Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 04 24

Antra diena su nauja valdžia Vilniaus savivaldybės darbuotojai baigėsi ligoninėje

Penktadienį į Vilniaus savivaldybę lėkė greitosios pagalbos automobilis. Darbe blogai pasijuto administracijos direktorės Almos Vaitkunskienės referentė Nomeda Mackonienė. Savivaldybės opozicija sako, kad darbuotojos sveikata sušlubavo po tęstinių pokalbių su nauja valdžia, bet administracijos direktorė A.Vaitkunskienė tokias kalbas atmeta.
Greitoji pagalba
Greitoji pagalba / Andriaus Vaitkevičiaus nuotr.

„Na ką, prasidėjo. Po pokalbio su naująja vadovybe vieną Vilniaus miesto savivaldybės vadovų padėjėjų išvežė greitoji pagalba...“, – socialiniame tinkle „Facebook“ penktadienio popietę parašė opozicinės Lietuvos liberalų sąjungos atstovas sostinės taryboje Miroslavas Monkevičius.

15min.lt jis patvirtino, kad M.Mackonienei kraujo spaudimas smarkiai pakilo, jo žiniomis, po tęstinių pokalbių su nauja miesto valdžia.

„Po tęstinio pokalbio su valdžia ji buvo išvežta su greitąja iš darbo vietos. Terorizavo, spaudė, rėkė, viskas netiko ir, kaip suprantu, taip ir atsitiko“, – 15min.lt sakė jis.

Pagyrė už gerą darbą

Tačiau Vilniaus savivaldybės administracijos direktorė A.Vaitkunskienė kategoriškai paneigė su darbuotoja elgusis nepagarbiai. Ji gyrė N.Mackonienę gerai dirbant ir ramino, kad atleidimu jai tikrai nebuvo grasinta.

Juliaus Kalinsko/15min.lt nuotr./Alma Vaitkunskienė
Juliaus Kalinsko/15min.lt nuotr./Alma Vaitkunskienė

„Jokio atskiro pokalbio su darbuotoja nebuvo. Kaip ir kiekvieną rytą ji gavo pavedimus ir viskas. Aš visą dieną turėjau intensyvius susitikimus ir juose darbuotojos man pranešė, kad ji susirgo, buvo išvežta į ligoninę.

Jokio atskiro specialaus pokalbio, jokio pokalbio, kaip kažkas galėtų manyti, kad ją norima atleisti ir panašiai, tikrai nebuvo. Gera darbuotoja, viskas tvarkoje. Galiu pažadėti, kad ji liks dirbti“, – teigė A.Vaitkunskienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius