Dabar populiaru
15min ŽIŪRĖK

Lietiniai su varške - visi receptai

Lietiniai blynai su varške ir aguonomis

Lietiniai blynai su varške ir aguonomis 4 asm.

Lietinius blynelius pagaminti labai paprasta ir, jei teisingai kepami, jie gaunasi labai plonyčiai, su apskrudusiais krašteliais bei gardžiai kvepiantys.

Saldūs pusryčių lietiniai su varške ir uogomis

Saldūs pusryčių lietiniai su varške ir uogomis 4 asm.

Nida Degutienė (Nidos receptai): Tai patiekalas, primenantis vaikystę, ir užprogramuojantis gerą nuotaiką visai dienai.

Lietiniai su varške

Lietiniai su varške 6 asm.

Įberkite miltus į dubenį, įmuškite kiaušinius. Nedideliame kiekyje pieno ištirpinkite cukrų, druską ir supilkite į dubenį. Visus kitus ingredientus, išskyrus aliejų, taip pat sudėkite į dubenį ir išmaišykite iki vientisos masės. Aliejų įpilkite į šią...
Lietiniai su varškės sūreliu ir trintomis uogomis

Lietiniai su varškės sūreliu ir trintomis uogomis 4 asm.

1. Vyšnias nuplaukite, nusausinkite ir išimkite kauliukus. Uogas sutrinkite šakute, įmaišykite cukrų. Laikykite šiltai, kol ištirps cukrus, tada pastatykite į šaldytuvą. 2. Dubenyje sumaišykite miltus ir pusę pieno, plakite, kol tešla pasidarys...
Orkaitėje kepti blynai su varške

Orkaitėje kepti blynai su varške 2 asm.

1. Kiaušinį išplakite su pienu, įberkite pusę šaukšto cukraus, trupučiuką druskos, supilkite miltus ir gerai išmaišykite. 2. Kepkite lietinius blynus. Varškę sumaišykite su likusiu cukrumi ir karštu vandeniu perlietomis razinomis ir dėkite į...
Lietiniai blynai su varške ir persikais

Lietiniai blynai su varške ir persikais 3 asm.

1. Lietinių tešlai sumaišykite kiaušinius, tirpintą sviestą, pusę stiklinės pieno, 1 šaukštą cukraus bei miltus. 2. Įkaitinkite keptuvę su šiek tiek aliejaus, pilkite į keptuvę 2 šaukštus tešlos, paskirstykite per visą keptuvės plotą ir gražiai...
Lietiniai su varške

Lietiniai su varške 4 asm.

1. Paruoškite lietinių tešlą: dubenyje gerai išmaišykite persijotus kvietinius miltus, išplaktus kiaušinius, truputį šilto pieno. Tada supilkite lydytą sviestą, likusį pieną, nepamirškite tešlos pasūdyti. 2. Tešlą iki vientisos masės išplakite...
Parašykite atsiliepimą apie MAISTO rubriką