Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
05 08 /12:15

„Luktelk“ banga pasiekė Vilniaus autobusus bei troleibusus: skirta ir vairuotojams

Po sėkmingo Lietuvai pusfinalio, kai Silvester Belt pateko į „Eurovizijos“ finalą, atlikėjo dainą „Luktelk“ „uždainavo“ ir Vilniaus viešasis transportas. Autobusai ir troleibusai sostinėje trečiadienį važinėja su dainos pavadinimu švieslentėse. Pasirodo, ši „banga“ skirta ne tik praeiviams ir keleiviams, bet ir patiems vairuotojams.
Troleibusas su Silvestro Belt dainos pavadinimu "Luktelk"
Troleibusas su Silvestro Belt dainos pavadinimu "Luktelk" / Aušros Malinauskienės nuotr.

Antradienio vakarą vykęs pirmasis „Eurovizijos“ pusfinalis Lietuvos atstovui Silvester Belt buvo sėkmingas. Puikiai pasirodęs vaikinas pateko į finalą.

Ta proga trečiadienį nuo ryto lietuvišką eurovizinę dainą galėjo dainuoti ir dauguma vilniečių, kadangi jiems apie ją nuolat priminė sostinės gatvėmis važinėjantys autobusai ir troleibusai.

„7. Luktelk“.

„1G. Luktelk“.

Aušros Malinauskienės nuotr./Autobusas su Silvestro Belt dainos pavadinimu „Luktelk"
Aušros Malinauskienės nuotr./Autobusas su Silvestro Belt dainos pavadinimu „Luktelk"

„53. Luktelk“.

Tokie trečiadienio rytą buvo Vilniaus autobusai ir troleibusai, nori nenori verčiantys niūniuoti ar bent palinguoti į dainos „Luktelk“ taktą.

Kaip teigė savivaldybės įmonės „Susisiekimo paslaugos“ (JUDU) Komunikacijos ir rinkodaros vadovė Vitalija Ročė, smagu, kad ši „Luktelkt“ palaikymo kampanija buvo pastebėta.

Šiai LUKTELK kampanijai ruošėmės ir planavome palaikyti Silvester Belt pasirodymą Eurovizijos scenoje. Dar vakar iki pasirodymo Eurovizijos scenoje dalis Vilniaus viešojo transporto jau skelbė LUKTELK žinutę, nepriklausomai nuo to, ar Lietuva būtų patekusi į finalą.

Šiandien džiaugiamės dar labiau, jau patekus Lietuvos atstovui į Eurovizijos finalą. LUKTELK palaikymo žinutė sostinės viešajame transporte bus iki gegužės 11 d., ja puošiasi beveik visi autobusai ir troleibusai, išskyrus nedidelę dalį, kuri dėl pačios transporto priemonės neturi galimybės pakeisti užrašo arba tam yra techninių kliūčių“, – teigė V.Ročė.

Ji taip pat akcentavo, kad kartu su LUKTELK palaikymo kampanija, inicijuojama ir LUKTELK banga, kuria sostinės viešojo transporto vairuotojai skatinami "LUKTELĖTI į autobusą ar troleibusą skubančių (žiūrėti „Eurovizijos“ ir ne tik) keleivių“.

Antradienį, gegužė 7-ąją, pirmajame „Eurovizijos“ pusfinalyje dėl kelialapio į finalą kovojo15 dalyvių, tarp kurių pasirodė ir Lietuvos atstovas Silvester Belt su daina „Luktelk“.

Vakaro metu paaiškėjo, kad Silvester Belt pateko į finalą, kuris vyks gegužės 11-ąją. Konferencijos metu po pusfinalio paskelbta, kad finale Lietuvos atstovo daina „Luktelk“ skambės pirmoje dalyje.

VIDEO: Per Silvestro pasirodymą šoko ir Europos žurnalistai
VIDEO: Į finalą patekęs Silvester Belt: „Tai buvo geriausias jausmas žemėje“
VIDEO: Į „Eurovizijos“ finalą patekęs Silvester Belt: „Tai buvo geriausias jausmas žemėje“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius