Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 06 14

A.Ūso uošvienė: nekenčiu valstybės, kurioje gyvename

Sekmadienį neaiškiomis aplinkybėmis mirusio 35-erių verslininko Andriaus Ūso uošvienė Bena Latakaitė šiuo metu su dukra ruošiasi vykti į Alytaus rajoną, Eigirdonių kaimą. Pasak moters, būtent čia, pas draugus, turinčius sodybą, nuo penktadienio viešėjo A.Ūsas.
TV laidos „Valanda su Rūta“ akimirka
Pasak verslininko A.Ūso uošvienės, jo gyvenimas buvo virtęs nuolatine įtampa. Nuotraukoje - A.Ūsas (dešinėje) TV laidoje „Valanda su Rūta“. / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Gyvybės ženklų nerodantį verslininko kūną vietos gyventojai rado sekmadienį pavakarę. Šalia jo buvo keturratis motociklas, kurį, LTV Naujienų tarnybos duomenimis, A.Ūsas buvo įsigijęs vos prieš kelias dienas.

15min.lt žuvusio kauniečio žmonos motina B.Latakaitė sakė dar sunkiai galinti patikėti tuo, kas įvyko. Šiomis dienomis moteris turėjo vykti į užsienį aplankyti svečioje šalyje gyvenančios kitos savo dukros ir neseniai gimusios jos atžalos. Tačiau iš anksto suplanuotą kelionę teko atidėti dėl įvykusios tragedijos.

„Dabar važiuoju pas dukrą. Abi važiuosime į Alytaus rajoną. Ten liko jo (A.Ūso – aut. past.) mašina, raktai nuo namų – dukra net negali įeiti į juos“, – sunkiai rinkdama žodžius 15min.lt sakė B.Latakaitė. Moteris patvirtino, kad Alytaus rajone, Eigirdonių kaime, jos žentas ilsėjosi pas draugus. Į šią sodybą vyriškis, pasak artimųjų, nuvyko, nes norėjo pailsėti nuo siaubingos įtampos.

„Pagalvokite, su kokia įtampa visus 8 mėnesius jis gyveno! Esu mačiusi jį visokį: būdavo ir įsitempęs, ir abejingas viskam aplinkui. Būdavo, kad sėda į mašiną ir lekia kur nors. Jo gyvenimas buvo baisus“, – tiesiai į klausimą apie galimą nelaimės priežastį neatsakė A.Ūso uošvienė.

Sunkiai tramdydama emocijas B.Latakaitė prisiminė, kad iki vadinamosios Kauno pedofilijos bylos, kurioje vieninteliu įtariamuoju buvo tapęs žentas, A.Ūsą pažinoję žmonės negailėjo jam pagyrų: „Šitoks geras žmogus, tiek gero padaręs... O dabar šitaip... Nekenčiu valstybės, kurioje gyvenu, kurioje mes gyvename.“

Priminsime, kad kaunietis Drąsius Kedys verslininką A.Ūsą ir dar du asmenis kaltino seksualiai išnaudojus jo ir Laimutės Stankūnaitės mažametę dukrą. Panevėžio miesto apylinkės teismui nagrinėti patikėtoje byloje vienintelis įtariamasis buvo A.Ūsas. Tačiau gegužę turėję pradėti bylos nagrinėjimą iš esmės teisėjai posėdį nukėlė į birželį, nes pirmame teismo posėdyje dėl ligos negalėjo dalyvauti A.Ūso gynėja advokatė Loreta Kraujutaitienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius