-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 09 15

Alytaus sporto ir rekreacijos skyriaus vedėjas – policijos ir savivaldybės vadovų akiratyje

Dėl Alytaus miesto savivaldybės Sporto ir rekreacijos skyriaus vedėjo Adomo Andrušaičio, kuris galimai būdamas neblaivus apsilankė Sporto rūmuose – savivaldybėje ir policijoje vyksta tyrimai.
Adomas Andriušaitis
Adomas Andriušaitis / Dzukijainfo.lt nuotr.

Rugsėjo 4 dieną  į Alytaus sporto ir rekreacijos centrą (SRC) užsuko galimai neblaivus A. Andriušaitis. Kalbėdamas su krepšinio komandos vadovu Povilu Tamulynu jam grasino, tad šis iškvietė pareigūnus. Nuvežtas į policijos komisariatą skyriaus vedėjas A. Andrušaitis atsisakė pasitikrinti blaivumą.

„Pradėta administracinė teisena dėl policijos pareigūnų teisėtų reikalavimų nevykdymo minėtam vyriškiui užtraukia baudą arba areštą iki 30 parų. Administracinė teisena dėl grasinimų nėra pradėta, mat nėra pagrindo manyti, kad grasinimai bus įvykdyti“, – komentavo policijos atstovė Kristina Janulevičienė.

Nors A. Andrušaitis galimai neblaivus sporto ir rekreacijos centre pasirodė atostogų metu, tačiau jis yra valstybės tarnautojas. Todėl Administracijos direktorius Vytautas Jastremskas sudarė tyrimo komisiją, kuri siūlys, kokią nuobaudą skirti.

„Į šią situaciją, žinoma, sureagavau neigiamai. Sudaryta komisija, kuri tirs jo veiksmus ir siūlys – ar darbuotoją paskatinti, ar nubausti. Žinoma, bus antras variantas“, – komentavo Alytaus miesto savivaldybės administracijos direktorius V. Jastremskas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius