Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Stresas trukdo dirbti? 4 būdai, padėsiantys sutelkti dėmesį

Įsivaizduokite – atsisėdate prie stalo ir jau ruošiatės peiliu ir šakute pulti savo lėkštės turinį. Ir tada ramybę sudrumsčia tas baltasis triukšmas, kuris šiomis dienomis kartkartėmis vis pasigirsta jūsų smegenyse. Pandemija. Ekonomika. Nedarbas. Politika. Aktualijos. Šventinis apsipirkimas.
Darbas
Darbas / 123RF.com nuotr.

Jei jums sunku sutelkti dėmesį, žinokite – jūs ne vienas. Naujausias „Total Brain“ psichinės sveikatos indeksas parodė, kad rugpjūčio mėnesį darbuotojų gebėjimas sutelkti dėmesį ir atlikti užduotis buvo sumažėjęs 31 procentu, palyginti su priešpandeminiu lygiu.

Žmonėms paprastai būna sunku prisitaikyti gyventi ilgai trunkančioje nenuspėjamumo būsenoje, ir dabar tai kaip niekad akivaizdu. Tačiau pasiteisinimas „mus užklupo pandemija ir negaliu susikaupti“ nepadės, kai turite baigti svarbią užduotį ir terminas nenumaldomai artėja arba kai jūsų komanda deda į jus visas viltis. Taigi, jei šiomis dienomis jums sunku išlikti dėmesingam, šis keturių žingsnių metodas gali padėti jums susikaupti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius