Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 08 11

A.Kubilius dalyvaus Antrojo pasaulinio karo pradžios minėjime Lenkijoje

Lietuvos premjeras Andrius Kubilius rugsėjo 1 dieną Lenkijos Gdansko mieste dalyvaus Antrojo pasaulinio karo pradžios 70-ųjų metinių minėjime, kuriame tarp svečių taip pat turėtų būti Rusijos premjeras Vladimiras Putinas ir Vokietijos kanclerė Angela Merkel.
 Ministras Pirmininkas Andrius Kubilius
Ministras Pirmininkas Andrius Kubilius / Kęstučio Jonaičio nuotr.

„Premjeras dalyvaus minėjime Gdanske“, – BNS antradienį patvirtino premjero atstovas spaudai Ridas Jasiulionis.

Rusijos ambasada Varšuvoje apie V.Putino vizitą į Lenkiją oficialiai patvirtino savo interneto svetainėje. Šaltinis, artimas Lenkijos – Rusijos komisijai, sprendžiančiai sudėtingus klausimus, Lenkijos naujienų agentūrai PAP sakė, kad V.Putinas „ne tik atvyks į Lenkiją, bet taip pat pasakys kai ką svarbaus.“

 Į Gdanską taip pat turėtų atvykti Prancūzijos užsienio reikalų ministras Bernardas Kouchneras (Bernaras Kušneras), Latvijos, Estijos, Čekijos, Suomijos, Olandijos, Serbijos ir Švedijos premjerai, Europos Parlamento pirmininkas, buvęs Lenkijos premjeras Jerzy Buzekas (Ježis Buzekas). Šis svečių sąrašas – dar negalutinis.

Antrasis pasaulinis karas prasidėjo 1939 metų rugsėjo 1 dieną nacistinei Vokietijai įsiveržus į Lenkiją. Šie veiksmai sekė netrukus po Vokietijos ir Sovietų Sąjungos sudaryto Molotovo-Ribentropo pakto.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius