Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2019 10 10

Buvęs Vilniaus mero patarėjas Aleksandras Zubriakovas karjerą tęsia FNTT

Daugiau nei ketverius metus Vilniaus miesto savivaldybėje mero Remigijas Šimašiaus patarėjas viešiesiems ryšiams Aleksandras Zubriakovas toliau karjerą tęsia Finansinių nusikaltimų tyrimo tarnyboje (FNTT). Tai 15min patvirtino jis pats.
Remigijus Šimašius lankėsi naujose Žvėryno seniūnijos patalpose
Aleksandras Zubriakovas / Josvydo Elinsko / 15min nuotr.

„Gavau daug įvairių pasiūlymų – ir į televiziją grįžti, ir į privatų sektorių, tačiau man visai patiko viešajame sektoriuje, nes patinka darbas, kur gali duoti kažką bendruomenei, kurti gerą ir kokybišką valstybės įstaigų įvaizdį. Su FNTT vadovais sutapo požiūriai, kad tarnyba turi būti aktyvesnė viešoje erdvėje, būti labiau matoma, todėl šią savaitę pradėjau tarnybą FNTT, kuruosiu jos viešuosius ryšius“, – sakė A.Zubriakovas.

FNTT vadovauja Antonis Mikulskis.

A.Zubriakovas su R.Šimašiumi dirbo puspenktų metus, nuo pat tos dienos, kai pastarasis tapo Vilniaus meru 2015 metais. Iki tol jis dirbo TV3 Žinių tarnyboje.

Apie tai, kad traukiasi iš mero patarėjo pareigų, A.Zubriakovas feisbuke paskelbė rugsėjo 18 dieną. „Šiandien su Remigijumi Šimašiumi padėkojome vienas kitam už praleistus 4,5 metų drauge, o nuo spalio ieškosiu naujų horizontų ir iššūkių. Praleisti puspenktų metų kartu buvo kupini ambicingų projektų ir žavių netikėtumų (kalbu apie krizes). Įveikėme“, – rašė A.Zubriakovas.

A.Zubriakovas 15min tuomet nurodė, kad mero komandą palieka abipusiu sutarimu. Meras tvirtino, kad sprendimas nebuvo nulemtas prabėgusios vasaros įvykių, kai Vilniaus savivaldybei teko aiškintis dėl nuo Vrublevskių bibliotekos sienos nuimtos atminimo lentos Jonui Noreikai-Generolui Vėtrai bei iš Zuokų namų išgabentomis dėžėmis su galima Jonui Mekui priklausiusiais daiktais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius