Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 05 11

Akibrokštas Kedžiams: Kėdainiuose į teismo salę nebuvo įleistas D.Kedžio interesams atstovaujantis advokatas A.Venckus

Antradienį Kėdainių apylinkės teismas nagrinėjo bylas dėl D.Kedžio dukrelės gyvenamosios vietos nustatymo ir Laimos Stankūnaitės motinystės teisių apribojimo. Tačiau į teismą atvykusio advokato Aido Venckaus, atstovaujančio mergaitės tėvo Drąsiaus Kedžio interesams, laukė akibrokštas – jis nebuvo įleistas į salę, kur vyko uždaras teismo posėdis.
Advokatas Aidas Venckus
Advokatas Aidas Venckus / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Sprendimą bylą nagrinėjantis teisėjas Bronius Varsackis motyvavo tuo, jog D.Kedys miręs, tad ir jo atstovo advokato A.Venckaus įgaliojimai nutrūko.

Uždaras posėdis truko 15 minučių. Tiek laiko užteko, kad su S.Stankūnaite, jos gynėja ir Vaiko teisių apsaugos tarnybos darbuotoja pabendravęs teisėjas apsispręstų, jog bylų nuosprendis bus skelbiamas penktadienį.

Neoficialiai kalbama, kad teismo sprendimas gali būti palankus L.Stankūnaitei. Kedžiai ir jų artimieji jau anksčiau viešai svarstė, kad mergaitę greičiausiai bus nuspręsta grąžinti motinai. Šiuo metu oficiali 5-metės globėja yra D.Kedžio sesuo Neringa Venckienė.

„Tai ir prognozavome. Juk mergaitė – gyvas įrodymas visų baisybių. Nežinau, ką reikės daryti, jei ją penktadienį grąžins Stankūnaitei. Neturime jokio plano. Argi Lietuvoje pakovosi su valstybe? Juk Aido (A.Venckaus – aut. past.) išvarymas iš posėdžių salės tai puikiai įrodo. Kai Neringa (N.Venckienė – aut. past.) tai sužinojo, jai pasidarė bloga“, – emocingai kalbėjo D.Kedžio krikšto mama Audronė Skučienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius