Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Malta mėsa - visi receptai 2 puslapis

Švediški kotletukai

Švediški kotletukai 4 asm.

Maltą mėsą sudėkite į dubenį ir pagardinkite druska bei pipirais. Sutarkuokite bulves, dubenėlyje šakute išplakite kiaušinį ir viską sudėkite į faršą. Susmulkinkite svogūną ir sudėkite į faršą. Įpilkite šaukštą vandens, sudėkite burokėlius ir gerai...
Maltos mėsos troškinys su kriauklelėmis

Maltos mėsos troškinys su kriauklelėmis 4 asm.

1. Makaronus išvirkite sūdytame vandenyje, kaip nurodyta ant pakuotės. 2. Keptuvėje įkaitinkite šaukštą aliejaus, sudėkite faršą ir kepkite 3–4 minutes. Susmulkinkite papriką ir sudėkite į faršą. Supilkite pomidorų padažą, vandenį, suberkite traiš...
Itališkas troškinys

Itališkas troškinys 6 asm.

1. Makaronus išvirkyte sūdytame vandenyje, kaip nurodyta ant pakuotės. Pievagrybius supjaustykite griežinėliais, svogūną susmulkinkite. 2. Dideliame puode storu dugnu įkaitinkite šaukštą aliejaus, dėkite faršą ir kepkite 5 minutes. Suberkite...
Įdaryti baklažanai

Įdaryti baklažanai 4 asm.

1. Mocarelą ir pomidorus supjaustykite griežinėliais. Nuskustą morką sutarkuokite šiaudeliais. Baklažanus perpjaukite išilgai pusiau, pabarstykite druska ir palikite 20 minučių. Nuplaukite, nusausinkite, išpjaukite minkštimą ir susmulkinkite. 2....
Apkepti koldūnai su sojų padažu

Apkepti koldūnai su sojų padažu 3 asm.

1. Iš miltų, kiaušinio, vandens ir druskos užminkykite kietą tešlą ir 20–30 minučių palaikykite kambario temperatūroje. 2. Faršą sumaišykite su smulkintu svogūnu, sojų, tabasko padažais, pagardinkite pipirais. Tešlą plonai iškočiokite ir...
Veršienos piršteliai

Veršienos piršteliai 3 asm.

1. Veršienos faršą sumaišykite su kiaušiniu, smulkiai tarkuota bulve, tarkuotu svogūnu, pagardinkite pipirais, druska, gerai išmaišykite ir formuokite pailgus pirštelius. Apvoliokite juos džiūvėsėliuose ir apkepkite aliejuje iš visų pusių. 2. Sudė...
Cukinijų krepšeliai

Cukinijų krepšeliai 2 asm.

1. Cukinijas supjaustykite plonomis juostelėmis (labai tinka bulvių skustukas). Cukinijų juosteles sudėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą, patepkite aliejumi ir kepkite 200 laipsnių orkaitėje apie 7 minutes, kol gražiai parus. 2. Veršieną...
Maltos veršienos ir daržovių pyragas

Maltos veršienos ir daržovių pyragas 4 asm.

1. Bulves, morkas, svogūną ir saliero gumbą smulkiai sutarkuokite ir sumaišykite su faršu, kiaušinių tryniais, pipirais, druska ir žolelėmis. 2. Baltymus išplakite ir atsargiai įmaišykite į paruoštą faršą. Kepimo formą apšlakstykite aliejumi, sudė...
Jautienos kepsniai su pievagrybiais

Jautienos kepsniai su pievagrybiais 2 asm.

1. Jautienos faršą sumaišykite su smulkiai pjaustytu vienu svogūnu, kiaušiniu, pipirais, druska ir maltos mėsos prieskoniais. Iš faršo formuokite suplotus kepsnius ir apkepkite keptuvėje iš abiejų pusių. 2. Sudėkite kepsnius į aliejumi apšlakstytą...
Kepsniai su kiaušiniais

Kepsniai su kiaušiniais 2 asm.

1. Maltą kiaulieną sumaišykite su kiaušinio tryniu, džiūvėsėliais, majonezu, pagardinkite pipirais, mėsos prieskoniais ir druska. Labai gerai išmaigykite mėsą rankomis. 2. Masę padalykite į keturias lygias dalis ir šlapiomis rankomis formuokite...
Kepti maltinukai su jogurtiniu padažu

Kepti maltinukai su jogurtiniu padažu 4 asm.

1. Paruoškite faršą. Į mėsą suberkite kuo smulkiau pjaustytą papriką ir žalumynus. Viską lengvai išminkykite. Tuomet susmulkintą batoną pamirkykite grietinėlėje arba piene ir  sudėkite į mėsą. Suberkite prieskonius ir įmuškite vieną kiaušinį. Iš...
Aštrus maltos mėsos troškinys su pupelėmis

Aštrus maltos mėsos troškinys su pupelėmis 6 asm.

1.Svogūnus ir česnako skilteles nulupkite, supjaustykite kubeliais. Aitriąsias paprikas nuplaukite, perpjaukite pusiau, išimkite sėklas, susmulkinkite. Saldžiąją papriką nuplaukite, perpjaukite pusiau, išimkite sėklas ir supjaustykite kubeliais. 2....
Maltos mėsos apkepas su grūstomis bulvėmis ir žiediniais kopūstais

Maltos mėsos apkepas su grūstomis bulvėmis ir žiediniais kopūstais 6 asm.

1.Nuskustas bulves ir nuvalytą žiedinį kopūstą apvirkite sūdytame vandenyje. Nusunkite, įdėkite sviesto ir lengvai pagrūskite. 2.Faršą sumaišykite su mėsos prieskoniais, įberkite pipirų ir druskos. Svogūną ir morką nulupkite ir smulkiai...
Lazanija su malta mėsa ir špinatais

Lazanija su malta mėsa ir špinatais 6 asm.

1.Špinatus nuplaukite tekančiu vandeniu. Svogūnus ir česnako skilteles nulupkite ir smulkiai supjaustykite. Keptuvėje įkaitinkite šaukštą aliejaus ir pakepinkite pusę svogūnų su česnakais. Sudėkite nukratytus špinatų lapus ir trumpai patroškinkite....
Netikras zuikis arba užsieninis „meat loaf'as“

Netikras zuikis arba užsieninis „meat loaf'as“ 6 asm.

1. Svogūną, česnakus bei salierų kotus supjaustykite ir patroškinkite svieste ant labai mažos ugnies. 2. Cukiniją nulupkite ir sutarkuokite burokine tarka. 3. Troškintas daržoves (svogūnus, česnakus ir salierų kotus), cukiniją ir petražoles...
Cukinijos „svaja“

Cukinijos „svaja“ 5 asm.

1. Keptuvėje ant aliejaus pakepinkite maltą mėsą su pjaustytu svogūnu, įberkite krapų. 2. Kuskuso kruopas išbrinkinkite verdančiame vandenyje. 3. Iškeptą mėsą sumaišykite su kuskusu. 4. Cukiniją supjaustykite griežinėliais ir užberkite druskos....
Kuskuso ir mėsos žaismas

Kuskuso ir mėsos žaismas 3 asm.

1. Supjaustykite spalvingas paprikas, svogūnus susmulkinkite. 2. Kuskusą užpilkite verdančiu vandeniu ir leiskite išbrinkti. 3. Keptuvėje pakepkite maltą mėsą, įberkite prieskonius, paprikas ir svogūną bei kuskusą. 4. Išvirkite ryžius su trupuč...
Riestainėliai su mėsa

Riestainėliai su mėsa 4 asm.

1. Riestainius užmerkite piene. 2. Į maltą mėsą įdėkite prieskonių. 3. Išdėliokite riestainius ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Į kiekvieną pridėkite mėsos įdaro ir kepkite iki 170 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 min. Receptą...
Maltos mėsos blyneliai

Maltos mėsos blyneliai 4 asm.

1. Mažais kubeliais supjaustykite agurkus. Į indą įmuškite kiaušinius, įpilkite vandens, sumaišykitte su miltais. 2. Į tešlą įmaišykite maltą mėsą, tarkuotą sūrį bei susmulkintus agurkus. 3. Į keptuvę pilkite aliejaus ir kepkite blynelius. 4....
Pikantiški maltinukai

Pikantiški maltinukai 6 asm.

1. Svogūną ir česnakus nulupkite, susmulkinkite ir, kol dailiai pagels, apskurdinkite svieste. 2. Mėsą nuplaukite, nusausinkite, sumalkite mėsmale, sumaišykite su atvėsintais svogūnais, vandenyje išmirkyta sužiedėjusia bandele, prieskoniais, padaž...
Užsisakykite 15min naujienlaiškius