Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 01 24

Dalia Grybauskaitė išvyksta į Pasaulio ekonomikos forumą

Prezidentė Dalia Grybauskaitė trečiadienį išvyksta į Davosą, kur dalyvaus kasmetiniame Pasaulio ekonomikos forume. Su pasaulio lyderiais ketvirtadienį ir penktadienį vyksiančiuose susitikimuose D.Grybauskaitė ketina pristatyti ir aptarti Rytų Europos regionui kylančias aktualijas.
Dalia Grybauskaitė
Dalia Grybauskaitė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Kartu su Lenkijos ir Ukrainos prezidentais Andrzejumi Duda ir Petro Porošenka, Europos kaimynystės politikos ir plėtros eurokomisaru Johanesu Hahnu ji dalyvaus sesijoje, kuri skirta pateikti Rytų Europos regiono požiūrį į kontinento ir pasaulio saugumą.

D.Grybauskaitė taip pat pakviesta į oficialius pietus, rengiamus pagrindine forumo tema apie ateities kūrimą besiskaldančiame pasaulyje. Pietuose, be kitų, dalyvaus Europos Komisijos pirmininkas Jeanas Claude'as Junckeris, Pasaulio ekonomikos forumo Davose steigėjas Klausas Martinas Schwabas.

Pasaulio ekonomikos forumo Davose pagrindiniai renginiai šiemet vyks sausio 23 – 26 dienomis.

Kasmet sausio mėnesį Šveicarijos kalnų kurorte vykstantis forumas pritraukia ekspertus ir nuomonių lyderius iš viso pasaulio, renginyje diskutuojama apie pasaulinius iššūkius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius