Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2018 12 18

Į Klaipėdos merus pretenduoja kazino savininkas Kazys Paulikas

Klaipėdoje rinkimai ketina būti itin spalvingi. Antradienį visuomeninis rinkimų komitetas „Mano Klaipėda“ paskelbė, jog jų kandidatu į Klaipėdos mero postą bus Kazys Paulikas. Verslininkas yra „Nese Group“ valdybos pirmininkas.
Kazys Paulikas
Kazys Paulikas / Asmeninio archyvo nuotr.

Kazys Paulikas kandidatuos į merus – tokį sprendimą komiteto iniciatyvinė grupė, kurią sudaro Gintaras Bendžius, Raimondas Beliauskas, Henrikas Vaitiekūnas, Saulius Savickis, Kazys Paulikas ir Natalija Mogučaja-Vaineikienė, priėmė ir paskelbė gruodžio 17 d. vykusiame visuotiniame narių susirinkime, pranešė komiteto atstovai.

Prieš tai „Mano Klaipėda“ paskyroje socialiniame tinkle „Facebook“ komitetas inicijavo interaktyvų balsavimą, kuriame surengė tris „galimų“ merų dvikovas. Iš viso balsavime dalyvavo beveik 500 asmenų.

„Laikas budinti Klaipėdą: nors pastaraisiais metais padaryta nemažai, vis dėlto savivaldos veiksmai neatitinka šiuolaikinio gyvenimo tempo ir ritmo. Miesto valdymas vyksta letargo stadijoje, kai ir partinės užduotys trukdo, ir asmeniniai interesai atima teisę iš klaipėdiečių jaustis savo miesto šeimininkais.

Naujos idėjos, inovaciniai sprendimai, kūrybinis ir ūkiškas miesto valdymas, pilietinės iniciatyvos – rytojaus Klaipėda, kurioje norime visi gyventi. Kiekvieno iš mūsų Klaipėda prasideda nuo namų, kiemo, kur gali saugiai žaisti vaikai ir yra vietos automobiliui pastatyti, kaimynų, draugų, laisvalaikio, ugdymo įstaigų, mėgstamo darbo už orų atlyginimą, saugios aplinkos ir nuoširdaus, ne valdiško palaikymo, susidūrus su rūpesčiais.

Nuo 2009 m. sėkmingai veikiančioje asociacijoje „Mano miestas Klaipėda“ subūrėme bendraminčius mažiems geriems darbams. Šiandien suprantame, kad Klaipėda stiprės ir modernės, kai maži darbai taps dideliais.

Todėl asociacijos „Mano miestas Klaipėda“ prezidentų klubas inicijavo visuomeninio rinkimų komiteto „Mano Klaipėda“ įkūrimą, kandidatu į Klaipėdos miesto merus iškėlė mane.

Noriu ir galiu būti naudingu miestui. Su manimi – veikli įvairių sričių specialistų komanda. Žinome, kaip Klaipėdą paversti Vakarų Lietuvos regiono flagmanu.

Klaipėdos mero užduotis – ne tik kaspinus perkirpti, pozuoti prieš objektyvus, keliauti po užsienius ar viešuose renginiuose demonstruoti savo asmeninius pomėgius.

Būdamas Klaipėdos meru sieksiu skaidrios ir efektyvios savivaldos. Pagrindinis matas bet kokiems sprendimams ir veiksmams – ar tai naudinga miestui, klaipėdiečiams.

Turime didelį energijos užtaisą miestiečiams suvienyti, motyvuoti abejingus ir užtikrinti, kad letargo būseną Klaipėdoje išpustys ne tik pajūryje vyraujantys vėjai“, – skelbiama Kazio Pauliko kreipimesi.

Antradienį apie kandidatavimą į Klaipėdos merus paskelbė ir Uosto direkcijos vadovas Arvydas Vaitkus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius