-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žinomas „Apple“ analitikas paviešino daugiau detalių apie „iPhone 7“

„KGI Securities“ analitikas Mingas-chi Kuo, kuris ilgus metus nuspėdavo „Apple“ techninės įrangos detales dar prieš jų pristatymą, savaitgalį paviešino daugiau informacijos apie „iPhone 7“.
„iPhone 6“ pristatymas
„iPhone 6“ pristatymas / „Scanpix“ nuotr.

Nė viena iš naujųjų įžvalgų nėra ypatingai nauja ar netikėta, tačiau visos jos sudaro gana aiškų vaizdą, koks bus naujasis „Apple“ telefonas, rašo theverge.com.

Štai ką tikimasi išvysti šį trečiadienį vykstančiame „iPhone 7“ pristatymo renginyje.

  • Penkių skirtingų spalvų korpusas. Dabartinės „iPhone“ telefonų modelių spalvos – rausvo aukso, aukso ir sidabro, liks, tačiau pilką pakeis tamsiai juoda ir dar atsiras nauja versija šviesesniu juodu korpusu . Pasak M.Kuo, gali būti, kad „Apple“ neturės didelio šviesiai juodos spalvos kiekio, todėl iš pradžių tokios spalvos telefonus parduos tik su didesnės vidinės atminties modeliais.
  • Minimali vidinė atmintis telefonuose sieks nebe 16 GB, o 32 GB ir, kaip anksčiau skelbė „The Wall Street Journal“, taip pat atsiras 128 GB ir 256GB įrenginių vidinės atminties versijos.
  • Didesnis 5,5 colio įstrižainės „iPhone 7 Plus“ turės 3 GB operatyviosios atminties, kuri pagerins dvigubo lęšio kameros sistemą, o mažesnis 4,7 colių įstrižainės „Phone 7“, kaip ir pirmtakas, turės 2 GB RAM.
  • Dviejų lęšių kameros sistema bus sudaryta iš plataus kampo kameros ir teleobjektyvo, kurie abu turės 12 MP jutiklius. ŠI kombinacija suteiks optinio priartinimo lygio funkcionalumą ir leis iš naujo fokusuoti nuotraukas po to, kai jos bus padarytos.
  • „iPhone 7“, kaip ir „Apple Watch“, nuo vandens bus apsaugoti IPX7 technologija, nors kol kas neaišku, ar „Apple“ reklamuos šią naujovę.
  • Naujuose „Apple“ telefonuose nebus ausinių jungties. M.Kuo teigia, kad „Apple“ į telefono komplektaciją įdės „EarPod“ ausines su „Lightning“ jungtimi. Komplektacijoje turėtų būti ir suderintuvas, kuris į „Lightning“ jungtį leis įdėti ausines.
  • Skelbiama, kad vietoje ausinių jungties „Apple“ įdiegs naują jutiklį, kuris pagerins naudojimąsi „3D Touch“.
  • Naujasis „Apple“ procesorius A10 gali pasiekti 2,4 GHz arba 2,45 GHz taktinį dažnį. Tai būtų didelis atnaujinimas, palyginus su ankstesnės kartos A9 1,85 GHz. Procesorių gamins TSMC.
  • Skelbiama, kad „iPhone 7“ telefonas turės tokią pat plačią spalvų gamą, kaip ir 9,7 colio įstrižainės „iPad Pro“, kuris puikiai tiks nauja kamera darytoms nuotraukoms. Kol kas neaišku, ar įrenginys naudos su „iPad Pro“ pristatytą „True Tone“ technologiją, ekrane rodomą vaizdą priderinančią prie aplinkos apšvietimo.
  • Naujų „iPhone“ telefonų kameros turės keturias LED blykstes – dvi „šiltas“, ir dvi „šaltas“.

Ar ir šįsyk Mingo-chi Kuo prognozės pasitvirtins, sužinosime jau šio trečiadienio vakarą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius