1. 120 g sviesto išsukite su 40 g milteliniu cukrumi, kiaušiniu, vaniliniu cukrumi ir žiupsneliu druskos. Suberkite miltus ir išminkykite. Tešlos rutulį suvyniokite į foliją ir padėkite į šaldytuvą.
2. Tešlą įtieskite į sviestu pateptą ir maltais...
1. Kambario temperatūros sviestą išsukite su cukrumi, įmaišykite kiaušinį, medų. Supilkite su kepimo milteliais išsijotus miltus, įberkite druskos, imbiero, cinamono, gvazdikėlių ir išminkykite. Tešlą suvyniokite į foliją ir dėkite valandai į š...
1. Minkštą sviestą ir cukrų inde sukite mediniu šaukštu tol, kol masė taps puri ir pašviesės.
2. Sudėkite išplaktus kiaušinius, įsijokite miltus su kepimo milteliais, suberkite vanilės sėklas ir gerai išmaišykite.
3. Tešlą sukrėskite į sviestu iš...
1. Šokoladą sulaužykite gabalėliais ir su sviestu ištirpinkite į karšto vandens vonelę įstatytame inde.
2. Kiaušinius su cukrumi ir žiupsneliu druskos gerai išsukite. Įmaišykite tepamąjį varškės sūrį ir tirpintą šokoladą, su kepimo milteliais iš...
1. Iš 150 g kambario temperatūros sviesto, kiaušinio, trynio, cukraus ir miltų išminkykite tešlą, susukite į foliją ir laikykite šaldytuve valandą. Atšalusią tešlą iškočiokite, įtiekite į riebalais išteptą atsegamą kepimo formą ir apspauskite kraš...
1. Persikų puseles išgriebkite iš indelio, sudėkite į sietelį ir įstatykite į puodą nuvarvėti. Puseles supjaustykite nedidelėmis skiltelėmis.
2. Sviestą, rudąjį cukrų, vanilinį cukrų ir žiupsnelį druskos sukite elektriniu plaktuvu, kol cukrus iš...
1. Margariną arba sviestą atšaldykite ir stambiai sutarkuokite. Sudėkite visus tešlai skirtus produktus ir išmaišykite. Užminkykite tešlą, susukite į plėvelę ir 30 minučių padėkite į šaldytuvą.
2. Citrinas nuplikykite karštu vandeniu, nuo vienos...
1. Paruoškite tešlą: atšaldytą sviestą su persijotais miltais ir milteliniu cukrumi sukapokite peiliu. Įpilkite šalto vandens, išminkykite ir iškočiokite. Tešla ištieskite 23 cm skersmens apskritos išardomos skardos dugną, kraštus ir mažiausiai...
1. Pirmiausia paruoškite kastinį. Sviestą ir grietinę kelias valandas ar per naktį palaikykite kambario temperatūroje, kad abiejų produktų temperatūros susivienodintų. Iš anksto pasiruoškite ir netoliese turėkite puodą su verdančiu vandeniu (jis...
1. Sviestą ir cukrų išsukite iki vientisos masės. Įmuškite kiaušinį, įpilkite vanilės ekstrakto ir išplakite. Supilkite miltus, sumaišytus su kepimo milteliais bei druska ir išminkykite.
2. Tešlą padalinkite į 20 dalių, iš jų suformuokite rutuliuką...
1. Sviestą palaikykite kambario temperatūroje, kad suminkštėtų.
2. Sumaišykite su keliais šaukšteliais gerai susmulkintų žalumynų.
3. Pagal skonį įberkite druskos, citrininių pipirų, įspauskite skiltelę česnako ir įvarvinkite citrinų sulčių. Iš...