlą: kambario temperatūros sviestą supjaustykite gabalėliais, suberkite miltus, įberkite žiupsnelį druskos, įmuškite kiaušinio trynį, įpilkite kelis šaukštus šilto vandens ir išplakite elektriniu plakikliu. 2. Po truputį...
Parašykite atsiliepimą apie MAISTO rubriką