-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kauniečiai pirmieji Lietuvoje sukūrė virtualią ekskursiją po alaus daryklą

Pamatyti, kaip gaminamas alus, nuo šiol galima ne tik alaus darykloje, bet ir internete. Apsilankius Kauno „bravoro“ „Volfas Engelman“ interneto tinklalapyje galima sudalyvauti pirmojoje Lietuvoje virtualioje ekskursijoje ir pamatyti visą alaus gamybos kelią – nuo žaliavų priėmimo iki alaus transportavimo.
Alaus darykla
Alaus darykla / „Volfas Engelman“ nuotr.

Kuriant virtualų turą buvo panaudota trijų dimensijų (3D) technologija, interaktyvios 360 laipsnių apžvalgos panoraminės ir išskleistos panoraminės nuotraukos (pastarąsias galima žiūrėti įvairiais rakursais), filmuota vaizdo medžiaga.

Dalis virtualioje ekskursijoje panaudotos vaizdo medžiagos yra iš režisieriaus Arvydo Baryso dokumentinio filmo apie alaus daryklą. Šis virtualus turas yra unikalus tuo, kad jį kuriant kompleksiškai buvo naudojamos įvairios šiuolaikinės technologijos. Internete tai – pirmasis toks turas po realią gamyklą, kur visus alaus gamybos procesus galima pamatyti tokius, kokie jie yra iš tikrųjų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius