Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2015 12 01

Amžinojo poilsio palydėtas penktadienį Šalčininkų vicemero nušautas Darius Masiulis

Šalčininkų rajone esančiose Eišiškėse – gedulo dienos. Penktadienį miestelį sukrėtė skaudi tragedija, kai čia gyvenantis Šalčininkų vicemeras Andžejus Andruškevičius iš dviejų pistoletų sušaudė taip pat vietinį gyventoją Darių Masiulį ir nusišovė pats. Antradienį į paskutinę kelionę palydėta pirmoji auka – D.Masiulis.
Dariaus Masiulio laidotuvės Eišiškėse
Dariaus Masiulio laidotuvės Eišiškėse / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Ramus Lietuvos pakraščio miestelis Eišiškės šiomis dienomis atrodo dar labiau nuščiuvęs. Visus sukrėtė tragedija, kai penktadienio popietę Šalčininkų mero pavaduotojas A.Andruškevičius savo namuose pirma nušovė D.Masiulį, kurį įtarinėjo meilės ryšiais su savo žmona, o tada nusišovė pats.

 

Policija kol kas tragedijos detalių neatskleidžia, yra žinoma tik tiek, kad į D.Masiulį 51 metų A.Andruškevičius paleido ne vieną kulką, 37 metų vyras rastas su daugybinėmis šautinėmis žaizdomis galvoje, krūtinėje, pilve ir kojose. Atlikęs šį kruviną darbą savo namuose A.Andruškevičius išėjo į kiemą ir nusišovė pats. Įvykio vietoje rasti du panaudoti pistoletai.

Tuoj po nelaimės Eišiškių gyventojai ėmė dalintis įtarimais, kad dėl visko kaltas meilės trikampis – esą niekam nebuvo paslaptis D.Masiulio ir  už A.Andruškevičių daug jaunesnės jo žmonos Nijolios draugystė.

LNK „Žinioms“ savaitgalį D.Masiulio tėvas Bronius Masiulis pasakojo, kad A.Andruškevičius savo auką į namus atsiviliojo, likus kelioms valandoms iki tragedijos skambinėjo Dariaus motinai. „Kaip man pasakojo žmona, A.Andruškevičius skambinėjo ir vis prašė – paskambink Dariui, kad atvažiuotų Darius, noriu su juo pasikalbėti. Sakė, vieną kartą skambina, kitą, paskui su piktumu pareikalavo Dariaus telefono“, – apie tai, kaip jo sūnus atsidūrė Andruškevičių namuose, pasakojo tėvas.

Česlava Masiulienė sulaukė ir dar vieno kraupaus skambučio – pasak LNK „Žinių“, A.Andruškevičius jai paskambino ir nerišliai pasakė ką tik užmušęs jos sūnų. Po šio skambučio į įvykio vietą nuskubėjo B.Masiulis ir rado jau nušautą sūnų bei nusišovusį vicemerą.

D.Masiulis amžinojo poilsio atgulė Eišiškių kapinėse.

Luko Balandžio/15min.lt nuotr./Dariaus Masiulio tėvai sūnaus laidotuvėse
Luko Balandžio/15min.lt nuotr./Dariaus Masiulio tėvai sūnaus laidotuvėse

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius