-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2015 07 07

Kauno meras Visvaldas Matijošaitis Danielių Bunkų paskyrė patarėju ir patikėjo jam savivaldybės įmones

Nuo šio antradienio Kauno mero Visvaldo Matijošaičio patarėju pradeda dirbti Danielius Bunkus. Didžiulę patirtį privačiame versle turintis specialistas merui patarinės savivaldybės įmonių ir įstaigų valdymo bei optimizavimo klausimais.
Danielius Bunkus
Danielius Bunkus / Lukas Balandis / BNS nuotr.

„Pagrindinė mano užduotis bus  peržiūrėti visų įmonių ir įstaigų veiklą. Reikės sutvarkyti ir centralizuoti visų jų pirkimus. Visos įmonės prekes, paslaugas ir visa kita turi pirkti bendrai. Tokiu būdu miestas ir tuo pačiu miestiečiai galės sutaupyti milžiniškus pinigus“, – tvirtino D. Bunkus.

Naujasis mero patarėjas daugelį metų įvairiose įmonėse dirbo vadovaujamą darbą. D.Bunkus taip pat yra dirbęs Vilniaus universitete, kur studentams dėstė „Inovacijų vadybos“ ir „Derybų“ kursus. Prieš tapdamas V.Matijošaičio patarėju, D.Bunkus praėjusią savaitę pasitraukė iš pareigų vienoje įmonėje.

Tačiau iki šiol žiniasklaidoje D.Bunkus labiau garsėjo ne savo verslo projektais, o vedybomis ir skyrybomis su popžvaigžde Natalija Bunke, dalyvavimu aukštuomenės vakarėliuose.

„Jis yra aukščiausio lygio specialistas. Dirbdamas versle, esu nemažai su juo konsultavęsis dėl įmonių valdymo ir optimizavimo. Kalbant apie savivaldybės įmones, radome tikrai prastą situaciją – jų visų laukia reorganizacija ir veiklos optimizavimas. D.Bunkus padės visa tai padaryti“, – apie naujajam savo patarėjui numatytas užduotis pasakojo Kauno meras, visuomeninės organizacijos „Vieningas Kaunas“ lyderis V.Matijošaitis.

D.Bunkus tapo antruoju Kauno mero patarėju. Nuo balandžio 20 dienos mero patarėju ryšiams su visuomene dirba komunikacijos specialistas, buvęs žurnalistas Tomas Grigalevičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius