Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 12 28

Ar Laisvės partija siūlė tinklaraštininkui S.Malinauskui dalyvauti Vilniaus mero rinkimuose?

Tinklaraštininkas Skirmantas Malinauskas savo paskyroje „Facebook“ paskelbė atmetęs Laisvės partijos siūlymą dalyvauti Vilniaus mero rinkimuose. Partijos vadovai 15min tvirtina S.Malinauskui nieko nesiūlę, o partijos kandidatas į Vilniaus merus Tomas Vytautas Raskevičius paskelbė, kaip šis pasiūlymas pasiekė tinklaraštininką.
Skirmantas Malinauskas
Skirmantas Malinauskas / Valdo Kopūsto / 15min nuotr.

„Aš ne tik nesiruošiu dalyvauti jokiuose rinkimuose, aš atmečiau Laisvės partijos pasiūlymą dalyvauti rinkimuose kaip jų kandidatas Vilniuje. Toks Bertulio scenarijus. Atmečiau ir dar bent du kitus pasiūlymus“, – savo paskyroje „Facebook“ antradienį paskelbė S.Malinauskas.

Laisvės partijos vadovai 15min neigė, kad S.Malinauskas buvo siūlomas į sostinės merus, tačiau neatmetė galimybės, kad kažkas iš partijos narių galėjo pasiūlyti tinklaraštininko kandidatūrą dar prieš pirminius rinkimus partijoje.

Daugiau paaiškino Laisvės partijos kandidatas į Vilniaus merus Seimo narys Tomas Vytautas Raskevičius, palikęs komentarą po S.Malinausko įrašu.

„Kištelsiu trigrašį apie tai, kaip jūs atmetėte „Laisvės partijos pasiūlymą dalyvauti rinkimuose kaip jų kandidatas Vilniuje“.

Jūs buvote atviro nominavimo būdu (kuris yra atviras net ne LP nariams, o visiems) pasiūlytas kaip galimas kandidatas. Administracija Jums parašė laišką, kad buvote nominuotas ir paklausė, ar tokia nominacija Jums aktuali bei ar svarstytumėte dalyvauti pirminiuose rinkimuose.

Jūs mandagiai atsakėte, kad ne.

Iš viso tokių nominacijų buvo 68.

Suprantu, kad nežinant konteksto galima padaryti skubotas išvadas apie „pasiūlymus“. Bet siūlyčiau nuo tokių išvadų susilaikyti“, – parašė T.V.Raskevičius.

Į tai S.Malinauskas T.V.Raskevičiui atsakė: „Mes su jumis nesame gyvenime bendravę. Nežinau, iš kur jūs žinote, kaip aš atsisakiau ar kitas pokalbio detales, bet kaip kandidatui į merus ir Seimo nariui siūlau pirmiausia pažiūrėti į savo partijos daržą ir jos vicepirmininką, kas vyksta mieste. Vienos temos eskalavimas nelabai padės ir tuo įsitikinsite. O dėl 68. Daugiau nei 60 kviestųjų atmetė jūsų partijos pasiūlymą ir teko rinktis eilinį kartą tarp partinės nomenklatūros. Tai jūsų partijos reikalai, man jie mažai įdomūs, bet šiokias tokias išvadas padaryti galima.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius