Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 03 10

A.Dulkys: savanoriai vakcinavimo kampanijai pasitelkti dėl laiko stokos

Savanoriai vakcinavimo reklamos kampanijai pasitelkti dėl laiko stokos, nespėjant surengti viešųjų pirkimų, sako sveikatos apsaugos ministras Arūnas Dulkys. Jis pabrėžė, kad darbą Ingridos Šimonytės Vyriausybė pradėjo gruodžio 11-ąją, likus dviem savaitėms iki pirmųjų vakcinų pristatymo į Lietuvą, o plačioms informacinėms kampanijoms, anot jo, turi būti ruošiamasi gerokai iš anksto.
Arūnas Dulkys
Arūnas Dulkys / LRV nuotr.

„Mes turėjome labai mažai dienų. Kadangi žinome, kad viešųjų pirkimų teisės aktų pagalba mums vien tik kūrybinės idėjos užsakymas būtų kainavęs mažiausiai du mėnesius – deja, yra tokios procedūros, – tai mes kreipėmės pagalbos į šiuos kūrybiškus žmones, ir jie padarė, ką galėjo. Esame jiems labai dėkingi“, – sakė jis.

Trečiadienį ministerijos „Youtube“ paskyroje buvo patalpinti šeši pusės minutės trukmės kampanijos „Petys už laisvę“ vaizdo įrašai, kuriuose medikai pasisako už vakcinos privalumus.

TAIP PAT SKAITYKITE: Startavo vakcinavimo reklamos kampanija: nemokamai kūrė E.Jakilaitis su komanda, ekspertams strategija atrodo per lėta ir per siaura

Ministras pabrėžė esąs dėkingas Šaulių sąjungos Pelėdų būriui, „kuriam diriguoja Edmundas Jakilaitis“, už „savanorišką pagalbą padedant mums kurti tiek apskritai komunikacijos strategiją, tiek klipus“.

Anot jo, savanoriai šauliai veikia Visuomenės informavimo grupėje prie vyriausybės, jie paslaugas teikė nemokamai.

„Jie visa tai darė nemokamai, jie tikrai nieko neplanuoja į ateitį, su jais nenumatomos jokios ateityje papildomos sutartys“, – pabrėžė jis.

A.Dulkys tvirtino, kad informacinė kampanija bus plečiama – šiuo metu inicijuojami ir viešieji pirkimai.

„Bet noriu pasidžiaugti, kad didžioji dalis medijos, verslo, šiame periode, kol yra organizuojami viešieji pirkimai, yra sutikę nemokamai platinti tas reklamas ir prisidėti prie vakcinavimo kampanijos“, – teigė ministras.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius