-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2014 12 08

Almos Adamkienės labdaros ir paramos fondo veiklą tęs „Auginame ateitį“

Nepaisant to, kad Almos Adamkienės labdaros ir paramos fondas baigė savo veiklą, gerus darbus toliau tęs naujas labdaros ir paramos fondas „Auginame ateitį“.
Labdaros ir paramos fondas „Auginame ateitį“
Labdaros ir paramos fondas „Auginame ateitį“ / Asmeninio archyvo nuotr.
Temos: 1 Alma Adamkienė

Prie jo vairo stoję nauji nariai kartu su ilgus metus kartu su A.Adamkienės labdaros ir paramos fondu dirbusiu Tadu Bojarsku toliau ketina gelbėti Lietuvos kaimo mokykloms.

„Veiklą tęsiame, nes buvo gaila nutraukti projektus, kurie vis dar reikalingi mokykloms ir moksleiviams. Provincijos mokyklose situacija taisosi kiekvienais metais, tačiau yra dar daug problemų, nepritekliaus. Moksleiviai dar tikrai neturi tokių sąlygų kaip besimokantys miesto mokyklose“, – apsisprendimą tęsti 15 metų sėkmingai dirbusio A.Adamkienės fondo veiklą 15min.lt komentavo T.Bojarskas.

Provincijos mokyklose situacija taisosi kiekvienais metais, tačiau yra dar daug problemų, nepritekliaus. Moksleiviai dar tikrai neturi tokių sąlygų kaip besimokantys miesto mokyklose, – apsisprendimą tęsti 15 metų sėkmingai dirbusio A.Adamkienės fondo veiklą komentavo T.Bojarskas.

Fondo „Auginame ateitį“ nariai teigia, kad „kaimo mokyklos nepajėgia įsigyti naujos grožinės ir pažintinės literatūros. Naujos knygos neįperkamos ir daugelio moksleivių tėvams. Mes norime, kad Lietuvoje augtų šviesi, kūrybinga ir išsilavinusi karta“.

Vis dėlto, kad jie galėtų padėti, reikia geros valios žmonių.

„Sekite mūsų puslapį ir padėkite kuo galite, o mes savo ruožtu toliau dirbsime, kad provincijos moksleiviai irgi turėtų galimybę siekti savo svajonių. Šią knygų akciją tęsime tol, kol matysime, kad turime šansų įvykdyti savo pažadus!“ – prisistatydami socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje prisistato „Auginame ateitį“.

Šiuo metu socialiniame tinkle paskelbta akcija „Spausk „Patinka“ „Auginame ateitį“ paskyroje + dalinkis šia žinia = viena nauja knyga į kaimo mokyklas“.

„Realiai žmonės gali daryti gerą ir tai jiems nieko nekainuos. Tik paspausti kelis mygtukus „patinka“ ir „dalintis“ ir bus padovanoję vieną knygą kaimiškoms mokykloms“, – ragino daryti gerus darbus T.Bojarskas.

Fondas „Auginame ateitį“ remia 37 kaimo mokyklas.

Juliaus Kalinsko/15min.lt nuotr./Iš sostinės Rotušės aikštės 10-us metus iš eilės pajudėjo Kalėdinis karavanas, kurį organizuoja Almos Adamkienės fondas ir „Coca-Cola“. Šiemet jis planuoja aplankyti 10 Lietuvos mokyklų.
Juliaus Kalinsko/15min.lt nuotr./Almos Adamkienės fondas

Baigė veiklą

Priminsime, kad Almos Adamkienės labdaros ir paramos fondas nuo 1999 m. teikęs pagalbą Lietuvos kaimo mokykloms, vaikų ligoninėms ir vaikų globos namams šių metų birželį sustabdė savo veiklą. Per 15 veiklos metų buvo gauta ir paskirstyta daugiau nei 14 milijonų vertės parama.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius