-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 01 08 /11:33

Ingridos Šimonytės štabui vadovauja buvęs „Verslios Lietuvos“ vadovas Paulius Lukauskas

Į prezidento postą konservatorių partijos keliama parlamentarė Ingrida Šimonytė rinkimų štabo vadovu pasirinko buvusį „Verslios Lietuvos“ vadovą Paulių Lukauską, kuris pastaruoju metu dirbo versle. Jos komandoje taip pat dirba ilgametė „Maisto banko“ vadovė Deimantė Žebrauskaitė, o komunikacija patikėta ilgametei reklamos agentūros „TBWA Vilnius“ vadovei Agnei Dulskienei.
Ingrida Šimonytė pristatė savo komandą Prezidento rinkimuose
Ingrida Šimonytė pristatė savo komandą Prezidento rinkimuose / Luko Balandžio / 15min nuotr.

„Tai yra žmonės, su kuriais mane sieja kartais pažintis, bendras darbas praeityje, bet absoliučiai visais atvejais vertybės“, – antradienį pristatydama savo komandą kalbėjo I.Šimonytė.

P.Lukauskas antradienį žurnalistams sakė pastaruoju metu dirbęs derybų konsultantu, jis yra buvęs visuomeninės organizacijos „Global Lithuanian Leaders“ valdybos narys.

„Dalykai, kurie šiandien vyksta Lietuvoje, mano galva, neapibūdinami žodžiu normalu. Darbo etikos standartai versle, kurį aš pažįstu, ir visuomeniniame, politiniame gyvenime, manau, pradeda radikaliai skirtis. To nebematyti, manau, yra nebeįmanoma. Tokios vertybės ir savybės kaip pagarba, šiuolaikiškumas, supratimas, susikalbėjimas, pasitikėjimas vieni kitais, tampa dalykais, kurių mes nebesitikime iš savo valdžios“, – savo apsisprendimą paaiškino jis.

I.Šimonytės komandoje politikos klausimus kuruoja Giedrė Balčytytė, už komunikaciją atsakinga Agnė Dulskienė, pastaruosius devynerius metus vadovavusi reklamos agentūrai „TBWA Vilnius“. Taip pat kandidatės komandoje dirba buvusi ilgametė „Maisto banko“ vadovė Deimantė Žebrauskaitė.

Lėšų pritraukimu štabe rūpinasi Karina Dajoraitė-Dirvonskienė, anksčiau dirbusi „Small Planet Airlines“.

Komandoje taip pat dirba IT specialistas Julius Gregorauskas, kūrybininkas Laurynas Kaminskas, I.Šimonytės iždininkė – Gabrielė Stankūnaitė, renginių koordinavimu užsiima Laura Juozaitytė.

I.Šimonytė antradienį kalbėjo nedarysianti brangios rinkimų kampanijos. Jos rinkimų sąskaitoje šiuo metu yra 4,7 tūkst. eurų.

„Aš esu partijos iškelta kandidatė, bet mano pirmi aukotojai nėra partijos žmonės, tai yra žmonės, kurie tiesiog tiki manimi kaip kandidate ir tiesiog paskyrė savo išteklius“, – kalbėjo ji.

Gruodžio 1–9 dienomis, „Vilmorus“ atliktos apklausos duomenimis, už G.Nausėdą balsuotų 23,6 proc. rinkėjų, už konservatorių iškeltą I.Šimonytę – 19,8 proc. rinkėjų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius