Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Krevetės - visi receptai 2 puslapis

Krevetės baltojo vyno padaže

Krevetės baltojo vyno padaže 2 asm.

Išlydykite sviestą keptuvėje. Įdėkite į jį grietinės. Kai jis suskystės, įpilkite vyno ir įberkite prieskonių (česnakų, krapų, čiobreliųai, pipirų). Viskam užvirus, sukrėskite krevetes ir truputį pakaitinkite. Skanaus! Receptą atsiuntė Lina M.  
Spagečiai su krevetėmis

Spagečiai su krevetėmis 3 asm.

Aitriąją papriką išvalykite, sukapokite. Česnakus nulupkite, susmulkinkite. Krevetes nuplaukite, nusausinkite. Įkaitinkite 2 šaukštus aliejaus. Į keptuvę sukrėskite česnakus, kapotą aitriąją papriką ir suberkite kalendrų grūdelius. Viską kelias...
Krevečių ir virtinių užkandėlė

Krevečių ir virtinių užkandėlė 4 asm.

Virtinukai Bulves nulupkite, susmulkinkite ir išvirkite pasūdytame vandenyje. Tada nukoškite, ataušinkite, kelis kartus permalkite mėsmale, sugrūskite kočėlu arba išplakite elektriniu plakikliu. Masę sukrėskite į gilesnį dubenį, suberkite...
Pikantiškas užkandis

Pikantiškas užkandis 2 asm.

Avokadus perpjaukite per pusę. Išimkite kauliukus, minkštimą atsargiai išskobkite, supjaustykite kubeliais ir apšlakstykite citrinų sultimis, kad nepatamsėtų. Pusę avokadų kubelių palikite, kitus sumeskite į plakimo indą. Ten pat sukrėskite...
Gaivios krevečių salotos

Gaivios krevečių salotos 2 asm.

Salotas nuplaukite, suplėšykite ir gražiai išdėliokite  į dvi lėkštes. Jei gaminsite salotas didesnei kompanijai, imkite  daugiau produktų ir dėliokite į tiek lėkščių, kiek reikės. Šių salotų geriau nemaišyti viename dubenyje - ne taip gražiai...
Lazanija su krevetėmis

Lazanija su krevetėmis 4 asm.

Virtas krevetes išlukštenkite, nuplaukite ir gerai nusausinkite popieriniu rankšluosčiu. Svogūną ir česnako skilteles nulupkite, pakepinkite karštuose riebaluose, supilkite grietinėlę, baltąjį vyną, kapotus šviežius žalumynus, viską pagal skonį...
Krevetės su tekila

Krevetės su tekila 4 asm.

Vidutiniškai pakaitinkite aliejų, tuomet įdėkite į jį česnaką ir skrudinkite minutę. Įdėkite krevetes ir maišydami kepkite dvi minutes. Įmaišykite tekilą, žaliosios citrinos sultis ir pipirą. Gaminkite dvi minutes, kol maždaug pusė skysčio iš...
Ant laužo keptos krevetės

Ant laužo keptos krevetės 3 asm.

Keptuvėje paskrudinkite visas sėklas ir smulkintą aitriąją papriką. Kai atvės, sumalkite kavamale ir gautu prieskonių mišiniu įtrinkite nuplautas ir nusausintas krevetes. Iš marinato sudedamųjų dalių paruoštu užpilu apliekite į dubenį sudėtas...
Kumpio ir krevečių suktinukai

Kumpio ir krevečių suktinukai 4 asm.

Kumpį supjaustykite griežinėliais, svogūną susmulkinkite. Imbiero šaknį nulupkite, sutarkuokite. Aitriąją papriką perpjaukite išilgai pusiau, išgremžkite sėklas, susmulkinkite. Krevetes atšildykite, nuvarvinkite, apšlakstykite baltojo vyno actu ir...
Vištienos  ir krevečių vėrinukai

Vištienos ir krevečių vėrinukai 4 asm.

Vištos krūtinėlę supjaustykite nedideliais gabalėliais. Dubenyje sumaišykite saldų aitriųjų paprikų padažą, citrinų sultis, sojų padažą ir įspauskite česnaką. Viską gerai išmaišykite, sudėkite vištieną, nuplautas ir nusausintas krevetes ir...
Žuvies guliašas su krevetėmis

Žuvies guliašas su krevetėmis 4 asm.

1. Svogūną, česnaką ir pankolį susmulkinkite, papriką supjaustykite juostelėmis. Viską suberkite į storadugnį puodą su įkaitintu aliejumi ir kepkite ant vidutinės ugnies apie 5 minutes. 2. Padidinkite ugnį, sudėkite pomidorus, supilkite vyną....
Karališkosios krevetės  su makaronais

Karališkosios krevetės su makaronais 4 asm.

1. Į verdantį sūdytą vandenį suberkite makaronus. 2. Gerai susmulkinkite svogūną, sutraiškykite česnako skilteles. Keptuvėje ištirpinkite šaukštą sviesto, suberkite smulkintus česnakus, svogūnus ir maišydami kepkite, kol švelniai paruduos....
Krevetės su  česnakais ir pipirais

Krevetės su česnakais ir pipirais 2 asm.

1. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, suberkite smulkintus svogūnus, česnakus ir pakepinkite, kol švelniai paruduos. 2. Tuomet sudėkite krevetes, grūstus pipirus, supilkite sojų padažą ir kepkite dar kelias minutes. Tiekite su kuskusu, pabarstykite...
Aromatingos krevetės

Aromatingos krevetės 2 asm.

1. Įkaitinkite keptuvę, įpilkite alyvuogių aliejaus, įberkite imbierą, smulkintus aitriuosius pipirus, smulkintą česnaką ir sudėkite krevetes. 2. Krevetes kepkite apie 3 minutes arba kol paraudonuos. 3. Įberkite tarkuotų citrinų žievelių arba ...
Nelukštentos krevetės su aštriu padažu

Nelukštentos krevetės su aštriu padažu 8 asm.

1. Didelėje keptuvėje įkaitinkite aliejų ir sviestą, sudėkite krevetes ir kepkite 3–4 min. (kol pasikeis kiautų spalva). 2. Geltonąjį citrinos žievelės sluoksnį nutarkuokite, iš vaisiaus išspauskite sultis. Pomidorus supjaustykite mažais kubeliais....
Krevečių apkepas

Krevečių apkepas 8 asm.

1. Cukiniją supjaustykite plonais griežinėliais. Kiaušinių baltymus supilkite į dubenėlį, įberkite druskos ir šakute atsargiai išmaišykite, bet nesuplakti. 2. Į kepimo inde įkaitintą sviestą sudėkite cukinijos griežinėlius, supilkite baltymus,...
Makaronai su krevetėmis

Makaronai su krevetėmis 2 asm.

1. Makaronus išvirkite pasūdytame vandenyje pagal nurodymus ant pakuotės, nukoškite ir nuvarvinkite. Špinatus nuplaukite. 2. Svogūną ir česnaką susmulkinkite, pakepinkite aliejuje. Įpilkite nuoviro, sudėkite špinatus, per pusę perpjautus pomidorus,...
Spagečiai su keptomis krevetėmis

Spagečiai su keptomis krevetėmis 2 asm.

1. Spagečius išvirkite pasūdytame vandenyje pagal nurodymus ant pakuotės. Nukoškite ir nuvarvinkite. 2. Krevetes išlukštenkite, išdarinėkite (išimkite juodąsias „gyslas“), uodegėles palikite. Apšlakstykite citrinų sultimis, pabarstykite druska,...
Krevetės su smidrais ir apelsinais

Krevetės su smidrais ir apelsinais 2 asm.

1. Įkaitintoje keptuvėje ištirpinkite sviestą. Sudėkite smulkintus česnakus, imbierą, aitriąją papriką ir lengvai apkepkite. 2. Supilkite vyną ir sultinį, pakaitinkite. Sudėkite virtas krevetes, smidrus, nuluptas apelsino skilteles, pagardinkite...
Krevečių užkandis su trapučiais

Krevečių užkandis su trapučiais 4 asm.

1. Jogurtą išmaišykite su cukrumi, ryžių actu, maltais česnakais ir žiupsneliu aitriosios paprikos. Užpilkite ant krevečių ir palikite 30 minučių.  2. Virtas krevetes sudėkite į indelius ir patiekite su kvietiniais trapučiais. Knyga „Geri...
Užsisakykite 15min naujienlaiškius