Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 11 21

D.Teišerskytė bandė gelbėti įvaizdį skelbdama nuotraukas su juodaodžiais

Prieš gerą savaitę Liberalų sąjūdžio narė Dalia Teišerskytė viešai pasiskundusi savo skrydžiu, kai teko sėdėti šalia juodaodžio, kurio kvapą ji palygino su tualetu, bandė nesėkmingai gerinti savo įvaizdį.
Dalios Teišerskytės įkeltos nuotraukos
Dalios Teišerskytės įkeltos nuotraukos

Dar neseniai laikyta rimta pretendente po 2016 m. Seimo rinkimų užimti kultūros ministro postą, tačiau tokių šansų nebeturinti D.Teišerskytė savo „Facebook“ tinklo paskyroje penktadienį paskelbė keturias nuotraukas, kuriose ji – su kitų rasių atstovais.

„Įdedu kelias nuotraukas, kurios įrodo, kad myliu ir gerbiu visus gerus pasaulio žmones“, – parašė Seimo narė.

Įdedu kelias nuotraukas, kurios įrodo, kad myliu ir gerbiu visus gerus pasaulio žmones.

Posted by Dalia Teiserskyte on 2015 m. lapkričio 20 d.

Pseudoargumentas „aš nesu rasistė – turiu juodaodžių draugų“ daugelio internautų neįtikino. 

„Politikų kvailumo skalėje atsirado naujas riboženklis. Na, tiesiog „Juoda orchidėja“ ir Džonas Lenonas viename Dalios asmenyje“, – pakomentavo žurnalistas Andrius Tapinas.

„O tuo tarpu paralelinėje visatoje...“, – rašė viena komentatorė. Kiti jai linkėjo greičiau susirasti viešųjų ryšių specialistą, kuris patartų, kaip elgtis. 

15min.lt primena, kad liberalė Seimo ir Pasaulio lietuvių bendruomenės posėdyje Lietuvos parlamente skundėsi, kad jau dešimtmetį negali pamiršti vienos savo komandiruotės, kai jai, kaip teigė pati parlamentarė, teko vienuolika valandų praleisti sėdint šalia juodaodžio ir lėktuvo tualeto.

„Kai skridau iš pasaulio parlamentarų kongreso ir kitų šalių parlamentarai skrido kaip priklauso, kaip žmonės, o man teko sėdėti tarp negro ir klozeto, tai yra afroamerikiečio, ir abu jie kvepėjo vienodai. Kitų šalių parlamentarai praeidami klausė manęs, kodėl aš čia sėdžiu, gal man bloga, man buvo gėda už mūsų valstybę“, – sakė D.Teišerskytė.

15min.lt paklausta, ar neįžvelgia savo pasisakyme rasistinės gaidos, parlamentarė griežtai tai paneigė. Anot jos, Harrietos Beecher-Stowe knygoje „Dėdės Tomo trobelė“ naudojami dar ne tokie žodžiai. 

Kitokios nuomonės buvo jos bendrapartiečiai – Liberalų sąjūdis išbraukė ją iš kandidatų į kultūros ministro postą sąrašo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius