Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2022 01 07

AAD: artėja mokesčių už aplinkos teršimą deklaravimo pabaiga

Aplinkos apsaugos departamentas primena, kad iki 2022 m. vasario 15 d. privaloma pateikti mokesčio už aplinkos teršimą deklaracijas už 2021 m. mokestinį laikotarpį, rašoma pranešime spaudai.
Tarša
Tarša / 123RF.com nuotr.

Su deklaracijose taikomais tarifais galite susipažinti Lietuvos Respublikos mokesčio už aplinkos teršimą įstatyme (įstatymo nuoroda rasite čia).

„Norime atkreipti visų mokesčių už aplinkos taršą mokėtojų dėmesį, kad praėjusiais metais sausio 1 d. įsigaliojusios Lietuvos Respublikos mokesčio už aplinkos teršimą įstatymo redakcijos pakeitimams ir naujiems mokesčio už aplinkos teršimą tarifams, pagal juos jau skaičiuojamas mokesčio už aplinkos taršą dydis už 2021 m. mokestinį laikotarpį“, – teigia Apskaitos ir mokesčių kontrolės departamento direktorius Gintas Markevičius.

Informuojame, kad Aplinkos apsaugos departamento Apskaitos ir mokesčių kontrolės departamento darbuotojai visada pasirengę padėti ir suteikti konsultacijas rūpimais aplinkosauginių mokesčių klausimais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius