Daugiau straipsnių

Daugiau vietos spintoje išleidus mažiau nei 10 eurų? Misija įmanoma!

Šaltinis:
Reklama
Turinio kontrolė – užsakovo rankose, redakcija neprisidėjo prie turinio kūrimo

Jei jūsų spintoje nebetelpa drabužiai, neskubėkite ieškoti naujos – įvairūs priedai ir daiktų laikymo sprendimai padės praplėsti senąją už itin patrauklią kainą. Kai drabužiai ir kitos aprangos detalės turi savo vietą, pasiruošti dienai galima kur kas patogiau ir be įtampos. O kaip susitvarkyti vos keturiais paprastais žingsniais, pataria IKEA interjero dizainerė.

5 skyrelių dėtuvė RASSLA 6,99 eur

Kai kuriems tvarkai spintoje palaikyti skirtiems sprendimams šiuo metu IKEA prekybos vietose taikoma nauja žemesnė kaina. Siekdama savo prekes padaryti prieinamas daugeliui, gegužės viduryje bendrovė jau antrą kartą šiais metais sumažino kainas.

1. Nepamainomas sprendimas spintoje – dėžutės

„Pirmiausia, visi drabužiai spintoje turi turėti savo vietą. Kuriant jų laikymo sistemą ir grupuojant pagal rūšį, labai pravers dėžutės. Sudėti į atskiras dėžutes, drabužiai ir aksesuarai spintos lentynose bei stalčiuose užims mažiau vietos, visada atrodys tvarkingai, o ko nors prireikus, bus lengviau rasti“, – sako IKEA interjero dizainerė Morta Bučinskienė.

Spintoms tinkamų dėžučių ir dėžių asortimentas labai didelis, tad kiekvienas gali rinktis pagal savo poreikius ar spintos matmenis. Vidutinio dydžio dėžės (pvz., dėžė STUK su skyriais už 2,99 Eur) tinka pirštinėms, šalikams ir kitiems daiktams, kuriuos norisi turėti po ranka. O mažesnės dėžutės (pvz., 6 dėžučių rinkinys SKUBB už 4,49 Eur) – idealus sprendimas tvarkant stalčius, nes jose laikomos smulkmenos nesusimaišys.

IKEA nuotr./KOMPLEMENT universali pakaba už Eur
IKEA nuotr./KOMPLEMENT universali pakaba už Eur

2. Praktiškos kabyklos ir dėtuvės

Kad spintoje tilptų dar daugiau daiktų, dalį jų galima pakabinti. Čia pravers kabamosios dėtuvės (pvz., dėtuvė RASSLA su skyreliais už 6,99 Eur), atstojančios papildomas lentynas drabužiams, kuriuos patogiau laikyti sulankstytus nei ant pakabų. Drabužius galite dėti tiesiai ant dėtuvės lentynų, o jei reikia vietos smulkesniems aksesuarams – skyrelius papildyti dėžutėmis.

Įvairios kabyklėlės (pvz., universali kabykla KOMPLEMENT už 4,99 Eur) tinka tvarkingai sukabinti skraistėms, diržams ir kitoms aprangos detalėms – taip jos užims mažiau vietos ir geriau matysis.

Dar viena gudrybė, padėsianti akimirksniu sukurti tvarkos įspūdį spintoje – vienodi pakabai. Dabar penkių elegantiškų bambukinių pakabų rinkinį HÖSVANS galite įsigyti už naują žemesnę kainą – vos 3,49 Eur.

IKEA nuotr./GREJIG batų lentyna už 5 eur
IKEA nuotr./GREJIG batų lentyna už 5 eur

3. Daugiau jokių dingusių batų

Jei spintoje norite turėti daugiau vietos batams, įsigykite 5 Eur tekainuojančių batų stovų GREJIG. Juos galima sudėti vieną ant kito ir susikurti trijų aukštų lentyną.

„Spinta atrodys tvarkingiau, jei batus, kuriuos avite retai arba tik tam tikru sezonu, sudėsite į jiems skirtas dėžutes. Rinkitės tokias, kurios priekyje turi permatomą tinklelį. Šis leis avalynei vėdintis, o jums – aiškiai matyti, kas viduje“, – pataria interjero dizainerė.

4. Sezoninių drabužių slėptuvė

Talpiose dėžėse su užtrauktukais (pvz., dėžėje už 1,50 Eur) patogu laikyti sezoninius drabužius, kai jų nenaudojate. Tai puikus būdas apsaugoti juos nuo dulkių. Kai kurių dėžių kampuose įrengtos vėdinimo angos užtikrina oro cirkuliaciją, todėl tekstilė ilgiau išlieka gaivaus kvapo. Be to, tokias dėžes galima užkelti ant viršutinių spintos lentynų arba pakišti po lova – kad rečiau naudojami daiktai (sezoniniai drabužiai, patalynė ar sporto įranga) turėtų savo vietą ir be reikalo jos neužimtų pagrindiniame spintos skyriuje.

IKEA nuotr./PÄRKLA daiktų laikymo dėžė už 1,50 Eur
IKEA nuotr./PÄRKLA daiktų laikymo dėžė už 1,50 Eur

5. Puiki vieta įvairiems mažmožiams

Išskirtinį aprangos stilių kuria detalės. O tam, kad spintoje jos nepasimestų, interjero dizainerė rekomenduoja diržus, kaklaraiščius, laikrodžius, akinius nuo saulės ir papuošalus laikyti įdėkluose su skyreliais KUGGIS (8,99 Eur už vnt.). Galite naudoti šį įdėklą atskirai arba kaip lentynėlę dėžėje KUGGIS. Labai patogu, kai norisi, kad mažmožiai nepasimestų tarp kitų daiktų.

IKEA nuotr./ Pakaba iš bambuko už 3,49 Eur
IKEA nuotr./ Pakaba iš bambuko už 3,49 Eur

IKEA ir toliau mažina kainas

Vadovaudamasi vizija kurti gražesnį kasdienį gyvenimą daugeliui žmonių, gegužės viduryje bendrovė IKEA jau antrą kartą sumažino kainas šimtams asortimento prekių iš įvairių kategorijų: nuo sofų ir fotelių iki daiktų laikymo baldų ir interjero detalių. Pavyzdžiui, dantų šepetėlių indelis DRAGAN šiuo metu kainuoja 3,49 Eur (ankstesnė kaina – 4,99 Eur), veidrodis TRENSUM – 3,99 Eur (ankstesnė kaina – 6,99 Eur), vežimėlis RÅSKOG – 39,99 Eur (ankstesnė kaina – 49,99 Eur), sieninis šviestuvas MÅNALG – 19,99 Eur (ankstesnė kaina – 29,99 Eur), kilimas TVERSTED – 89,99 Eur (ankstesnė kaina – 129 Eur).

Daugiau prekių už naują žemesnę kainą: https://www.ikea.lt/lt/nauja-zemesne-kaina