Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 12 27

„Dalyvaudavo visose parapijiečių laidotuvėse“: Arūnas Valinskas atskleidė kitą Petro Gražulio veidą

Seimui dėl priesaikos sulaužymo panaikinus Petro Gražulio mandatą, jis dešimt metų negalės kandidatuoti į parlamentą. Buvęs Seimo pirmininkas, laidų vedėjas Arūnas Valinskas ir Žinių radijo žurnalistas Aurimas Perednis 15min studijoje pasidalijo iki šiol negirdėtomis istorijomis, kurios paaiškina, kaip homofobiškais pareiškimais pagarsėjęs politikas sugebėjo parlamente dirbti net septynias kadencijas.

Už tai, kad P.Gražulio mandatas būtų panaikintas, balsavo 86 Seimo nariai, aštuoni buvo prieš ir keturi susilaikė. Jis iš parlamento išmestas dėl to, kad balsavo už greta sėdėjusį kolegą socialdemokratą Liną Jonauską.

„P.Gražulį išpirdolino, nes jis ėjo į tą apkaltą. Aš jums galiu duoti galvą nukirsti, jis šventai tikėjo, kad tikrai nesurinks balsų“, – sako buvęs Seimo pirmininkas A.Valinskas.

Jam P.Gražulio gaila kaip personažo, o ne politiko. A.Valinskas jau svarsto jį kviesti į „Auksinių svogūnų“ apdovanojimus nominacijai.

„Sudie, mano gražuole, sudie – kaip dainavo „Hiperbolė“, – situaciją daina juokdamasis apibūdina A.Valinskas.

Tačiau surimtėjęs tinklalaidėje „VALINSKAS ŽINO“ A.Valinskas kartu su žurnalistu A.Peredniu papasakojo dar negirdėtų istorijų apie P.Gražulį, kurios piešia menkiau žinomą jo, kaip vis mandatą Gargžduose laiminčiu politiko, portretą, kurio daug kas nebuvo regėjęs.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius