Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2015 10 20

Šiaurės Airijoje nužudytas lietuvis pats kalėjo už tai, kad atėmė gyvybę tautiečiui

32-ejų lietuvis buvo rastas negyvas Tirono grafystėje, garaže. Šiaurės Airijos pareigūnai nustatė jo tapatybę – tai Lietuvos pilietis Gediminas Stauskas.
Už grotų
Už grotų / 123rf.com nuotr.

Kaip skelbia portalas irishnews.com, pareigūnai teigė, kad G.Stauskas susijęs su nusikaltimu Dunganono srityje – detektyvai tiria galimas sąsajas tarp jo nužudymo ir incidento Coalislande spalio 14 d., kai kitas užsienietis vyras buvo pašautas į koją.

G.Stausko kūnas buvo rastas garaže diena vėliau – spalio 15 d. Portalas rašo, kad baiminamasi galimų Rytų Europos nusikalstamų grupuočių vaidų.

Anot kito portalo midulstermail.co.uk, manoma, kad nužudytas lietuviai neseniai buvo paleistas iš kalėjimo, kur atliko 5,5 metų įkalinimo bausmę dėl kito lietuvio nužudymo vienoje Dunganono srities automobilių stovėjimo aikštelių 2011-aisiais.

Tąkart Audrius Aukštuolis mirė dėl durtinių žaizdų, padarytų per lemtingą tautiečių „dvikovą“.

Rugsėjį Šiaurės Airijos mieste Niūryje į kojas buvo pašauti du lietuviai, tačiau neaišku, ar šie incidentai yra tarpusavy susiję. Tuomet Coalislande buvo sulaikyti trys įtariamieji, Dunganone sulaikytas ir Lietuvos pilietis Ramūnas Macnoris.

Jam pareikšti įtarimai dėl dviejų pasikėsinimų nužudyti, pagrobimo, neteisėto ginklo laikymo ir panaudojimo. Taip pat dėl vairavimo neturint tam teisės ir be draudimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius